Pauw & Witteman fopt tv-kijker al twee weken

Foto:

Sinds twee weken wordt Pauw & Witteman niet meer live opgenomen, maar de VARA was niet van plan dat te gaan vertellen aan de kijker. Pas nadat Nu.nl een vraag stelde over het nieuwe fenomeen, reageerde een woordvoerder van de rode omroep geërgerd: "Mensen die het moeten weten, weten het. Voor de kijkers is het verder niet interessant om dit naar buiten te brengen." De kijker voorliegen is kennelijk bon ton in Hilversum.

Sinds twee weken wordt Pauw & Witteman niet meer live opgenomen, maar de VARA was niet van plan dat te gaan vertellen aan de kijker. Pas nadat Nu.nl een vraag stelde over het nieuwe fenomeen, reageerde een woordvoerder van de rode omroep geërgerd: “Mensen die het moeten weten, weten het. Voor de kijkers is het verder niet interessant om dit naar buiten te brengen.” De kijker voorliegen is kennelijk bon ton in Hilversum.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!