Pauw & Witteman fopt tv-kijker al twee weken

Sinds twee weken wordt Pauw & Witteman niet meer live opgenomen, maar de VARA was niet van plan dat te gaan vertellen aan de kijker. Pas nadat Nu.nl een vraag stelde over het nieuwe fenomeen, reageerde een woordvoerder van de rode omroep geërgerd: “Mensen die het moeten weten, weten het. Voor de kijkers is het verder niet interessant om dit naar buiten te brengen.” De kijker voorliegen is kennelijk bon ton in Hilversum.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

2 reacties

  1. CDlogo

    Hehe……..Pauw & Witteman fopt tv-kijker al twee weken, nou volgens mij doen ze al vele jaren, niet alleen P&W overigens, dit is dan ook DE reden dat ik alle vele jaren geleden de PO voor gezien heb beschouwd.

  2. philippine

    Pauw en Witteman zijn ook met reces, maar dan blijvend.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.