VS voert drone-aanvallen uit in Pakistan

Vanwege Karachi.

Dit werd tijd:

De VS heeft de drone-aanvallen in Pakistan hervat. Binnen enkele uren werden twee aanvallen uitgevoerd op islamitische militanten. Daarbij zijn zestien doden gevallen. In december had de VS de aanvallen met onbemande vliegtuigjes opgeschort om de vredesbesprekingen van Islamabad met de Pakistaanse Taliban een kans te geven.

Het was bijzonder dom van Amerika om die aanvallen te staken. Er valt niet te onderhandelen met terroristen. Dat Pakistan, Afghanistan en de VS dat toch geprobeerd hebben met de Taliban is eigenlijk onbegrijpelijk. 

De VS moet gewoon doorgaan met de soort acties. Pak de Taliban continu aan; het is en blijft een groep van, voor en door terroristen. 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.