Hamas-nazi’s bedreigen onze Frank Verhoef

Youth for Palestine-leden publiceren foto van onze redacteur en kondigen aan hem op te zullen sporen.

Toen er kort geleden een pro-Gaza demonstratie gehouden werd viel het veel mensen op dat de zogenaamde vredesactivisten rondliepen met nazi-symbolen, vlaggen van terroristische organisaties en spandoeken waarop die werden geprezen, en meer van dergelijke tolerante ongein. Onze eigen Frank Verhoef was één van de mensen die dat opviel. Hij bezocht de demonstratie, maakte foto’s en zette ze op Twitter zodat iedereen kon zien wat er precies gebeurde.

Een voorbeeld van zo’n foto:

Hier meer foto’s (scroll beneden naar 12 juli). 

Nadat hij deze foto’s online had gezet werd Frank in weinig tot geen tijd tot één van de grote vijanden van de ‘pro-Palestijnen’ beweging verklaard. Zo besloten de nazi-liefhebbers van Youth For Palestine om zijn foto te publiceren en vervolgens massaal bedreigingen te uiten aan zijn adres. Na daarop te zijn betrapt haalde de organisatie de bedreigingen weg, maar we hebben in de tussentijd allemaal al gezien hoe die islamofascisten omgaan met kritische geluiden – zelfs als die ‘geluiden’ inhouden dat de wereld gewoon getoond wordt wat er feitelijk gebeurt.

Het is af en toe wat moeilijk te lezen, maar hier zijn enkele reacties:

“Laat hem dan maar het x voelen, misschien dat die wegblijft de volgende keer.”

“Wij komen met een groep… alleen om zulke gasten op te sporen.”

“Als hij daar is trek ik persoonlijk zijn gezicht open als ik hem tegen kom.”

“Verhoef, you are being watched” – achtergelaten door gebruiker “Jalal ZionistKiller.”

In zijn bericht doet YFP net alsof de organisatie wil dat Verhoef gewoon genegeerd wordt (o.i.d.) maar daar trapt niemand in. Die club kent zijn aanhangers en weet dat ze hier met bedreigingen – en, als hij zich weer bij zo’n betoging vertoont, met geweld – op zullen reageren. 

Dit is de ware aard van de ‘pro-Palestijnen’ beweging. Ze worden niet gedreven door liefde voor Palestijnen, maar door haat voor Israëljoden en voor iedereen die als hun vrienden worden gezien. Dat soort mensen moet je, aldus deze fascisten, opsporen, achtervolgen, en vervolgens te lijf gaan; zo deden Hitler en co. dat immers ook.

De antisemieten van de YFP moeten hier onmiddellijk voor worden vervolgd. Het is onbestaanbaar dat dit soort types journalisten bedreigen die hun werk proberen te doen. Misschien dat dit normaal is in hun land van herkomst, maar in Nederland is zoiets volstrekt onacceptabel. Daar zijn we namelijk verlicht en democratisch, in plaats van achterlijk en extremistisch. 

Vervolgens moeten deze wannabe terroristen onmiddellijk op het terreurlijstje van de staat worden gezet en strak in de gaten worden gehouden door de veiligheidsdiensten. Eén verkeerde beweging en ze moeten worden opgepakt. Oh, en de Tweede Kamer dient ook wakker te worden om een wet aan te nemen waardoor dit soort tuig kan worden uitgezet. Het zijn namelijk vooral Marokkanen – die hebben een dubbel paspoort en kunnen dus gemakkelijk uit Nederland worden verwijderd. Weg met dit soort haatbaarden en -hoofddoekjes; zo niet achter slot en grendel dan wel door ze naar Afrika en het Midden-Oosten te sturen, waar ze veel beter op hun plek zijn.

Overigens is dit nu al de tweede DDS’er in korte tijd die bedreigd wordt met lichamelijk geweld. Bart Schut ging Frank voor. In zijn geval zijn het ook weer die types van pro-Palestijns links die daar verantwoordelijk voor zijn (te weten de progressieve tokkies van Krapuul). Het is bijzonder zorgwekkend dat steeds meer DDS-redacteurs en -columnisten zo in de problemen komen. Activistisch links lijkt steeds gewelddadiger te worden en onze mensen zijn, lijkt het, één van hun voornaamste doelwitten. Wanneer spreken linkse partijen en andere clubs zich daar tegen uit? Of vinden ze het allemaal wel prima omdat wij niet bij ze horen en alles geoorloofd is in oorlog, liefde, en de politiek?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

26 reacties

 1. rinus

  @Ferdy. Frank heeft daar bij de vorige pro-Palestijnse Nazi-betoging tegen Israel al wat over geschreven. Hij vond de bedreigingen verschrikkelijk aan zijn adres en vroeg zich af hoe vreselijk dat moet zijn voor iemand als Geert Wilders, omdat hij het dagelijks meemaakt.

 2. Ferry

  Heer Verhoef maakt kennis met Wilders’ Wereld van Bedreigingen en is daar terecht van geschrokken. 

  Fijn hè die import. Maar lekker blijven zeuren over Wilders. 

 3. Gebruik je hersens

  Het wrange aan alles is dat deze fascisten in hun jodenhaat borden meeslepen met de Davidsster en het hakenkruis en dan melden dat joden Nazi’s zijn. Hoe scherp kun je zelf aan de wereld laten zien dat jez zelf nu juist in fiete 100% fascist bent ? En het beste komt nog: “Und willst Du nicht mein Bruder sein, so hau ich dich dein Schaedel ein” ! Ofwel, alle ongevallige toeschouwers die kritiek durven uiten of er uberhaupt maar iets over durven zeggen, maken we een kopje kleiner ! Maar dan in het Arabisch wel te verstaan. Deze lieden dienen feitelijk als het zou kunnen, zo gauw mogelijk uit ons land te worden verdreven, want dit is het trieste aan onze democratie, we beschermen zelfs de bacil die de ultieme vernietiging van ons systeem in zich draagt ! Walgelijk en verwerpelijk en vooraal zorgelijk, omdat elke keer weer blijkt dat er een grote linkse elite is die er alles aan doet om te bagatelliseren, weg te kijken etc totdat het te laat is. Appeasement, Churchill zei het al: “Een paaier is iemand die een krokodil voedt in de hoop dat deze hem het laatst opeet”. Het wordt tijd voor duidelijke taal en sterke leiders in dit land, die niet wijken voor dit soort terreur !.

 4. Two Ravens Black Kettle

  Dankzij de massa-immigratie uit N-Afrika en M-Oosten, het onzalige convenant van links en ultra links met deze groep, het wegkijken van de politici, de politieke correcte terreur vanuit de staatsmedia, de opkomst van de feitenvrije ‘wij-zijn-slecht-en-dit-moet-met-leugens-gestaafd-worden (politiek) ‘wetenschap’, het falend “daders-zijn-lief” justitieel ’80-apparaat, de totale verweking en intellectuele en morele armoede van de zelfverklaarde elite en het taboe verklaren van Islam-kritiek is NL hard op weg terug naar de Middeleeuwen te verzinken. 

  Criticasters van de PC-religie worden geridiculiseerd, gecensureerd, gedemoniseerd, bedreigt of simpelweg afgemaakt. En niemand doet er wat tegen. We zijn vogelvrij verklaart door Gutmensch en co.

   

  Al wat rest is aangifte doen. Het zal niet helpen, de juggernaut zal door blijven rollen en de Tijd zal steeds diepere wonden in de Verlichting knagen. 

  En over 50 jaar zullen de ondraaglijk rechtschapen schoften jeremiëren: “Wir haben ess….”

   

 5. Leo KarelJan

  Door de massale import van armoede en achterlijkheid van de regentenkliek van landverraders moeten wij leven tussen ons zeer vijandige islamitische nazi’s en meeheulend links schorem!

  En geloof niet dat het “er maar een paar zijn”. Ik ben ervan overtuigd dat de overgrote meerderheid van de moslims voluit antisemitisch en anti Westers is. De Israël haat is daar overal aanwezig.

  Nog erger zijn  de politiek correcte linkse meelopers en figuren zoals Van Agt!

  En dat zijn er ook heel wat!

  Wij leven in een land dat wemelt van vijanden en lieden die ons haten! Een gore schande!

   

 6. Janbert

  Wat is er toch met ons mooie land gebeurt?

   

  Dingen die 10 jaar  geleden nog voor onmogelijk werden gehouden, zoals ongebreidelde Jodenhaat en homo haat , zijn nu “gewoon” geworden en de media proberen zelfs voor ISIS aanhangers sympathie te kweken.  Bij de publieke omroep worden Hamas en Moslim Broederschap sympathisanten met open armen ontvangen.

   

  Zoals we gezien hebben in b.v Parijs, Berlijn, etc gebruiken veel pro palestijnse betogers geweld om hun zin door te drijven en anderen die het niet met hun eens zijn de mond te snoeren.

   

  Ik hoop dat mensen zich niet laten intimideren door deze antisemieten en hun mening blijven verkondigen ook al gaat die mening in tegen de mening van de antisemieten en  tegen de agenda van de media.

   

  Al met al kan je stellen dat de massa immigratie van moslims naar Europa geen positieve invloed heeft gehad.

   

  Zoals werd gezegd  dat in Elsevier stond:

   

  “Door de massale immigratie is Nederland terug in de tijd geworpen. Het moet, ook wat betreft de rechten van vrouwen en homo’s, een strijd leveren die al lang gestreden leek.”

   

  http://www.elsevier.nl/Nederland/blogs/2014/7/Wegkijken-heeft-geen-zin-antisemitisme-hoort-bij-de-islam-1560780W/

   

   

   

   

 7. Henk

  Inderdaad, heel triest. Zo kennen we onze islamitische medelanders en hun linkse meelopers weer.

  Frank, laat je niet kisten!

 8. Moes

  Ik sla de trom……

  Ik sla de trom en dreun de droomers wakker.

  Wie droomt verraadt zijn vrouw, zijn kind, zijn makker.


  Geen eerlijk man kan zich gelukkig voelen


  Als zijn gelijken, die het goed bedoelen


  En nooit hun ruggen nek hebben gebogen.


  Door liederlijke landsknechten bespoten,


  Getrapt, geslagen worden totterdood.


  Wordt wakker, want de nood is groot.


  Ik sla de trom, het is geen tijd voor zingen,


  Voor maanlicht, minnepijn en mooie dingen,


  Als de gerechten, onze zielsgenooten


  In donkre martelkampen weggesloten


  Verteren zonder hoop op beter morgen,


  Als dronken loeders godenzonen worgen,


  Het beste volk geprangd wordt totterdood.


  Wordt wakker, want de nood is groot.


  Ik sla de trom, het voordeel van deze aarde


  Verloor, voor wie een hart heeft, alle waarde.


  Wie denkt aan ketenen en ballingsoorden


  Veracht muziek en gruwt van groote woorden;


  Zoolang de besten in hun cellen zuchten,


  Dweept men niet met opalen avondluchten,


  Het leven is verbitterd door den dood.


  Wordt wakker, want de nood is groot.


  Ik sla de trom, stroomt samen, wij zijn velen.


  Mijnwerkers komt met bijlen en houweelen,


  Gij boeren scherpt Uw zeisen en Uw grepen,


  Matrozen neemt de haken van Uw schepen,


  En jagers laadt met scherp Uw jachtgeweren,


  Wij zijn de laatsten en wij moeten ’t keeren.


  Boven den knoet verkiezen wij den dood.


  Wordt wakker, want de nood is groot.


  Ik sla de trom, we zijn in ’t nauw gedreven,


  Wij die in vrede en vriendschap wilden leven,


  Werden een zee van purperroode vlammen


  Die zich een weg baant door betonnen dammen:


  Bezielde mannen die voor vrijheid vechten


  Zijn sterker dan een troep betaalde knechten.


  Wij vreezen niets, den duivel noch den dood.


  Wordt wakker, want de nood is groot.


  Ik sla de trom; eens komt een eind aan ’t lijden,


  Na deze ellenden rijzen zachte tijden.


  Dan bouwen we weer onze luchtkasteelen.


  Dan mogen onze kinderen weer spelen,


  Dan glijden weer op ’t meer de blonde barken,


  Dan vrijen weer de paren in de parken……


  Het leven wint het eindlijk van den dood!


  Maar wordt nu wakker, want de nood is groot.


  Jan Greshoff

   

 9. santaty

  Europa is 60 jaar lang zwaar gebrainwashed door de communistische (pardon , socialistische) overheersing die als reactie op de doodkampen ontstond in Europa en waar alle Gutmenschen lipservice aan moesten geven via media etc.In de jaren 70 kon je geen rechten studeren in nederland als je niet minstens lid was van de PVDA die destijds geheel door russiche agenten en volgelingen werd geleid. Na deze 60 jaar kan geen eenvoudige Europeaan meer normaal denken; alleen nog via linkse programmering. Zonder deze programmering, die pavlov reacties oproept zodra het woord Israel valt, zouden de waanzinnige en zieke situaties zoals die nu bestaan in heel Europa niet mogelijk zijn geweest.

 10. drnomad

  Ik hoop dat het k*t-pubertjes met een grote mond, waar verder niks van terechtkomt. In ieder geval, veel sterkte ermee, Frank.

 11. hulshagen

   NOGMAALS BEWEZEN WAT DAT ZOOITJE ONGEREGELD

   (die in onze landen nog wetten durven te stellen …

    en door een hoop politici nog “au serieux genomen worden)

   

    ZOUDEN KUNNEN AANRICHTEN

   

    Yek.. yek ..yek  … over de tong

   

 12. Leucosia Teles

  Het wordt tijd dat er weer schutterijen opgericht worden…

 13. V.K.

  -Opvallend dat er ook sisters de moeite nemen om hun ongenoegen+oplossing te twitteren…na ja, wat jij extremisten noemt, dat zijn waarschijnlijk gewone meisjes.

 14. Elvi

  Eerlijk gezegd ben ik zo ontzettend blij dat ze in heel Europa door de mand vallen.

   

  Zo opgelucht…. ik dacht dat niemand ooit wakker zou worden als ze het hadden gekund om democratisch de overhand te krijgen.

   

  Zo opgelucht dat ze hier te dom voor zijn……

   

  En Frank… je bent mijn held van vandaag!

 15. Weetbeter

  Heel vervelend voor Frank, dat spreekt voor zich zelf. Dat gezegd hebbende, Frank en vele anderen op DDS hebben allemaal met een zeker enthousiasme GW de grond ingestampt zodra ze even een mogelijkheid zagen. Het heeft ze helaas geen bonuspunten opgeleverd. Frank en Bart zitten nu op hete kolen en in ’t zelfde schuitje.  Welkom! Misschien volgende keer een meer gematigde en politiek correcte toon aanhouden, dan gaat ’t wel weer over. Dat laatste schrijf ik met enig sarcasme helaas.

 16. Knarsman

  Het en beseffen natuurlijk….

 17. Knarsman

  Ze lopen met Nazi-symbloen te zwaaien en zijn dan boos dat er foto’s van worden gemaakt? Kennelijk voelen ze zelf ook wel aan dat ze helemaal fout zitten. De enige neo-nazis waren de moslims zelf, misschien dat ze daarom zo kwaad worden, immers helemaal door de mand gevallen! Uiteraard staan we allemaal om Frank Verhoef en wat mij betreft ook om Israël, zijnde het enige fatsoenlijke land in het Midden-Oosten en landen met een massieve islamitische levensbeschouwing. En weer blijkt dat ze gaan bedreigen als ze kritiek krijgen. Ze beseffeb nog geeneens dat dat bedreigen alleen al een diskwalificatie is van de islam of wat daarvoor door moet gaan.

 18. Jessica

  hartelijk het nederlandse politieke establishment voor hun laffe politieke correctheid en het demoniseren van de boodschappers. 

 19. Saeftinghe

  Wat Johrij aanhaalt / citeert is al vele jaren bekend.

  Nooit is er aandacht aan besteedt.

   

  Wordt het niet eens tijd voor wat MINDER…..MINDER…..MINDER   moslims in NL en de rest van Europa, zodat we weer een beetje niveau terugkrijegen.

 20. wim de goede

  Zo ver is het in ons land gekomen. Bart Schut , Frank Verhoef, en vele anderen – oa Wilders!!! – in hetzelfde rijtje.

   

   

 21. Kraftavilqa

  Tja, islam en linksisme twee inherent gewelddage en enorm intolerante ideologiën Frank en anderen zijn er maar mooi mee.Sterkte!

 22. diablo 3 news

  diablo 3 news

  As generally two days following a interface is without question put in rivalry, The faction your up until now prevented the main harbour along with faction added the fight unrest to amass competition guidelines, And this provide all of health benefits…

 23. harrybr

  of aangifte te doen, klaar heeft liggen ? En in de avonduren enz het bureau daarvoor openstelt ?

   

  Of is dat alleen als het TEGEN de moslim-belangen gaat ?

 24. Johrij

  gepikt van postonline.

   

  In welke fase van het conflict zijn we inmiddels
  beland?

  If the Muslim population
  remains around or under 2% in any given country, they will be for the most part
  be regarded as a peace-loving minority, and not as a threat to other citizens.
  This is the case in:
  Italy — Muslim 1.5%
  Norway — Muslim 1.8%

   

  At 2% to 5%, they begin to
  proselytize from other ethnic minorities and disaffected groups, often with
  major recruiting from the jails and among street gangs. This is happening in:
  Denmark — Muslim 2%
  Germany — Muslim 3.7%
  United Kingdom — Muslim 2.7%
  Spain — Muslim 4%

   

  From 5% on, they exercise an
  inordinate influence in proportion to their percentage of the population. For
  example, they will push for the introduction of halal food, thereby securing
  food preparation jobs for Muslims. They will increase pressure on supermarket
  chains to feature halal on their shelves — along with threats for failure to
  comply. This is occurring in:
  France — Muslim 8%
  Sweden — Muslim 5%
  Switzerland — Muslim 4.3%
  The Netherlands — Muslim 5.5%

   

  At this point, they will work
  to get the ruling government to allow them to rule themselves (within their
  ghettos) under Sharia. The ultimate goal of Islamists is to establish Sharia
  law over the entire world. When Muslims approach 10% of the population, they
  tend to increase lawlessness as a means of complaint about their conditions. In
  Paris, we are already seeing car-burnings.
  Any non-Muslim action offends Islam, and results in uprisings and threats, such
  as in Amsterdam, with opposition to Mohammed cartoons and films about Islam.
  Such tensions are seen daily, particularly in Muslim sections, in:
  Israel — Muslim 16%
  Russia — Muslim 15%

  After reaching 20% , nations
  can expect hair-trigger rioting, jihad militia formations, sporadic killings,
  and the burnings of Christian churches and Jewish synagogues, such as in:
  Ethiopia — Muslim 32.8%

   

  At 40% , nations experience
  widespread massacres, chronic terror attacks, and ongoing militia warfare, such
  as in:
  Bosnia — Muslim 40%
  Chad — Muslim 53.1%
  Lebanon — Muslim 59.7%
  Nigeria – Muslim 53%

   

  From 60% , nations experience
  unfettered persecution of non-believers of all other religions (including
  non-conforming Muslims), sporadic ethnic cleansing (genocide), use of Sharia
  Law as a weapon, and Jizya, the tax placed on infidels, such as in:
  Sudan — Muslim 70%*

   

  After 80% , expect daily
  intimidation and violent jihad, some State-run ethnic cleansing, and even some
  genocide, as these nations drive out the infidels, and move toward 100% Muslim,
  such as has been experienced and in some ways is on-going in:
  Bangladesh — Muslim 83%
  Egypt — Muslim 90%
  Gaza — Muslim 98.7%
  Iran — Muslim 98%
  Iraq — Muslim 97%
  Pakistan — Muslim 97%
  Syria — Muslim 90%

  100% will usher in the peace
  of ‘Dar-es-Salaam’ — the Islamic House of Peace. Here there’s supposed to be
  peace, because everybody is a Muslim, the Madrasses are the only schools, and
  the Koran is the only word, such as in:
  Afghanistan — Muslim 100%
  Saudi Arabia — Muslim 100%
  Somalia — Muslim 100%
  Yemen — Muslim 100%

  Unfortunately, peace is never
  achieved, as in these 100% states the most radical Muslims intimidate and spew
  hatred, and satisfy their blood lust by killing less radical Muslims, for a
  variety of reasons.

 25. janzwitser

  Bedankt, bedankt overheden voor het feit dat u ons zo rijkelijk heeft laten kennis maken met niet westerse culturen, rijke culturen, waarvan wij het bestaan niet kenden en dank zij u hiervan vele malen per dag kunnen genieten. Hoe zouden wij de dag doorkomen zonder die dagelijkse middeleeuwse spelen, die soms tot bij de voordeur komen.
  Never more a dull moment.

 26. zeeman

  Het is goed eindelijk eens wakker te worden; het is echter jammer te realizeren in een nachtmerrie te zijn beland.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.