Van Jole: antisemitisme is schuld Israël

Bizar.

Daar gaan we weer. De eindredacteur van het Vara-propagandablaadje Joop, de heer Fransisco van Jole, suggereert dat Israël het aan zichzelf te wijten heeft dat er een golf van antisemitisme door Europa waart. Hij tweette vanochtend:

Waarop onze eigen hoofdredacteur Livestro riposteerde:

Vervolgens volgde een grote wegduik actie van Van Jole, hij zou hebben willen uitdrukken dat het opvallend was dat Likoed en Israël nu wel samen optrekken en in 1982 niet. Welnu, zeg dat dan gewoon en stuur niet een suggestieve tweet (‘ook toen’) de lucht in. De goede verstaander kan zijn eigen conclusies trekken. De waarheid is, dat het anti-semitisme anno 2014 geheel op conto komt van Jodenhatende moslims. As simple as that, maar dat durft meneer Jolijt niet te schrijven, die provoceert liever.  Of anders gezegd, zoals Jos Lubbers tweette: “Dat zou wel het grote zwijgen van de Joop verklaren over recente antisemitische uitbarstingen bij gazademo’s.”

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

11 reacties

 1. Leucosia Teles

  Van Jole…

   

   

  Ach als je leest hoe die Jole clown en Peter Breedveld tegen A. Nanninga van GS deden tijdens zo’n anti zwarte piet demo deden, kan je deze man pas echt op waarde schatten. Dito voor Breedveld natuurlijk, maar vergeet niet Dunny Bergman en die andere troela.  BTW Het was Keti Koti ipv piet niet…

   

   

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/07/keti_koti_2014.html

   

   

 2. Frits B

  van het CIDI meegenomen: “voor de goede orde, bloedbad werd aangericht door christelijke falangisten. Israël werd verweten niet te hebben ingegrepen #Fact“. Niet iedereen heeft paraat waar het in 1982 ook weer over ging. 

 3. drnomad

  De linkszure mens is voor de Pallies, maar men heeft niet het lef all-the-way te gaan omdat jodenhaat het grootste taboe is voor lieden die (de afkeer van) WO2 als moreel ankerpunt zien.

 4. Mar

  @Jean Wanningen

   

  “De waarheid is, dat het anti-semitisme anno 2014 geheel op conto komt van Jodenhatende moslims.”

   

  Natuurlijk Jean. Europeanen zonder moslimachtergond doen niet meer aan anti-semitisme. Die hebben hun lesje wel geleerd in de 2e  wereldoorlog.

   

  *cynisme uit*

   

 5. dickrotterdam

  De ISLAM heeft het WESTEN al lang geleden de oorlog verklaard en volgens het geldende oorlogsrecht is VAN JOLE een ordinaire collaborateur die zich voor een rechtbank zou moeten verantwoorden! Ook gewapend verzet tegen hem is aanvaardbaar volgens oorlogsrecht

 6. V.K.

  -De waarheid is dat het anti-semitisme anno 2014 natuurlijk ook op het conto komt van de blanke-links stemmende autochtoon./

  btw, al iets gehoord van buitenlanddeskundige Clingendaal man Bertus Hendriks.

  http://www.clingendael.nl/person/bertus-hendriks

 7. Trudy

  Wat mij betreft wordt iedere Palestijn in binnen en buiten Israël naar Allah geschoten….

 8. V.K.

  -Van Jole kan het blijkbaar niet nalaten om Joden de schuld in de schoenen te schuiven.

  http://israelnieuws.wordpress.com/2012/12/07/de-waarheid-omtrent-het-bloedbad-van-sabra-en-shatilla-1982-libanon/

 9. Kraftavilqa

  Misschien heeft van jolo deels gelijk indien Israel niet bestond bestond de voornaamste reden voor de muzelse (en gutmenschliche) jodenhaat ook niet.Hetgeen onverlet laat dat ook zonder Israel er nimmer vrede in het MO zou zijn want pislam.

 10. V.K.

  -Inderdaad Mar,

  -Zie nog steeds dat beeld van Rutte voor me, man wat was hij enorm teleurgesteld dat de regering in Israel niet zat te wachten op zijn gratis rontgen apparatuur.

 11. Mar

  @V.K.

   

  Vandaar dat er altijd vanuit Israël zorgen worden geuit als in een land een extreemrechtse partij aan populariteit wint en keurig rechtse partijen wellicht wel willen samenwerken met dit soort partijen voor het hogere doel.

   

  Ach ja, hoe kunnen joden beoordelen wie vijand is en wie vriend is. Dat moet men overlaten aan mensen die er verstand van hebben.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.