ISIS pleegt genocide en is er trots op

ISIS pleegt genocide en is er trots op

ISIS doet aan genocide en ze schamen zich er niet voor. Sterker nog, ze gebruiken het als propaganda in een film die ze speciaal voor het Suikerfeest online hebben gezet.

Even een waarschuwing vooraf: het filmpje onderaan deze post is misselijkmakend en ronduit walgelijk. Mensen met een zwakke maag kunnen beter niet kijken. Maar het is van het grootste belang dat we hier aandacht aan besteden. Het moet. Want het kan niet vaak genoeg gezegd worden: ISIS is een islamitische terreurorganisatie die ongenadig hard moet worden aangepakt. We kunnen niet blijven wegkijken.

De terroristen van ISIS laten in de nieuwe propagandafilm opnieuw zien niet bang te zijn voor een slecht imago in de rest van de wereld - waarschijnlijk omdat ze weten dat er toch niet wordt ingegrepen door het Westen. De complete film van meer dan 36 minuten lang staat hier online.

Tegen het einde van de film zien we de ISIS-vlag wapperen terwijl tientallen mannen in overvolle vrachtwagens worden afgevoerd naar een plek waar ze op hun buik moeten gaan liggen. Daarna schieten de ISIS-terroristen hun magazijnen van automatische vuurwapens leeg op de ruggen van de mannen. Het bewuste fragment van de massa-executie staat onderaan deze post.

Even verderop in hetzelfde fragment zien we hoe de ene na de andere man door het hoofd wordt geschoten en wordt gedumpt in het water. Er ligt een enorme bloedplas op de plek waar de mannen de kogel krijgen. Het is pure genocide. Ik kan er niets anders van maken.

Het lijkt me overduidelijk dat 'onze' Syrië- en Irak-gangers strafrechtelijk dienen te worden vervolgd voor betrokkenheid bij genocide. Deze gasten mogen niet terugkomen naar Nederland om vervolgens te doen waar ze zelf zin in hebben. Dat is 1. levensgevaarlijk en 2. ongelofelijk onrechtvaardig.

Nederlandse jihadstrijders die zich aansluiten bij ISIS moeten allemaal worden vervolgd en een levenslange celstraf krijgen. Iedere politieke partij, iedere politicus, iedere Nederlander zou hiervan overtuigd moeten zijn na het zien van onderstaande beelden.

Voor de sympathisanten van ISIS hier in Nederland - die dus wapperen met ISIS-vlaggen tijdens "pro-Gaza"-demonstraties in Den Haag - geldt dat zij moeten worden vervolgd voor steun aan een terreurbeweging. In de confrontatie met het ultieme kwaad kun je niet doen alsof je neus bloedt en de boel proberen te de-escaleren. Dat moet je niet eens willen. Dan moet je kei- en keihard durven in te grijpen. Want dit is onacceptabel.

(Update december 2014: door een overgang naar de nieuwe site is de video helaas uit deze post verdwenen. Op internet zijn overigens nog genoeg beelden te vinden van de gruwelijke daden van ISIS).

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Terrorisme ISIS

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties