Vorm pikt shirt van fan mee

Rijdende auto.

De Telegraaf heeft het natuurlijk weer heel opportunistisch over ‘stelen’, maar ik leg het risico niet neer bij de speler van het Nederlands elftal. Het is niet de schuld van Michel Vorm dat de jonge fan uiteindelijk z’n shirt kwijt is:

Michel Vorm ‘steelt’ oranjeshirt fan (9)

Tranen met tuiten huilde de 9-jarige Jeroen van Egmond toen hij zondagavond de WK-spelers opwachtte bij Hotel Huis ter Duin. Het jochie stond met zijn oranjeshirt klaar om krabbels te verzamelen van spelers van het Nederlands elftal, toen reservedoelman Michel Vorm er met het T-shirt vandoor ging.

Jeroen en andere kinderen bestormden elke auto die vaart minderde. Ook Vorm stopte even en draaide zijn raampje open om handtekeningen uit te delen. De kleine Katwijker stak zijn shirt, met daarop al krabbels van onder anderen Leroy Fer, door het raampje. Plotseling reed Vorm echter door, met het shirtje nog in de auto. Een sprintje van Jeroens vader mocht niet baten.

Tja, dit is nu eenmaal het risico wat je loopt als je met een hele horde mensen afrent op een rijdende auto. En nu is het natuurlijk een negenjarig kindje zoals Jeroen niet aan te rekenen, maar die vader had z’n zoon toch wel even wat realisme kunnen bijbrengen dat de kans dat iets dergelijks kon gebeuren, reeël was.

Kennelijk leest Michel Vorm ook De Telegraaf leest en meldt hij dat hij voor de kleine Jeroen nog een verrassing in petto heeft. Eind goed, al goed.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.