Drie Hamas-leiders gedood in Gaza

Foto:

Mooi.

Een prima actie van Israël:

In de Gazastrook zijn drie militaire leiders van Hamas gedood. Dat gebeurde volgens Hamas vanochtend vroeg bij een Israëlische aanval in de buurt van Rafah, in het zuiden van de Gazastrook. In totaal zouden bij de aanval zes doden zijn gevallen. Israël bestookte een gebouw van vier verdiepingen, dat als gevolg daarvan instortte. In het puin zouden nog mensen bekneld zitten. De drie omgekomen Hamas-leiders zijn Mohammed Abu Shamaleh, Raed al-Attar en Mohammed Barhoum. Israël heeft de dood van de eerste twee bevestigd; over Barhoum zegt Israël niets.

Israël heeft de dood van twee Hamas-leiders bevestigd (Mohammed Abu Shamaleh en Raed al-Attar). Over Barhoum blijft het voorlopig nog stil, maar we hopen maar dat hij de aanval ook niet heeft overleefd.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!