ISIS opent slavenmarkt voor vrouwen

De extremisten verkopen christelijke, sjjitische en yazidische vrouwen aan mede-soennis.

We beginnen een steeds beter (of eigenlijk: kwalijker) beeld te krijgen van hoe het kalifaat van ISIS er de komende jaren precies uit gaat zien. Hele bevolkingsgroepen moeten zich onderwerpen aan het radicale gedachtegoed van die club terroristen, religieuze minderheden worden vervolgd, gedwongen om zich te bekeren tot de islam en/of afgeslacht, en ga zo maar door. Het is een ware nachtmerrie voor mensen die het tot voor kort relatief prima voor elkaar hadden.

Toch kan het blijkbaar nog erger worden dan tot nu toe aangenomen. Arabische media berichten namelijk dat ISIS nu een slavenmarkt heeft gecreëerd waar vrouwen van religieuze minderheden worden verhandeld. Een woordvoerder van de Red Crescent (de islamitische versie van het Rode Kruis) laat dat weten. Blijkbaar worden sjiitische, christelijke en yazidische vrouwen gekidnapt, om vervolgens te worden verhandeld. “De organisatie zette tientallen families vast op het vliegveld van Tal Afar.” De vrouwen werden gescheiden van de mannen, waarna de laatsten in koelen bloede vermoord werden… en de vrouwen werden afgevoerd.

Hier een foto van dezelfde bron. Correctie: let wel, deze foto’s zijn al eerder genomen, en betreffen niet de daadwerkelijke slavenmarkt. Ze dienen slechts ter illustratie. CNN bevestigt het bericht over de handel in yazidische vrouwen hier, gebaseerd op getuigenverslagen van yazidische Koerden die onlangs hun zegje mochten doen in het Iraakse Parlement. Meer hier en hier.

Dit is dus waarvoor duizenden Europese moslims (meestal immigranten, natuurlijk, uit met name Marokko, Turkije, en Algerije) naar Irak en Syrië zijn vertrokken. Ze presenteren zich als ‘vrijheidsstrijders,’ maar feitelijk zijn ze de grootst mogelijke onderdrukker en psychopaten ter wereld. Als ik ze radicaal-islamitische nazi’s noem ben ik nog te lief voor ze. Ze zijn het slechtste van het slechtste: honderd procent destructief en kwaadaardig tot op het bot. Niet alleen zijn ze vijanden van het Westen, maar van de hele menselijkheid. 

Deze beesten – want dat zijn het – moeten worden uitgeschakeld, en deze vrouwen moeten worden bevrijd.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

29 reacties

 1. Krolll

  De foto’s gaan inmiddels het internet rond, op Twitter, als was het geldig bewijs voor het bestaan van de slavenmarkt. Met verwijzing naar dit artikel en screencaps. Ik blijf wachten op echt bewijs. Isis pleegt gruwelijke misdaden, maar in de eerste plaats tegen mannen.

  https://twitter.com/jjauthor/status/511189545631498240

 2. fredvdB

  Zullen ze wel weer een positieve draai aan weten te geven in de media:

   

  “ISIS is klaar met die verdorven westers kapitalistische denegrerende vormen van economische slavernij

  en verschaft elke slaaf een keihard zwart op wit staande afdwingbare juridische overeenkomst, welke gebaseerd is op hetgeen Abu Frans Sjeik Denhagi Timmermans als zei, namelijk dat die overeenkomst geheel en al afdwingbaar is op basis van de grondwet (=sharia).”

   

   

   

   

   

   

   

 3. Wilhelmson

  Een realiteit die de media ons ontzegd.  Waarom ?

  Blijkbaar behoudt de media-elite zichzelf het recht voor om haar gedacht te zeggen, en wil zij dat recht niet met gewone stervelingen delen. (links zou het “McCarthyisme” noemen).

   Van waar komt de Interne en/of interne druk die hen tot dergelijk schroom verleidt.

   

  Zulke dingen zijn wat zorgwekkend, maar veel erger is dat de hoofdstroom van onze samenleving zich ertoe laat dwingen, aan deze onverdraagzaamheid mee te doen.


  Wat zijn die simpele feiten die academische kenners als sedert Rushdie in de jaren 80 schrijven ?

  De mate waarin de islam zijn vijandschap jegens ongelovigen en zijn aanspraken op de politieke macht ernstig neemt, is ruwweg evenredig met de betrekkelijke sterkte van de moslimgemeenschap in een gegeven regio. Moslims die in de minderheid zijn zoals in Nederland, hebben de mond vol van “multikulturalisme”, “verdraagzaamheid”, de “rechten van de minderheden”. Het ware gelaat van de islam krijgt men echter pas te zien zodra de moslimgemeenschap in de meerderheid is zoals ISIS in Irak. 

   

   

   

 4. Leo KarelJan

  Elke minuut dat dit ongedierte bestaat, is een aanklacht tegen de Westerse leiders met hun gore geslijm naar de islam! Vergeet niet: Turkije ( ook NAVO ) heeft ze geholpen en ook “bondgenoten’ als Qatar en S. Arabië.

  Liever houdt het Westen zich bezig met sancties tegen Rusland, dan te erkennen dat de islam de echte vijand is. Overal in de wereld rukt de gore ideologie op. Bedenk: we wonen tussen lieden die met ISIS vlaggen lopen te wapperen! Zij hebben niets te vrezen van de landverraderskliek van Rutte!

  Deze “leiders”dienen voor een tribunaal te verschijnen wegens landverraad! Helaas hebben ze niets te vrezen van de meerderheid van de kudde.

   

   

 5. M. Brandenburg

  Het is maar een betrekkelijk kleine groep die dit doet….

 6. van dalen

  Ik ben benieuwd hoeveel moslims in Nederland zich hier tegen gaan uitspreken ik denk zelf zer weinig, Michael er gaat echt helegaar niks gebeuren. Zeker niet met figuren als timmermans en kornuiten. Hier heb je type’s als Putin voor nodig, maarja die wordt verguist voor iets wat hij niet heeft gedaan namelijk het neerhalen van MH17 maar ook de separatisten hebben het niet gedaan maar dat is vanuit mijn optiek?.

  Er is veel meer aan de hand er wordt wereldwijd chaos gecreerd om de financiele afgrond die onherroepelijk gaat komen te maskeren, zeker als de brics landen de petro dollar niet meer accepteren, Putin heeft zich hier al meerde keren tegen uitgesproken.

  Misschien denk jij das een alu hoedje of complot denker die van dalen, maar dat gevoel heb ik er wel bij.

  De tijd zal het leren, het is jammer en zeer vreselijk dat dit gebeurt in het midden oosten maar er gaat niks gebeuren  de westerse wereld die hebben daar geen trek in en past niet in hun agenda.

  Daarom zeg ik, isis hamas bokoharam of andere jaihad groeperingen uitroeien tot de laatse man, geen genade, althans dat vind ik.

  Maar troost je in Nederland wonen veel soenieten dat is de vriendelijke tak van de islam, o wacht isis dat zijn toch geen soenies.

   

 7. Chris Develing

  De Koran geeft ook aan dat je als moslim sex mag hebben (zonder te trouwen) met je slavin.

  Surah 23 (De gelovigen)  Vers 1 tm 6

  1. Inderdaad voorspoedig zijn de gelovigen.

  2. Die ootmoedig zijn in hun gebeden.

  3. En die al hetgeen ijdel is, schuwen.

  4. En die aktief zijn in het betalen van Zakaat.

  5. En die hun vleselijke lusten beheersen.

  6. Behalve met hun vrouwen of hetgeen hun rechterhand bezit (slaven), want dan treft hen geen verwijt.

 8. Johannes N

  DE ISLAM moet worden uitgeschakeld. Niet alleen in het stukje van de wereld dat nu IS heet, maar OVERAL.

   

  Vroeger waren we in staat het communisme te bestrijden. Dat is gelukt (hoewel…), en nu zullen we de volgende ideologie van haat en onderdrukking moeten aanpakken: de islam.

   

   

 9. Chris Develing

  Ook dit komt rechtstreeks uit de Sunnitische Islam. Zonder enige twijfel. Slavernij (zeker in oorlogstijd) hoort erbij en Muhammad deed hetzelfde volgens die bronnen. Dus voor wie denkt dat het niets met Islam te maken heeft: think again.

  Sahih Muslim

  Abu Sirma said to Abu Sa’id al Khadri (Allah he pleased with him): O Abu Sa’id, did you hear Allah’s Messenger (May peace be upon him) mentioning al-‘azl? He said: Yes, and added: We went out with Allah’s Messenger (May peace be upon him) on the expedition to the Bi’l-Mustaliq and took captive some excellent Arab women; and we desired them, for we were suffering from the absence of our wives, (but at the same time) we also desired ransom for them. So we decided to have sexual intercourse with them but by observing ‘azl (Withdrawing the male sexual organ before emission of semen to avoid conception). But we said: We are doing an act whereas Allah’s Messenger is amongst us; why not ask him? So we asked Allah’s Messenger (May peace be upon him), and he said: It does not matter if you do not do it, for every soul that is to be born up to the Day of Resurrection will be born.

  http://hadithcollection.com/sahihmuslim/136-Sahih%20Muslim%20Book%2008.%20Marriage/11334-sahih-muslim-book-008-hadith-number-3371.html

  Dus laten we stoppen deze mensen radicalen te noemen. Ze doen wat hun stroming van Islam hun ingeeft. En die stroming is een stuk ouder dan al die mystische stromingen van daarna.

 10. Charles de Gaulle

  Blijft een wonderlijk volkje die mohammedanen, barbaars is nog te vriendelijk gezegd.

  En daarbij maak ik geen onderscheid onder welke stroming ze zeggen te vallen, ze baseren zich allemaal op dezelfde koran, en die geeft weinig ruimte voor twijfel en is 100% onveranderlijk.

  Tegen de tijd dat de wereld dat gaat erkennen is het waarschijnlijk te laat en is het gif te wijd verspreid.

  Terug naar de barre Middeleeuwen.

 11. Ongemakkelijk

  Het is natuurlijk schandalig en ik vind dat het westen moet optreden. Maar waarom eigenlijk? Heeft het westen de wijsheid in pacht? Waar haalt het westen het recht vandaan in te grijpen. Ieder die vindt dat het westen moet ingrijpen, steunt impliciet de gedachte dat de westerse levensstijl superieur is. Vind ik ook. maar laten we dat dan ook uitdragen. Gewoon stellen wij hebben het beter voor elkaar en wij vinden die islam en de gevolgen ervan maar niets. Wij staan voor de westerse waarden en wij dowen geen water in de wijn om een conflict te vermijden met iets wat zich minderwaardig naar onze normen gedraagt.

 12. Frans Groenendijk

  Voortschrijdend inzicht. Een goede zaak.

  Net als Bart Schut houdt ook Michael van der Galien zich steeds minder in bij het veroordelen van de narigheid waar de leer en praktijk van de volgelingen van Mohammed voor staan. 

  Het is weer eens wat anders dan de opstelling van de MSM en van de Fransen Timmermans, Tariq Ramadans en Fouad Sidali’s van deze wereld. 

   

  Tegenover de praktijk van ontkennen en wegkijken zouden niet-vandalistische journalisten echter feiten, checks en dubbelchecks moeten zetten, en niet wat hier gebeurt.

   

  De foto’s die hier getoond worden gaan al jaren rond op Internet en kunnen dus niet van de ISIS-praktijk van nu komen. Het verhaal baseert zich op een weinig betrouwbaar overkomende Arabische webstek. De google-vertaling maakt duidelijk dat het hier om fanatieke mohammedanen gaat die een wat andere koers voorstaan dan ISIS. Een van de menu-opties is ‘Zionistische Vijand’. Ik zie een dicussie over de vraag of de oorlog tegen Israël nu wel of niet officieel een helige oorlog is.

  De vijand van onze vijand is niet vanzelf onze vriend.

   

  Citaat uit het voorwoord van mijn boek:

   

  Op de dag dat
  Theo van Gogh vermoord werd, liet een radiozender elk uur hetzelfde citaat
  van hem horen. Daarin werd hem gevraagd of hij niet bang was vermoord te worden
  vanwege zijn uitlatingen. Hij lachte het weg en stelde dat dan alle ogen op de
  mohammedaanse extremisten gericht zouden worden. Hij kreeg postuum maar zeer
  gedeeltelijk gelijk: bij een aantal mensen zijn inderdaad de ogen open gegaan.
  Die mensen zullen hun ogen niet meer sluiten. Anderen doen echter nog beter hun
  best de ogen stijf dicht te klemmen. Het met woorden aanvallen van de
  fundamentalisten wordt door hen opgevat als aanval op iedereen die zichzelf
  moslim noemt. Nog sterker streven zij er naar zelfs de meest doorgedraaide
  mohammedanen niet voor het hoofd te stoten.

  Onder de mensen van
  wie de ogen open gingen zijn er bij wie de ogen zo wijd opengesperd raakten dat
  ze de gruwelijkheid en dreiging van berichten over de mohammedaanse wereld,
  beschouwen als indicatie voor de betrouwbaarheid van die zelfde berichten.
  De
  aankondigingen door mohammedaanse extremisten in de loop van 2008 dat het
  veroorzaken van bosbranden een goede vorm van jihad zou vormen, zien ze als voldoende bewijs dat de bosbranden in
  Australië van begin 2009 ook inderdaad door hen zijn aangestoken. Ze
  zien het boek Eurabië van Bat Ye’Or [1]) als
  beschrijving van een geheime samenzwering. De Arabische landen zetten echter in
  alle openheid -na het organiseren van de oliecrisis- de oliechantage in. Het
  laffe politieke establishment van Europa boog vervolgens in alle openheid voor
  die chantage. Daarna werd Israël steeds meer beschouwd als de veróórzaker van de problemen in
  het Midden-Oosten en werden in het kader van ‘culturele uitwisseling‘
  propagandisten van het mohammedanisme verwelkomd aan onze universiteiten en
  andere instellingen.


  [1] Zie het
  hoofdstuk Eurabië, de olieboycot werkt nog steeds door.

   

 13. nog_1

  Volgens de gelinkte website zou dit de bron van dit verhaal de website van het IFRC (Red Crescent) zijn, maar op de genoemde website wordt hier niets over gemeld. En dat is niet omdat ze geen artikelen over slavernij zouden publiceren, daar staan er zelfs tientallen van op de site.

   

  https://www.ifrc.org/en/

   

  http://www.ifrc.org/en/google-custom-search/?q=slave

   

  Het lijkt me op het eerste gezicht een verzinsel, de genoemde bron is met zekerheid niet waar.

   

  Men moet oppassen met Arabische websites, daar willen nog wel eens waanzinnigheden op staan. Zoals destijds het verhaal over door de Mossad afgerichte haaien in de Rode Zee op veel websites te vinden was. Men is niet alleen bereid om over Israel/joden de meest bizarre verzinsels te publiceren, ook over andere vijanden doet men dit te pas en te onpas.

   

  Niet dat slavernij door ISIS me zou verbazen, maar een onbevestigd bericht op dit soort werbsites is onvoldoende om het als feit te kunnen brengen.

 14. nog_1

  Hier een link naar een artikel uit 2012 waar de foto’s ook te zien zijn. Ze zijn genomen in Istanbul tijdens Ashura.

   

  http://www.dawn.com/news/1030278/ashura-across-the-muslim-world

 15. nog_1

  Ik ben er inmiddels achter dat de foto al enkele jaren gelden is gemaakt en niets met ISIS te maklen heeft. Dit is onderdeel van een sji-ietische herdenking van de slag bij Karbala die ieder jaar wordt opgevoerd. Een soort sji-ietische passiespelen.

   

   

 16. piet piraat

  Wanneer gaat nu het Westen ,waaronder Europa ,optreden tegen een groepering die tot het bot des duivels is en deze groepering totaal  vernietigt? en de islam in Europa definitief aan banden legt

 17. Chris Develing

  Ik denk dat Quinsy Garia denkt dat een slavendrijver blank is en niets anders.

 18. LantR.fant

  Dus laten we stoppen deze mensen radicalen te noemen. Ze doen wat hun stroming van Islam hun ingeeft. 

   

  Een godsdienst die er zulke stromingen op nahoudt dient anno 2014 op de zwarte lijst te komen. Het mohammedanisme in de westerse wereld verbieden. Het leidt tot niets dan ellende.

   

  Btw. Moet Quinsy Garia nu niet opkomen? Die is toch zo tegen slavernij?

 19. Frans Groenendijk

  @Johaster: op die mogelijkheid was al gewezen. Dat wil zeggen, voor wat betreft dit specifieke bericht. Van een uiterst precaire situatie voor die christenen die te maken hebben met het ergste wat de mohammedaanse ideologie produceert is wel degelijk sprake.

   

  Inmiddels zijn er berichten dat de Koerden inmiddels beter bewapend zijn en geruchten over Amerikaanse luchtsteun.

  Maar dat is maar een deel van het antwoord. 

  Al een tijdje hanteer ik de leuze, ik herhaal hem nog maar eens -ik hoor wel wanneer dat te vaak is:

  Wie weigert politiek en ideologisch de strijd aan te gaan met een vijandig gedachtegoed, verhoogt de kans op (burger)oorlog.

  Zonder het mohammedanisme als zodanig onschadelijk te maken blijft het steeds weer opnieuw de hatelijke kop opsteken. Na jaren, na decennia, ja zelfs na eeuwen. 

  Er bestaat geen gematigde mohammedaanse leer, alleen allerlei vormen van gematigde mohammedaanse praktijk. Een praktijk die steeds opnieuw in de weg staat bij de bestrijding van de leer.

 20. johaster

  Is het niet gewoon weer een hoax zoals voor de Golfoorlog? In dit soort conflicten wordt vrijwel uitsluitend nog agitprop geproduceerd. 

 21. D. G. Neree

  Wilhelmson, u beschrijft hier de ondergang van het Westen. Niet (alleen) door aanvallen van buitenaf, maar door de verrotting in het denken, het ontkennen van de werkelijkheid en het weggooien van de eigen principes.

   

  Hierdoor is er geen houvast meer. Geen basis. En waar het fundament verrot, daar stort het bouwwerk in.

   

   

 22. mijn-idee

  @ Frans Groenendijk.

   

  Wat je zegt, voortschrijdend inzicht.

  Ik zie ook een verandering ( in andere kringen zou je dat radicalisering noemen) in Schut en v.d. Galien o.a.

   

  Ik volg deze site al een paar jaar, en ik voel en zie dat langzaam, heel langzaam de blinddoekjes worden afgegooid.

   

  Met wat er zoal in de wereld gaande is, en wat heel sluipend binnen onze eigen grenzen zich manifesteert, zich ik  te wachten, en geduld is een schone zaak, op het eerste het beste bericht dat de term “islamisering” door Wilders wordt toegegeven…

   

  Het is moeilijk, en het gaat vast nog even duren, maar de man heeft een vooruitziende blik gehad….jammer genoeg…maar de geest is uit de fles en ik ben bang dat we die er niet meer in krijgen.

   

   

   

   

   

   

 23. Wilhelmson

  Hoe komt de media en de politiek erbij  ? 

   

  Een fout denkbeeld kan men vinden in het opsporen van kontradikties. Kontradikties zijn het kanarievogeltje in de spreekwoordelijke mijn. Wie contradicties in zijn denken en handelen ontwaart moet zijn premissen checken.

   

  Ik noteer daarbij stellig dat de media , nota bene de grootste multiucullti aanhangers, hun kritiek niet  toepassen op de belangrijkste dreiging voor de pluralistische demokratie ( nu de islam, na voordien het kommunisme) , maar wel op degenen die over die dreiging rapporteren.

   

  Hierbij staat men voor de grootste kontradictie ooit ! De islam heeft een excuus want het is een religieus dogma en dogma’s ‘kan’ men wel beargumenteren, maar ‘mag’ men niet beargumenteren. Hier speelt de rol van de macht. hoe groter de macht , hoe groter het verbod en opleggingsgehalte. Bekeer of sterf ! De  Islam.

   

  Onze poltiek correcte media ? Zij is voornamelijk ‘redeloos’. Redeloos is het vermogen om de realiteit te indentifcieren op een niet-contradictorische manier. Dat doet onze pc-media dus niet. De media is bijgevolg samen met de bovenstaande contradictie binnen haar grootste bezieling , de multiculturaliteit , van alle redelijkheid , rechtvaardigheid en waarheid los geslagen. Zij volgt  blind zonder gehoor naar tegenargumentatie haar pc- dogma’s op de letter , die men aan de linkse strekking van onze maatschappij toekent. Bijgevolg  kan men spreken van een linkse ‘kerk’ of beter ‘minaret’ naar analoog van de door haar in  bescherming genomen religie.

   

  Het PC in Nederland en omstreken resulteert alles samen  in een mutlcultureel mysticisme die de vergelijking met de 15-16e eeuwse roomse rijk  en het huidige islam doorstaat. Vandaar hun feitelijke alliantie die een eingelijk een alliantie van machtstreven is. Een islamitisch machtstreven samen met een behoud en vastklampen aan macht van onze eigen politiek correcte linkse establisment die vandaag leidt tot een ongekende irrationaliteit, die zich in de media en culturele wereld verder perverteert tot een maatschappelijke surealistische ethiek en  in de politiek van het establishment  tot een ongekende machtshonger en wellust. 

   

  Wij merken allen in waanhoop dat er iets loos is in de natuurlijke rangschikking van wat wij erkennen vanuit onze verlichtingsidealen.  De redelijkheid is verloren en leidt nu tot een radeloosheid en een reddeloosheid.

  De woorden  van de verlichting , zoals het erkennen van gelijkheid , vrijheid en respect werden ons ontstolen en door de linkse pc media overgenomen als een communistische , haast religieuse dogma die er enkel nog toe dient om alles anders denkenden te mond te snoeren en hun eigen machtspositie te legitimeren. Met dogma’s gaat altijd veel macht gepaard en is in se elke argumentering bij voorbaat onmogelijk.  Bekeer of sterf !  letterlijk met het leven ( rushdie/ fortyun/van gogh..) of figuurlijk via berufsverbot en broodroof. 

   


   

 24. Chris Develing

  @Nog_1 Ik ben ook niet zeker van de foto”s. De hoofd foto kende ik al en gaat volgens mij over een school van paar jaar terug. Die tweede (meer schokkende) foto kende ik nog niet.

  Neemt niet weg dat als ze slaven houden dit nog steeds volledig in lijn is met mainstream orthodoxe islam van de sunnietische variant.

   

 25. Antivenin

  Dus vooral vrolijk doorgaan met dit abjecte “geloof” in ons land te laten “wortelen”. Als het aan de islam ligt heeft ook Alkmaar straks geen kaasmarkt maar een slavenmarkt.

 26. louis-portugal

  Zo Michael, je gaat er even flink tegenaan, maar ik ben het wel met jou eens in de kwalificaties van dat volk.

 27. V.K.

  -Beschermd door de grondwet.

 28. zwartzondersuiker

  Ach, volgens de minister van BZ (ik noem bewust  niet onze) is er niets aan de hand.

   

  Ik ben nog pislink over zijn reactie gisteren op de kamervragen.

 29. M. Brandenburg

  Ach ze doen wat de koran hen voorschrijft, en volgen het voorbeeld van mohammed. 

   

  Echter ik neem dit bericht met een pak zout, immers die mensen zijn daar grondwettelijk beschermt dit kan helemaal niet gebeuren, en dus volledig uit de duim gezogen.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.