ISIS opent slavenmarkt voor vrouwen

Geen categorieaug 07 2014, 15:14
De extremisten verkopen christelijke, sjjitische en yazidische vrouwen aan mede-soennis.
We beginnen een steeds beter (of eigenlijk: kwalijker) beeld te krijgen van hoe het kalifaat van ISIS er de komende jaren precies uit gaat zien. Hele bevolkingsgroepen moeten zich onderwerpen aan het radicale gedachtegoed van die club terroristen, religieuze minderheden worden vervolgd, gedwongen om zich te bekeren tot de islam en/of afgeslacht, en ga zo maar door. Het is een ware nachtmerrie voor mensen die het tot voor kort relatief prima voor elkaar hadden.
Toch kan het blijkbaar nog erger worden dan tot nu toe aangenomen. Arabische media berichten namelijk dat ISIS nu een slavenmarkt heeft gecreëerd waar vrouwen van religieuze minderheden worden verhandeld. Een woordvoerder van de Red Crescent (de islamitische versie van het Rode Kruis) laat dat weten. Blijkbaar worden sjiitische, christelijke en yazidische vrouwen gekidnapt, om vervolgens te worden verhandeld. "De organisatie zette tientallen families vast op het vliegveld van Tal Afar." De vrouwen werden gescheiden van de mannen, waarna de laatsten in koelen bloede vermoord werden... en de vrouwen werden afgevoerd.
Hier een foto van dezelfde bron. Correctie: let wel, deze foto's zijn al eerder genomen, en betreffen niet de daadwerkelijke slavenmarkt. Ze dienen slechts ter illustratie. CNN bevestigt het bericht over de handel in yazidische vrouwen hier, gebaseerd op getuigenverslagen van yazidische Koerden die onlangs hun zegje mochten doen in het Iraakse Parlement. Meer hier en hier.
Dit is dus waarvoor duizenden Europese moslims (meestal immigranten, natuurlijk, uit met name Marokko, Turkije, en Algerije) naar Irak en Syrië zijn vertrokken. Ze presenteren zich als 'vrijheidsstrijders,' maar feitelijk zijn ze de grootst mogelijke onderdrukker en psychopaten ter wereld. Als ik ze radicaal-islamitische nazi's noem ben ik nog te lief voor ze. Ze zijn het slechtste van het slechtste: honderd procent destructief en kwaadaardig tot op het bot. Niet alleen zijn ze vijanden van het Westen, maar van de hele menselijkheid.
Deze beesten - want dat zijn het - moeten worden uitgeschakeld, en deze vrouwen moeten worden bevrijd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten