MH 17… Waar blijven de onderzoeksresultaten???

Vraagt u zich ook af waar de onderzoektsresultaten blijven over de ramp met de MH17? 

Of wordt dit het zoveelste doofpotje? Het lijkt er verdacht veel op.

Lees dit: Op 8 augustus 2014 werd er een overeenkomst ondertekend tussen Nederland, België, Australië en de Oekraïne, waarbij ieder land afzonderlijk een vetorecht heeft voor wat betreft publicatie van de onderzoeksresulaten. Een Non Disclosure Agreement (NDA)

Met andere woorden, als één van de vier landen die tekende tegen openbaarmaking van de onderzoeksresultaten stemt, zal alles geheim blijven. En zo  verwijnt de ware toedracht over wat er gebeurde daar boven Donetsk met dit vliegtuig straks in de doofpot die voor eeuwig hermetisch gesloten zal blijven. Nu weten we ook waarom Rutte en Timmerfranz nooit Kiev op de huid hebben gezeten voor die gesprekken tussen de verkeersleiding en het vliegtuig. 
Op 8 augustus hebben die twee politieke puppets erin toegestemd om een 4 landen overeenkomst te tekenen, terwijl ze wisten dat dit tot gevolg zou hebben dat de onderzoeksresultaten nooit publiekelijk bekend zouden worden. 

Zij weten en wisten ook op het moment dat ze tekenden wie verantwoordelijk is voor het neerhalen van het ramptoestel en zij werken willens en wetens mee om dit voor het grote publiek verborgen te houden.

Merkwaardig en een raadsel waarom Malaysia en Malaysia Airlines hier buiten is gehouden. Misschien kunnen zij nog iets afdwingen. Het zou mooi zijn wanneer het journaille zijn werk eens gaat doen betreffende deze stinkende zaak maar ook dat zal weer niet gebeuren. Doofpot dus….ik zou het als ik nabestaande was niet accepteren!!! 

http://www.globalresearch.ca/the-causes-of-the-mh17-crash-are-classified-ukraine-netherlands-australia-belgium-signed-a-non-disclosure-agreement/5397194

http://www.opednews.com/articles/MH-17-Investigation–Sec-by-Eric-Zuesse-Obama-Administration_Peace_War_President-Barack-Obama-POTUS_Russia-140824-786.htmlWaardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

21 reacties

 1. de_mol

  De smoking gun is er allang. Alleen die wijst niet richting de Russen, maar richting Kiev. En dat mensen, dat moet de doofpot in.

   

  De smoking gun bestaat uit verschillende onderdelen die alleen de puzzel 99% dicht maken:

  1) Het verdonkeremanen van de luchttoren informatie in Kiev.

  2) Het niet vrijgeven van de banden

  3) De tekening van de Amerikanen die als ‘satellietbewijs’ dienden

  En nu komt het:

  4) De echte radarbeelden van de Russen, waarop een ander vliegtuig nabij de MH17 te zien was

  5) De verdwenen Spaanse luchtverkeersleider die tweete dat het vliegtuig is neergehaald door een ander vliegtuig (klopt met 4)

  6) De verduisterde BBC documentaire waar getuigen riepen een ander vliegtuig te hebben waargenomen (klopt met punt 4 en 5): http://www.wanttoknow.nl/politiek/oorlog/mh17-verdwenen-kiev-luchtverkeersleider-en-kiev-vluchtdata/

  7) De gunschoten op de vleugel en bij de cockpit: die combinatie is de werkelijke smoking gun, en wordt bevestigd door punten 4,5 en 6:

  http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/1188/5617/original.jpg

  8) De afwezigheid van inslaggaten bij andere delen van het vliegtuig, bv. onder de romp, onder de cockpit bij het ‘RD’  id nummer is geen inslag te zien, wat je wel zou verwachten bij een bom.

  https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTJlBGk1ah84UZYc2cpuqmUyB8pKIuZvKt_5Sn476ulfRchI48lig

   

  Want waarom ‘toevallig’ alleen bij de cockpit, en guninslagen op de vleugel, die ook nog eens langwerpig zijn dus overeenkomen met een kleine hoek, dus wijzen op schieten vanachter het vliegtuig.

   

  Omdat er zo verschrikkelijk veel bewijs richting Kiev wijst is het ook zo waanzinnig dat in dat ‘geheimhoudingspact’ Kiev zit. Zij mogen zichzelf ‘controleren’. Lust u nog peultjes?

   

  Lees ook:

  http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/09/wat-gebeurt-er-met-onze-wereld-deel-2/

 2. kddebocht

  Geef ons iets meer tijd, om het in de doofpot te stoppen, en het met de sneeuw toe te dekken.

  Dank doortastende politici, slaap zacht.

 3. Realist

  Ok, dat van de identificatie begrijp ik. Maar het gaat hier over het onderzoek naar de toedracht van de ramp, wie heeft op welke manier het vliegtuig neergeschoten. Kunt u daar ook iets over zeggen?

 4. Makker

  Toevallig zit ik in een positie, heel ietsje dichter bij het vuur, dan de gemiddelde Nederlander.

  De identificatie gaat hard en snel en heeft de allerhoogste prio.

  De pers vindt het al niet meer interessant, maar u moet niet denken dat er dan ook niks meer gebeurd.

  Geef het even wat tijd en doe uw alu-hoedje nog even in de ijskast.

 5. avander

  Misschien wordt er gewacht tot M.P. Rutte de onderste steen heeft gevonden.

 6. Nutshell

  De boel stinkt aan alle kanten, en Rutte doet daar kennelijk graag aan mee.

   

  Rutte ?  Hem een grote flapdrol noemen is nog netjes uitgedrukt.

 7. Makker

  Welke ondertekenaars en waarvan?

  Ik volg u even niet meer.

 8. Caroline

  Ondertekenaars van het geheimhoudingspakt.

 9. Realist

  @ Makker,

   

  Nogmaals, en uit pure interesse, als u dichter bij het vuur staat, weet u vast wel meer dan gewone stervelingen als ik hoe het zit met de voortgang naar het onderzoek naar de oorzaak van de ramp. U weet wel, dat onderzoek waar bovenstaand aritkel op duidt, en dat blijkbaar onder de pet gehouden kan worden door een non disclosure agreement met als ondertekenaars Nederland, Belgie, Australie en Oekraine.

   

  Dat uitkomsten van zo’n onderzoek niet naar buiten gebracht zouden mogen worden vanwege ‘gevoeligheden voor nabestaanden’ lijkt mij onzinnig. Niet alleen omdat dat los van elkaar staat, maar ook omdat er nog een 18tal lichamen niet zijn geborgen en nog op de rampplek liggen (als ik de getallen in het nieuws mag geloven). Dus een definitieve identificatie lijkt mij onmogelijk.

   

  Met andere woorden, gaat het onderzoek naar de oorzaak van de ramp ook ‘hard en snel’, net als de identificatie? Of heeft u daar geen weet van?

 10. Nutshell

  @ csmsuijkerbuijk 30 aug. 2014-17;48

   

  Belgié tekent voor Brussel met als doel hen wat uit de wind te houden. Intussen blijft de vraag waarom de oorzaak van het neerstorten van de MH17 geheim is verklaart door Rutte en zijn EU trawanten.

   

  Gezien alles wat er intussen boven komt, krijg ik steeds meer de indruk dat de VS – direct of indirect – achter deze affaire zit.

   

  Rusland sluit ik uit omdat Obama dan al een luidruchtig feestje had georganiseerd.

   

  Blijft de lafhartige Rutte over.

   

   

   

   

 11. Realist

  Misschien omdat de NAVO in Belgie zit, of anders de EU denk ik zo. Weet het anders ook niet.

 12. cmsuijkerbuijk

  “Met andere woorden, gaat het onderzoek naar de oorzaak van de ramp ook
  ‘hard en snel’, net als de identificatie? Of heeft u daar geen weet van?”

  Van deze “Makker” valt dus sinds 3 dagen niks nieuws meer te vernemen en zijn/haar verhaal kan dus naar het rijk der fabelen worden gestuurd. Zou het misschien Rutte himself zijn? En dan eigenlijk nóg wat: Wat heeft België in Godesnaam met dat hele onderzoek te maken, dat zij ook tekent voor deze overeenkomst?

 13. Nutshell

  Misschien iets voor Wilders om vragen te stellen, maar dan moeten er nog meer bewakers worden ingezet om hem in leven te houden.

 14. nick

  Dat ze willens en wetens een Non Disclosure Agreement hebben ondertekend met een belangrijke verdachte in deze moordaanslag is niet te bevatten!  Dat hierdoor deze lieden alle troeven in handen hebben en eenzijdig kunnen besluiten of er iets naar buiten komt of dat dit voor eeuwig geheim blijft. 
  Het is ook niet te bevatten dat dit allemaal in het geniep is gebeurd en de mainstream media hier met geen woord over heeft gerept. Ze zijn stil als een muis en hopen maar dat er nooit iets naar buiten zal komen over de werkelijke toedracht van de ramp. 

  Alleen Rusland houd zijn mond niet. Rusland is de enige die aandringt op het vrijgeven van de gesprekken tussen de verkeersleiding en het ramptoestel in de hoop dat dit meer duidelijkheid zal geven. Het is om je diep te schamen dat onze regering volop meewerkt aan het beschermen van de werkelijke daders.

 15. nick

  Dank voor de linkjes toets! Ik weet het….het is een bende…

  Zag dat een link niet werkte, even aangepast.

  Deze site heeft er een hele studie van gemaakt, veel artikelen over MH 17 en heel veel ‘bewijs’

   

  http://www.wanttoknow.nl

   

  Het blijft verbijsterend!

 16. kddebocht

   

  De bekende viezepolitieke spelletjes worden er weer gespeeld, door alle partijen.

  Het blijft wel heel lang stil over de vliegtuigramp.

  Alles is zichtbaar, alles is te volgen heden ten dagen.

  Vertel me nou niet, dat men de veroorzaker niet kent!

  De hele Europese bevolking wordt bedonderd,

  Maar het ergste is, het respectloze tegenover slachtoffers en nabestaande.

   

 17. Makker

  Geen speculaties, 110% zekerheid! geen gevoelige informatie tov nabestaanden voordat identificatie bekend is etc…

  Het speelt allemaal een primaire rol. Ik denk dat u de reeks zelf nog wel verder aan kunt vullen.

 18. Caroline

  @Makker, het gaat om het achterhalen van de oorzaak (wie heeft MH17 neergeschoten?), niet om het achterhalen van de identiteit van de inzittenden. Die stonden op de boardinglijst, dus die identiteit staat wel vast zij het niet voor ieder gevonden lichaam of deel ervan.

   

  De pers heeft het tot op de dag van heden niet interessant gevonden te onderzoeken wat er is gebeurd, men tikt slechts de persverklaringen van de door de staat als waarheid gedicteerde woorden over.

   

  Over de geluidstapes die er in Kiev moeten zijn (die van het verdwenen MHvliegtuig werden binnen 3 dagen openbaar gemaakt), wordt niet eens gesproken.

 19. Caroline

  @Makker, dat de doden dood zijn, dat staat vast. Tenzij bemanning/passagiers verdachte zijn van het neerhalen van MH17, is er geen enkele info die voor de nabestaanden belastend zou zijn om te weten. Geen, punt, uitroepteken.

   

  Dat er voor anderen dan de nabestaanden informatie naar buiten zou kunnen komen (eerlijk gezegd staat de toedracht van de zaak wel ongeveer vast), dat lijkt me eerder aan de orde te wezen. Geheime overeenskomsten tot zwijgen (nooit vertoond in gevallen als deze) wijzen op betrokkenheid van mensen die in de positie verkeren dergelijke overeenkomsten te sluiten. Ik bedoel, sloten jij en ik een dergelijke overeenkomst, dan zou die niets betekenen en ook niets kunnen betekenen, want wij kunnen niet geheimhouden waarvan we niet weten wat het is. Dat wij elkaar niet zullen vertellen wat er is gebeurd, is niet omdat we het wel zouden kunnen maar niet willen, maar omdat we het niet kunnen, al zouden we het willen.

   

  Kortom: de ondertekenaars weten wat er gebeurd is en waarom ze het geheim willen (en kunnen) houden, al het andere is een smoes.

   

   

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.