NOS weet niet waar Irak en Syrië liggen

Foto:

Een enorme blunder van het NOS Journaal. Je moet het maar kunnen: de landen Irak en Syrië precies omdraaien in een infographic. Het gebeurde vanavond in het NOS Journaal. Is er dan echt geen enkele eindredacteur bij de NOS te vinden die de kwaliteit bewaakt? Of zou echt iedereen daar denken dat Irak en niet Syrië een buurland van Israël is?

Een enorme blunder van het NOS Journaal. Je moet het maar kunnen: de landen Irak en Syrië precies omdraaien in een infographic. Het gebeurde vanavond in het NOS Journaal. Is er dan echt geen enkele eindredacteur bij de NOS te vinden die de kwaliteit bewaakt? Of zou echt iedereen daar denken dat Irak en niet Syrië een buurland van Israël is?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!