NPO maakt kinderachtig spotje voor zichzelf

Het lijkt bijna een parodie, deze reclame van de NPO voor de eigen site. Maar dat is het niet. Man, kan het nog kinderachtiger? Oh, en doe anders even transparant, lieve NPO’ers daar in Hilversum. Hoeveel heeft deze onzin eigenlijk gekost?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

2 reacties

 1. Insure

  De PO is zo beetje de goedkoopste PO ter wereld. 

  De kwaliteit van programma( ik noem Zomergasten, Andere tijden, Tegenlicht) overstijgt ver dat van de commercielen. Voor het geld wat die bezuinigingen opbrengen kun je 2 uur zorg betalen. Of krijg je een euro belastingverlaging. 

   

  Allemaal een grote rechtse hetze wat mij betreft. Doet me denken aan Orban in Hongarije. Die vond ook alles links. We zijn nu een paar jaar verder en bijna alle media, justititie is in handen van Orban. Natuurlijk wil dat PVV tuig daar ook naar toe. Wilders wil helemaal geen neutrale tv.

  Wilders wil PVV tv. En Wilders wil PVV rechters. 

  Verder is het een totaal sprookje dat de PO links zou zijn. De SP wordt keihard aangepakt op de PO. Het VVD programma werd bewierookt( waarom eigenlijk) na de CPB cijfers.

  De PO is een optelsom van Nederlanders. Ik heb bijv bij tegenlicht ook wel een eurosceptische docu gezien.

   

  Types als Wiegel, Eerdmans, Niemoller zie ik ook regelmatig bij de PO voor bij komen. Rechts komt genoeg aan haar trekken. Alleen snap ik dat ze het te weinig vinden, want als het aan hun ligt wordt hun PVV en VVD pulp door iedereen zijn strot geduwd. 

 2. peterdeRuyter

  ‘Lieve NPO ers ?’.  Een wel heel vreemde benaming voor tuig.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.