Vader vernietigt games zoonlief

Geweldig.

Zo doe je dat inderdaad:

Een Amerikaanse vader had er schoon genoeg van. Hij kon het niet langer hebben dat zoonlief ganse dagen zat te gamen. Werk zoeken dat moet hij doen! Om zijn zoon uit zijn luie zetel te krijgen ging hij over tot een vrij drastische maatregel. Hij maakte al zijn games afhandig, gooide ze op een hoopje achter in de tuin en haalde zijn zitmaaier buiten. Het duurde uiteraard niet lang voor zijn oogappel in de mot had wat er gaande was. Net voor zijn vader met de ronkende zitmaaier de games verbrijzelt, houdt hij nog een ultiem pleidooi. Schreeuwend als een klein kind probeert hij zijn vader te overtuigen van het feit dat hij zo goed is in het gamen dat hij er zijn brood mee kan verdienen.

De vader denkt daar net een beetje anders over en zegt dat zijn zoon een baan moet zoeken, zodat hij zijn eigen rekeningen eindelijk kan betalen. Daarna rijdt de vader over de games, vernietigt ze totaal, en draait zoonlief he-le-maal door. “I hate my family!” schreeuwt ‘ie al huilend. Hier de video:


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.