Ajax-supporters morren

Geen categoriesep 03 2014, 12:00
Dagobert Duck.
Ajax is langzamerhand steenrijk aan het worden, maar er worden totaal geen goede spelers gehaald. De achterban merkt dat nu ook en vraagt zich af: watskebeurt?

Met het vertrek van Daley Blind en Kenneth Vermeer zijn de laatste stenen van het fundament onder de vier opeenvolgende landstitels verdwenen. Ajax toucheerde de jongste jaren miljoenen, maar maakt in kwalitatief opzicht geen progressie. De achterban mort. Voor wie moeten de fans op Champions League-avonden nog wakker blijven?

De supportersvereniging is niet te spreken over het aankoopbeleid van de Amsterdamse club. Ik kan me daar wel iets bij voorstellen. Natuurlijk moet de eigen opleiding centraal staan, maar als je geld hebt moet je het ook (verstandig) uitgeven; koop wat goede spelers - en dan bedoel ik daadwerkelijk spelers die het internationaal ver kunnen schoppen - ook als dat een paar miljoen kost, zet ze in de basis, wordt kampioen, stoom door naar de tweede ronde in de Champions League, en verpats ze over een jaar of twee/drie met winst aan een buitenlandse club.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten