Britse vrouwen leiden ISIS-bordelen

Onmenselijk.

Psychopaten, allemaal.

In de Syrische plaats Raqqa is een volledig vrouwelijke brigade aanwezig die fungeert als politiemacht van de IS. Deze Al-Khanssaa-brigade bestiert lokale bordelen in de stad waar zo’n 3000 gevangen genomen Yazidi-vrouwen stelselmatig misbruikt worden.

Eén van de grote leiders is Aqsa Mahmood; een 20 jaar oude studente die onlangs getrouwd is met een jihadist. Voor ze haar hoegenaamd gematigde familie achterliet vertelde zij ze dat ze een “martelaar” zou worden en ze op zou wachten op de dag des oordeels.

Daarnaast zouden er nog drie andere Britse vrouwen zijn die het voor het zeggen hebben in het Yazidi-bordeel.

Het bewijst maar weer eens dat Groot-Brittannië een levensgroot radicalen-probleem heeft. 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

10 reacties

 1. Richard de II2

  Zeker geen eunuch kunnen vinden.

 2. M. Brandenburg

  Zijn de echt Britse namen.

 3. nog_1

  De DDS heeft haar informatie van het AD. Maar die hebben geen journalist ter plaatse, die hebben het weer van the Mirror. Maar die hebben geen journalist ter plaatse, zij hebben het van MEMRI (een anti-islamitische propaganda organisatie). Maar die hebben ook niemqand ter plaatse, zij hebben het weer van…

   

  Twitter…Van de account van Sahwat_News.

   

  En wat gebeurt er als je die account op twitter probeert te vinden? Dan krijg je de mededeling; Sorry maar deze pagina bestaat niet!

 4. corjova

  En Gutmenschen zijn de demonen die namens Politiekcorrectheid te keer gaan tegen autochtone Engelsen, opdat het kwaad kan gedijen. Ze zullen wel zeggen dat ze de export van nog demonischer terroristen niet bedoeld hebben en net doen alsof ze niets weten van hun grote verantwoordelijkheid hiervoor. In Rotherhem waren politiekcorrecte leiding gevenden en boven ons gestelden vrienden van verkrachters en nu in Syrië zijn ze dat eveneens. Het probleem van het exporteren van terroristen naar het Midden Oosten door Europese landen (ja, ook Nederland) blijft bestaan zolang politiekcorrectheid de leidende ideologie is.

 5. Leucosia Teles

  @ Nog_1

   

  Het is een zionistisch complot om de Islam “zwart te maken” (sorry Quincy) euh, in een negatief daglicht te stellen.

  Aqsa Mahmood is uitgepoept door gematigde moslims en Islam is immers vrede dus het is gewoon onmogelijk dat dat meisje zulke dingen doet in naam van Allah en zijn profeet (teab).

   

  Moslims die rare dingen doen is gewoon een ZIONISTISCH COMPLOT!!!!!

   

   

   

   

   

   

   

 6. nog_1

  Itt jou geloof ik niet zo in Zionistische complotten.

   

  Maar dat het bovenstaande een staaltje slechte journalistiek is, is een feit. Vroeger werd iets pas gepubliceerd als men het van tenminste drie bronnen had, of dat men het zelf ter plaatse kon verifiëren. Tegenwoordig copy/paste men erop los en gaat men voor sensatie, ook als het bewijs onbreekt.

   

  Van journalistieke regels is men overgestapt naar de regel ‘je moet een goed verhaal niet doodchecken.’ Waarmee men zegt dat men ivm de oplage/kijkcijfers liever willens en wetens een onwaarheid publiceert, dan dat men journalistiek bedrijft.

   

  http://www.villamedia.nl/columns/bericht/checken-is-dood/

 7. Gerben

  Bloedige onhoofdingen, stelselmatige verkrachtingen, slechte medische zorg. IS creëert een paradijs voor virussen en bacteriën. Het is niet anders bij Boko Haram wat opereert in een gebied waar HIV/Aids nu al welig tiert. Allah zal deze afvalligen treffen.

 8. Krolll

  En dat getal van 3000, dat zegt eigenlijk ook al genoeg. Onmogelik te organiseren, dan zouden de ISIS vrouwen brigades gigantisch in omvang moeten zijn om op zo’n industriele schaal vrouwen tot prostitutie te dwingen. Als het waar was werden we overspoeld met berichten daarover van nog enigszins betrouwbare bronnen.

 9. Krolll

  @NOG1: Als MemriTV een propagandasite is, dan ben ik een banaan. Het is een uitstekende organisatie die heel goed laat zien wat er in het Midden Oosten aan de hand is. Misschien ga ik ze wat euri doneren, zo belangrijk vind ik dat er zo’n site bestaat.

   

  Op het bestaan van de vrouwelijke brigades heb ik al meermalen gewezen inmiddels. Het is echter zuivere fraiming van westerse media dat die vrouwen bordeelhoudsters zouden zijn. Er is geen enkel bewijs voor die bordelen tot nu toe. Het was een Italiaanse journaliste die met een interview naar buiten kwam waarin ze vertelt dat zij gebeld was door een meisje van 17 dat in een bordeel gevangen gehouden werd. Een aanmerkelijk deel van het artikel probeert te verklaren waarom ISIS haar zou hebben toegestaan haar mobieltje te houden. Nou, dan weet ik het wel. Ergens in Iraq zit een ‘fixer’, iemand die contacten regelt, te gnuiven dat hij een aardige duit heeft verdiend aan een verhaal waar de halve wereld op zat te wachten. Dit soort horrorverhalen wekt nu eenmaal niet alleen woede op, aangezien de menselijke psyche vreemd in elkaar zit. Fantasieen over het persoonlijk redden en wreken van die meisjes wisselen zich maar al te vaak af met sado masochistische viezigheid. In oorlogstijd is de waarheid het eerste dat sneuvelt. en het lot van vrouwen en kinderen wekt de sterkste impulsen op, vooral bij mannen.

  Wat het checken betreft, heb je volkomen gelijk. Wees daar dan ook consequent in, zou ik zeggen en geef de link naar het artikel waarin MemriTV het verhaal over dat bordeel publiceert. Ik heb hetr niet kunnen vinden.

  http://www.knack.be/nieuws/wereld/17-jarige-seksslavin-van-is-soms-hoop-ik-dat-ze-me-zo-hard-slaan-dat-ik-sterf/article-normal-299373.html

  http://www.syriadeeply.org/articles/2014/07/5799/raqqa-all-female-isis-brigade-cracks-local-women/

   

  P.S: Godsdienstwaanzinnige vrouwen gaan echt niet toestaan dat hun “mannen” met hoeren van bil gaan, ook niet als het “maar” Yezidi vrouwen zijn.

   

   

 10. AJ - Raalte

  “””MEMRI (een anti-islamitische propaganda organisatie)”””

   

  Hoezo??? MEMRI vertaalt keurig netjes wat moslims in het Arabisch (en andere talen die de meeste westerlingen niet kunnen verstaan) de wereld inbrullen. 

   

  Daarmee bewijst MEMRI ons allen een grote dienst.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.