Clinton-mania bij de NPO

De NPO sorteert alvast voor op de volgende Democratische president: Hillary Clinton. Gisteren maakte Brandpunt een speciaal profiel van Clinton. Een kritiekloos profiel uiteraard, vooral bedoeld om de Clinton-mania in Nederland aan te wakkeren. Wanneer gaat Brandpunt een profiel maken van een van de Republikeinse presidentskandidaten? Een Republikein in het Witte Huis is toch echt veel waarschijnlijker dan weer een Democraat.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

3 reacties

 1. Pimsch

  Zolang Clinton of Obama of Bush of wie dan ook een marionet is van die kleine familie ziljonairs, beter bekend onder de schuilnaam Federal Reserve Bank, dan maakt het geen ene donder uit. Slechts enkele presidenten waagden deze misdaadorganisatie aan te vallen: John F. Kennedy, James Garfield, Abraham Lincoln, Andrew Jackson. Op al deze mannen werd een moordaanslag gepleegd. Alleen Jackson wist de aanslag te overleven.

  U kunt dit allemaal verifieren met de talloze documenten op internet.

  Dus nogmaals: Hillary maakt niet het verschil, ook al is zij een vrouw.

   

 2. jwhueting

  ‘Een Republikein in het Witte Huis is toch echt veel waarschijnlijker dan weer een Democraat.’

   

  Ik ben bang dat dat niet zomaar waar is. Vatten doe ik het niet helemaal, maar om de één of andere reden blijkt Hillary wel behoorlijk populair te zijn. Ik vermoed dat het een combinatie is van waardering voor haar vriendelijke voorkomen, en het feit dat ze trouw bleef aan haar perverse man B.J. Clinton (die om nog onbegrijpelijkere redenen de populairste persoon is in de democratische partij). Ik begrijp niet hoe haar record haar populariteit rechtvaardigt.

   

  Ik zie nog niet direct de Republikeinse kandidaat die haar zou kunnen stoppen. Ik denk dat Paul wel een goede kans zou maken, als het GOP-establishment vroeg in de voorverkiezingen achter hem gaat staan. Ik heb zelf twijfels bij Paul, maar in Clinton zie ik helemaal niks. Er kan echter nog zeker een goede kandidaat komen bovendrijven. 

   

  De midterm in november, dat is natuurlijk een heel ander verhaal. De NPO doet echter gewoon alsof die verkiezingen niet bestaan. In 2010 besteedden ze er ook nauwelijks aandacht aan, terwijl de Republikeinen toen één van de grootste overwinningen uit de geschiedenis boekten. 

 3. Makker

  Tsja, daar zal de Amerikaanse uitslag dus niet door beïnvloedt worden.

  Maar in tegenstelling tot de democraten, weten we nog niet welke republikein ook maar een kansje maakt als uitdager.

  Bij de republikeinen overigens veel smaken, van redelijk en gematigd tot volstrekt gestoorde ideeën.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.