Hacker zet naaktfoto’s Amber Heard online

Oh nee!

Vreselijk nieuws jongens: de man die de iCloud-accounts van bekende mensen heeft gehackt, heeft naaktfoto’s online gezet van Amber Heard, de verloofde van Johnny Depp.

De 28-jarige blondine poseerde voor meerdere naakte selfies, waarvan er ten minste 1 duidelijk bedoeld was voor haar verloofde Johnny Depp. Daarop poseerde ze met een handgeschreven briefje waarop ze “mijn geliefde Tonto man” een goedemiddag wenst. Depp speelde de Indiaanse strijder Tonto vorig jaar in de film The Lone Ranger.

Schande! Hoe haalt die hacker het in zijn hoofd om naaktkiekjes van deze wondermooie dame te publiceren? Verachtelijk, vreselijk. Ga je schamen. Heel diep.

(Helaas kon ik de naaktfoto’s in kwestie niet vinden. Was dat wel geluk dan had ik graag even naar ze gelinkt zodat u ook kunt zien hoe vreselijk deze daad is.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

4 reacties

 1. christianov

  Onderzoeks journalisten zouden wanneer ze zich serieus nemen niet hier een artikel aan moeten wijden.

   

  En ja, wanneer je kijkt dan je neus lang is zie je dingen terugkeren die het daglicht niet kunnen verdragen! Zoek maar uit hoe de CIA de Mossad noemt en wie zijn de leiders v ISIS en stuur mij maar een mail met je bevindingen. Zie mijn bijdrage bij artikel : ISIS steeds grotere bedreiging, de waarheid ligt voor uw neus(ga maar opzoek). Zolang mensen klakkeloos de MSM voor waar aannemen zal ik tegengas geven. Waarom vraagt u zich af, dit omdat ik wil dat mijn kinderen in een wereld worden groot gebracht waar de mensheid met elkaar en naast elkaar kunnen leven. Denk dat dat wel een mooi streven is.

 2. V.K.

  -@Cristianov,

   

  -Oud nieuws, dit was al door het personeel van de AIVD naar buiten gelekt/getweed.

 3. Moose

  Tja, je kunt ook overal een complot achter zoeken he..

   

  De satire van dit artikel ontging je zeker..;-)

 4. christianov

  @ Michael van der Galien: misschien beter dat u zich gaat verdiepen in echte journalistiek? Of anders solliciteren bij de Party of Prive.

   

  – I sraelien S ercret I ntelligence S ervice(zoek die eens uit) of Geld creatie uit niets door banken of CFR/Bilderberg/IMF/Wereld Bank connectie 

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.