iOS 8 is gearriveerd

Mooi hoor!

Apple is gisteravond begonnen met de rollout van iOS 8, het besturingssysteem voor iPads, iPods en iPhones. 

Was in de vorige iOS versie, iOS 7, de grootschalig gewijzigde interface nog de belangrijkste verandering, heeft Apple in iOS 8 tal van nieuwe functionaliteiten toegevoegd. De belangrijkste nieuwe features zijn HomeKit en Health, al functioneert deze laatste functie nog niet helemaal goed. Apple heeft reeds aangegeven dat de ‘problemen’ met Health in de komende maand opgelost zullen worden.

iOS 8 is de grootste en meest vergaande vernieuwing sinds de introductie van de AppStore. Er zijn heel veel dingen veranderd, er zijn allerlei zaken (en mogelijkheden) bijgekomen, en ga zo maar door. Als Apple-fan en dagelijkse iPad-gebruiker is het voor mij één groot avontuur (heb de software meteen gedownload).


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.