Jonge libertariërs/liberalen zetten zich in voor vrijheid

Geen categoriesep 07 2014, 10:00
Fantastisch.
Op zaterdag 27 september is het dan zover: European Students for Liberty (ESFL) en het Liberaal Jongeren Platform (LIJP) organiseren de eerste Regional Conference in Amsterdam! Deze eendaagse conferentie vindt nergens minder plaats dan in het hol van de linkse leeuw, namelijk de faculteit Rechtsgeleerdheid in de Oudemanhuispoort van de Universiteit van Amsterdam.
Gedurende de dag zullen er naast een paar plenaire sessies een hoop breakout sessies zijn, waarin vele verschillende onderwerpen aan bod komen gerelateerd aan vrijheid. Te denken valt aan onderwerpen variërend van drugsverboden en economie, tot cryptocurriencies en zelfs piraterij. Het uitgebreide programma met de vele parallelle sessies zorgt er in ieder geval voor dat de bezoeker volop keus heeft om te kiezen naar interesse. Daarbij zijn ontbijt, lunch en diner in het programma inbegrepen.
Toegang is gratis, doelgroepen zijn studenten en jongeren (tot rond de 30 jaar). Hoewel het evenement gratis is, is het wel verplicht je te registreren via: http://studentsforliberty.org/europe/event/amsterdamrc/.
Dus:
Datum: zaterdag 27 september 2014
Wie: European Students for Liberty & Liberaal Jongeren Platform
Inloop met ontbijt: vanaf 8:30
Inhoudelijke programma: 9:30 - 17:30
Diner + social: 17:30 - open einde
Locatie: Faculteit Rechtsgeleerdheid, Oudemanhuispoort
Dress code: Business casual
Taal: Engels
Kosten: gratis!
Sponsor: Rising Tide Foundation
Facebookevent: https://www.facebook.com/events/1493980184153091/
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten