‘Nederland krijgt topfunctie in Europese Commissie’

Nederland?

Hier word ik zo ontzettend moe van:

Juncker zou vorige week hebben laten blijken dat hij voor Nederland een zware post in gedachten heeft in zijn nieuwe Commissie.

Dat zeggen bronnen tegen het ANP. Juncker wil vicevoorzitters die ook leiding gaan geven aan clusters van eurocommissariaten. Timmermans is daar volgens het kabinet zeer geschikt voor, onder meer omdat hij in Europa breed aanzien heeft weten te verwerven en veel talen spreekt.

Voor Nederland? RTL en Juncker bedoelen voor een Nederlandse politicus. Het land zelf heeft namelijk helemaal niets aan een dergelijke functie. Het is alleen leuk voor de man of vrouw in kwestie. U en ik gaan er absoluut niet op vooruit, behalve dan dat we onszelf op de borst mogen slaan en zeggen dat ‘één van ons’ een mooie baan heeft gekregen. Ik weet niet hoe u daarover denkt, maar mij is dat niet veel waard.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

2 reacties

  1. E. Bleeker

    Welke mooie baan gaat Timmermans dan krijgen? Voor zover ik begreep wil hij buitenlandcommisaris Ashton opvolgen maar daar hebben we als land toch weinig aan lijkt me.

  2. jantje

    Wegpromoveren. Timmermans richt veel te veel schade aan. Dat begon al met die oorloghitserij in Kiev, toen de oekraïne crisis uitbrak. Wat een flapdrol is die vent toch. Hij spreekt dan veel talen, maar met een gespleten tong.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.