'Powervrouw' Heleen Mees blijkt golddigger

Geen categoriesep 29 2014, 16:00
Schaamteloos.
Heleen Mees vindt dat haar ex-minnaar Willem Buiter haar 'beschadigd' heeft en eist daarom 16 miljoen euro schadevergoeding van hem. Annabel Nanninga legt uit op GeenStijl.nl:

Kost dat nou, zo’n stevig potje Women on Top met financieeldiva Heleen Mees? Zestien miljoen ekkies. Maar dan heb je ook wat: een super needy powervrouw metinclusief een miljoenmiljard mails en pica’s van een poes (de hare) en een vogeltje (dood). Toch wel een beetje gek dat een vrouw die altijd zo hamert op financiële onafhankelijkheid het geen enkel probleem vindt om een soort turbo-alimentatie te eisen terwijl ze nota bene niet eens getrouwd was. Maar haar ex-minnaar Willem Buiter is de sjaak, als het aan Madame Mees ligt. 

Dan ben je dus een zogenaamde powervrouw maar eis je wel dit soort enorme bedragen van een rijke, succesvolle man. Uh juist ja. Kan iemand Mees even uitleggen dat zoiets niet geheel consequent is? En trouwens: heeft ze de loodgieter Leon Alfonso zijn vijfduizend dollar nou al teruggegeven? Hij betaalde Mees' borg vorig jaar immers om haar vrij te krijgen - hij vond haar zo zielig. De feministe pur sang accepteerde de hulp zonder te klagen, kwam vrij, en... probeert nu dus significant méér geld te krijgen van een andere man.
Wat is die vrouw een neppert zeg.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten