ISIS vermoordt in koele bloede twintig agenten

Geen categorieokt 26 2014, 16:00
De beestachtigheid van deze islamitische terreurorganisatie kent God noch gebod. Nou ja, vooral geen gebod.
In de naam van Allah de zogenaamd barmhartige heeft ISIS in Mosul - één van de strongholds van de anarchistische terreurorganisatie - opnieuw een massamoord gepleegd. Ditmaal heeft het twintig voormalige Irakese politie-agent geëxecuteerd die al sinds het begin van de zomer worden vastgehouden:

De terreurgroep Islamitische Staat heeft ongeveer 20 Iraakse politiefunctionarissen geëxecuteerd. IS hield hen vast in de noordelijke stad Mosul, zei een lokale gouverneur zondag. De functionarissen zijn ter dood gebracht in de afgelopen 48 uur. Zij maakten deel uit van een groep van ruim 70 krijgsgevangenen.

Degenen die dachten dat ISIS ernstig verzwakt was, of inmiddels alles wel gedood had wat er te doden viel, komen bedrogen uit. Ondanks dat inmiddels Amerikanen, Britten, Denen, Belgen, Nederlanders en Canadezen al enkele weken Irak en Syrië vanuit bommenwerpers onder vuur nemen is ISIS still going strong. De organisatie weet van geen wijken en zal doorgaan met het uitvoeren van diens genocidale agenda totdat ze zelf het hoekje om zijn.
Wat dat betreft is er ook gunstig nieuws: gisteren werden opnieuw bijna 60 ISIS-strijders om het leven gebracht bij een bombardement. Maar dit soort aanvallen blijven druppels op een gloeiende plaat. Er is echt maar één manier om deze gruwelijkheden in dit gebied in de toekomst helemaal en voorgoed te voorkomen. Hoe dan? Ik citeer hierbij mijn collega Michael, die hier nog geen week geleden over schreef:

Simpel: we moeten massaal druk zetten op onze volksvertegenwoordigers en op het kabinet om de internationale coalitie op grote schaal te laten ingrijpen in Syrië en Irak. Luchtaanvallen zijn leuk en aardig, maar er zijn grondtroepen nodig om ISIS écht kapot te maken. Onze jongens en meisjes die in het leger dienen lopen dan inderdaad een risico om blootgesteld te worden aan jihadistisch geweld, maar we zijn het [ISIS-slachtoffers] verschuldigd om in te grijpen en dit soort waanzin een halt toe te roepen.

Waarvan akte!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten