Amnesty slikt Hamasleugens voor zoete koek

Geen categorienov 05 2014, 15:00
Klakkeloos neemt de organisatie die zegt voor 'mensenrechten' te strijden de propaganda uit de Gazastrook over.
Herinnert u het zich nog? Afgelopen zomer waren Hamas en het Israëlische leger verwikkelt in een felle strijd op de Gazastrook. Israël was daar om de eigen burgerbevolking te beschermen. Op de twee volgende manieren: doorde topcommandanten van de terreurorganisatie uit te schakelen én door hun wapenarsenaal te vernietigen. Hamas, echter, was daar maar voor één ding: Israël zoveel mogelijk schade toebrengen. En als dat niet kon door Israëli's te doden. Nou, dan had Hamas nog wel een paar andere trucjes.
Zo werden er door Hamas massaal burgers ingezet als levend schild, en werden wapenarsenalen verborgen in kelders van woonflats en schoolgebouwen. Ziek in het hoofd als die gasten zijn werden er zo bewust burgers opgeofferd om Israël maar te kunnen beschuldigen van het doden van zoveel mogelijk onschuldige burgers. Hamas ging daar zelfs zó ver mee, dat ook omgekomen terroristen zonder probleem als weerloze Gazanen werden geportretteerd.
Het is allemaal zo enorm doorzichtig als de pest, maar voor Amnesty International is het kennelijk toch moeilijk om de waarheid te achterhalen. Zie namelijk maar wat ze vandaag presenteerden:

Volgens de mensenrechtenorganisatie heeft het Israëlische leger buitensporig veel geweld gebruikt tegen Palestijnse burgers in Gaza in juli en augustus. Er zou zelfs sprake kunnen zijn van oorlogsmisdaden, schrijft Amnesty. Human Rights Watch kwam eerder ook al tot vergelijkbare conclusies.

Het rapport is 100% anti-Israël opgesteld, want geen woord wordt vuilgemaakt aan de Palestijnse terreurorganisatie. Die krijgen van Amnesty International kennelijk een license to kill. Ook over de aanleiding van de oorlog - de ontvoering en brute moord op drie willekeurige Joodse tieners - blijft heerlijk onbesproken.
Het zou Amnesty International sieren als ze hun hoofd eens uit het achterste van Hamas haalden. Door nu net te doen alsof Israël een soort buitensporige moordenaar is, wordt de waarheid ernstig geweld aangedaan. Nog een paar van deze rapporten, en ze kunnen hun naam veranderen naar Antisemite International.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten