Duitse klimaatpropaganda nu met sex en zombies

Foto: Kan het nog gekker? De Duitse overheid maakt zich zorgen om het feit dat de bevolking zich hoe langer hoe meer immuun toont voor 'Klimaschutz'propaganda. Die 'verschrikkelijke' opwarming van de aarde is nu al zo'n 18 jaar geleden gestopt en dat maakt het er natuurlijk niet makkelijker op om de mensen scherp te houden. Vandaar dat de klimaatpropaganda een tandje hoger moet worden gezet. Dit keer met sex, zombies en machogedrag. Onder de titel: 'Peinliche Videokampagne: Mit Sex und Zombies zum Klimaschutz' rapporteert 'Chip':

Wenn Behörden schon mal cool sein wollen: Das Umweltministerium hat eine Klimaschutz-Kampagne gestartet, die besonders junge Leute fürs Energiesparen begeistern soll. Der offenbar aufs ZDF-Abendprogramm gezielte Schuss Behörden–Coolness geht aber kräftig nach hinten los. Denn so spießig wie in den ersten drei Kampagnen-Videos gab es Sex, Machos und Zombies noch nicht mal zu Omas Zeiten zu sehen.

Im ersten Video wohnen wir einem Ehepaar beim lustlosen Vorabend–Sex überm Wohnzimmer– Sofa bei. Plötzlich kommt die Tochter nach Hause. Über das hölzerne Gerammel genauso überrascht wie der Zuschauer, macht sie das Licht aus. Wir und das Umweltministerium danken für diesen kleinen Akt der Gnade.

Die beiden anderen Behörden–Lustspiele können diese tief gesteckte Messlatte locker halten: Wie dröge es sein kann, wenn Auto–Machos der Sprithahn versiegt und Zombies Zugluft verhindern, sehen Sie hier.

Ik heb in de loop der jaren vaak verzucht: 'Kan het nog gekker?' Tot nog toe is het antwoord daarop immer positief geweest. De klimaatindoctrinatie heeft hiermee nieuwe hoogten/diepten bereikt. Voor mijn eerdere DDS–bijdragen zie hier.

Kan het nog gekker?

De Duitse overheid maakt zich zorgen om het feit dat de bevolking zich hoe langer hoe meer immuun toont voor ‘Klimaschutz’propaganda. Die ‘verschrikkelijke’ opwarming van de aarde is nu al zo’n 18 jaar geleden gestopt en dat maakt het er natuurlijk niet makkelijker op om de mensen scherp te houden. Vandaar dat de klimaatpropaganda een tandje hoger moet worden gezet. Dit keer met sex, zombies en machogedrag.

Onder de titel: ‘Peinliche Videokampagne: Mit Sex und Zombies zum Klimaschutz’ rapporteert ‘Chip':

Wenn Behörden schon mal cool sein wollen: Das Umweltministerium hat eine Klimaschutz-Kampagne gestartet, die besonders junge Leute fürs Energiesparen begeistern soll. Der offenbar aufs ZDF-Abendprogramm gezielte Schuss Behörden–Coolness geht aber kräftig nach hinten los. Denn so spießig wie in den ersten drei Kampagnen-Videos gab es Sex, Machos und Zombies noch nicht mal zu Omas Zeiten zu sehen.

Im ersten Video wohnen wir einem Ehepaar beim lustlosen Vorabend–Sex überm Wohnzimmer– Sofa bei. Plötzlich kommt die Tochter nach Hause. Über das hölzerne Gerammel genauso überrascht wie der Zuschauer, macht sie das Licht aus. Wir und das Umweltministerium danken für diesen kleinen Akt der Gnade.

Die beiden anderen Behörden–Lustspiele können diese tief gesteckte Messlatte locker halten: Wie dröge es sein kann, wenn Auto–Machos der Sprithahn versiegt und Zombies Zugluft verhindern, sehen Sie hier.

Ik heb in de loop der jaren vaak verzucht: ‘Kan het nog gekker?’ Tot nog toe is het antwoord daarop immer positief geweest. De klimaatindoctrinatie heeft hiermee nieuwe hoogten/diepten bereikt.

Voor mijn eerdere DDS–bijdragen zie hier.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!