Een moslimleven is $2500 waard

Dat is wat Palestijnse terroristen krijgen als ze zichzelf opblazen.

Arabische extremisten hebben een nieuwe manier verzonnen om zelfmoordterroristen te recruiteren: ze geld beloven. Natuurlijk kunnen ze daar zelf geen gebruik van maken als hun missie slaagt, maar het is wellicht leuk voor ze om te weten at er voor hun gezin wordt gezorgd als ze dood zijn.

Nou ja, gezorgd. De ‘beloning’ valt nogal tegen:

“The goal of this holy campaign is to prepare suicide and jihadi attacks against the Jews,” the group says, in a long, rambling statement published on multiple social channels. “That’s in order to implement the law of Allah and liberate the captive al-Aqsa mosque from the hands of the filthy Jews.” The campaign promises to provide each of the 50 fighters it aims to recruit with $2,500 in cash, as well as the honor of having their achievements reported by the group.

Palestijnse leiders roepen weliswaar regelmatig dat ze meer van de dood houden ‘dan de joden van het leven,’ maar dit is wel héél opvallend. Jihadisten vinden een moslimleven dus maar $2500 waard: een leuke bonus, maar dat is het dan wel.

In het westen noemen we zoiets “een dertiende maand,” in de Palestijnse gebieden “een mensenleven.” Het verschil moet er wezen.

Het meest hilarische – en trieste – hiervan is natuurlijk dat het echt bedoeld is als motivatie. Deze idioten hopen werkelijk dat ze 50 extremisten zo ver krijgen dat ze zichzelf opblazen en zoveel mogelijk onschuldige joden met zich meenemen. Als Palestijnen zich over het algemeen enigszins normaal zouden gedragen kon je daarom lachen, maar het probleem is dat zij het aanbod ongetwijfeld best zien zitten: mediaaandacht (na je dood), 2500 dollar en, oh ja, je wordt ook nog eens een martelaar!

Wat kun je je nog meer wensen als radicale mafkees zijnde?

Het is tekenend voor de Palestijnse cultuur die door en door verrot is. Door dit soort oproepen wordt je daar weer even aan herinnerd… en begrijp je meteen waarom er nog lang geen sprake kan zijn van vrede in het Midden-Oosten. Triest, maar waar.

Volg Michael op Twitter: @MichaelvdGalien.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

8 reacties

 1. cmsuijkerbuijk

  De bron vergeten te vermelden. Dat is Brabosh.com. Sorry!

 2. Skeptic

  Het geloof in martelaarschap hoeft ook niet zo heel groot te zijn. Er zijn 1,5 miljard moslims wereldwijd. Als men jaarlijks maar 1 op de 100.000 zodanig weet te beinvloeden dat zij voor het martelaarschap kiezen is dat een garantie voor meer dan genoeg ellende. 

   

  Kijk maar naar het aantal jihadisten uit Nederland alleen. 150 uit 1,5 miljoen. De kans op martelaarschap voor hen is stukken groter dan het winnen van de staatsloterij bijvoorbeeld.

   

  Wat tevens opvalt is dat in de regel de rije Saudiers en Qatari de financiers van terreur zijn die zelf net iets teveel van het leven houden om zichzelf op te blazen. Hetzelfde geldt voor de zogenaamde haatimams die hun volglingen oproepen voor de Jihad. 

 3. Janbert

  Bij de Palestijnen ( en de moslim wereld in het algemeen) is er geen wil tot acceptatie van Israel en daarom geen wil tot duurzame vrede met Israel.

   

  Het uiteindelijk doel voor veel moslims blijft de vernietiging van de staat Israel.  Israel is een doorn in het islamitisch vlees wat verwijderd moet worden.En de haat voor de Joden word er al heel vroeg ingestampt via opvoeding en TV.

   

  http://www.youtube.com/watch?v=57Q8K5TmivM

   

  Wereldwijd zien we een soort heropleving van de islam wat ook te zien is bij de Palestijnen met organisaties als Hamas ,etc,  die aan kracht winnen.   De strijd tegen Israel zal daarom steeds meer een Islamitisch karakter krijgen.

   

  Hoeveel consessies Israel ook zal doen er zal nooit duurzame vrede komen.  Als we b.v kijken naar Gaza dat in 2005 teruggegeven is zien we dat in ruil daarvoor er eerst een golf van zelfmoordaanslagen vanuit Gaza werd georganiseerd en daarna raketbeschietingen. 

   

  Helaas zien we dat de media en de politiek de kant van de Palestijnen hebben gekozen en Israel als de “slechterik” in de media presenteren.

   

  Bizar omdat Israel de enige democratie in dat gebied is  waar moderniteit , wetenschap en technologie een belangrijke plaats innemen.

  http://brabosh.com/2014/10/21/pqpct-yut/

   

  Ook is Israel het enige land in die regio waar christenen niet worden vervolgd.

  http://blog.unwatch.org/index.php/2014/10/29/christian-priest-to-un-israel-only-mideast-country-not-persecuting-christians/

   

   

   

 4. Knarsman

  Het geloof in het martelaarschap (rechtstreeks naar de islamitische hemel/hel) is toch niet erg groot met of zonder die $2500 als beloning voor de nabestaanden als extra stimulans. Maar dat wisten we eigenlijk al gezien de vele steenrijke Sadoediërs en overige moslims die liever op aarde willen genieten van hun rijkdom.

 5. Gielah

  Jaren geleden kregen de families van Palestijnse moordenaars dit bedrag ook al… en een inflatiecorrectie is er dus kennelijk niet bij.

   

  Maar zonder gekheid, de échte beloning is natuurlijk een zogenaamd gegarandeerde toegang tot het paradijs… dat wordt hen in de on-heilige boeken tenminste beloofd en daarmee zijn islamitische (zelf)moordenaars, die zoveel mogelijk slachtoffers meesleuren in hun dood – en bij dan natuurlijk voorkeur Joodse mensen – precies de enige islamieten, aan wie dat wordt beloofd, want de rest kan nóg zo ijverig 5 keer per dag bidden, zakat betalen en de Ramadan houden… het blijft een gok of de onvoorspelbare ( nou ja… niet bestaande)  allah hen na hun sterven iets aangenaams gunt.

  Als hij, waar ik van uitga, gewoon een van de vele maskers van de duivel is, krijgen ze de hel… niet meer en niet minder.

   

  Wij allen hebben vast en zeker weleens een van de filmpjes van de publieke omroep gezien, die ons proberen aan te praten hoe ontzettend ziélig Palestijnen wel niet zijn.

  Omdat letterlijk elke uit Nederland afkomstige Israëlcorrespondent(e) vooraf getest schijnt te worden op een zekere mate van antisemitisme… want anders krijgen ze dat baantje niet… bereiken reportages over de wedervaardigheden van de nabestaanden der terroristen ons met de regelmaat van de klok.

  Men krijgt dan eerst een door de moordenaar opgenomen videootje te zien, waarin die ernstig aankondigt wat hij gaat doen en waar hij zijn bloed voor gaat offeren.

  Men ziet de dikke moeders en mooie jonge weduwe van de boef ( rijkelijk van lagen textiel voorzien)  hun foto kussen en zich dankbaar en opgetogen betonen voor de vroomheid van de uit elkaar gespatte of anderszins gedode ‘held’.

  Hoelang die woning nog in de ons getoonde staat zal blijven… dat is maar de vraag… want zodra de Israeli’s weten waar de terrorist gewoond heeft, blazen ze die woning op.

   

  En de familie krijgt dus 2500 dollar.

  Genoeg voor een nieuw huis?  Geen idee.

  Maar er blijven zich nieuwe doods-aanbidders aanmelden… en men blijft de Palestijnse kinderen zó opvoeden, dat zij na het feestelijke stenen gooien naar Israeli’s – dat bij hen in de plaats van een baantje of een degelijke studie komt –  toegroeien naar het daadwerkelijk martelaar worden.

   

  Zelfs de meest doorgewinterde atheïst zal begrijpen, dat dit ingaat tegen alles, wat de Schepper bedoeld heeft en aan de mensen voorschrjft.

  Daarom zou ik dat in de koran voorgespiegelde ‘terroristenparadijs’, waar zichzelf en anderen opblazers, christenen kruisigers en hoofden afhakkers écht terecht gaan komen, liever op Bijbelse wijze omschrijven als ‘de buitenste duisternis, alwaar geween zal zijn en tandengeknars’.

   

 6. dr.Kwast

  Gielah @
  Of je nou door de een of door de ander, beloont wordt of verworpen wordt. Of dat het ene boek of het ander waar is. Of dat de geen die zich opblaast of de geen die opgeblazen wordt. Stof zijt gij en dat zal niet anders worden. Was de mens maar zo wijs om dat te kunnen bezeffen. Dan werd het leven beter gewaardeerd. Dan kwam het gezegde ( wat U niet wil dat U geschied doe dat ook een ander niet ) Maar zo ver kunnen de meeste mensen niet denken die zich laten voor kouwen wat er in boeken staat dat door mensen door de eeuwen heen geschreven her schreven is. verandert is overnieuw uitgegeven is. Heroglyfen, spijkerschrift en wie weet wat voor meer schriften geschreven zijn door de mens. Ook ik schrijf weer iets, maar weinigen zullen daar mee eens zijn.

 7. Pieter V

  Wat kregen de Japanse zelfmoordpiloten uit WOII eigenlijk? Of hun familie?

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.