Meisjes met grote ego’s maar kleine borsten

Hoera! We hebben een nieuwe controverse binnen de zichzelf onanerende hipster media-elite. En eentje met potentie die in de ‘hyperrealiteit’ van de verongelijkte wereld die twitter heet in vruchtbare aarde zal vallen gelijk het eerste cumshot in een buckake filmpje. Bovenop de stellingen die betrokken zijn rond de immer boeiende Zwarte Piet en alles dat met “RACISME!” samenhangt,  gaan we eindelijk de tegenstelling tussen man en vrouw uitvergroten tot een orgie van frustratie en egotripperij.

Ene Julian Blanc is een versiercoach die er nogal vrouwonvriendelijke technieken op na schijnt te houden. Hij wordt een mediahype omdat er vrouwen in verschillende landen zijn die hem proberen de toegang tot hun land te ontzeggen. Enter Thierry Baudet die een boekje over versiercoaches geschreven schijnt te hebben. Julian Blanc heeft gelijk! Vrouwen willen nu eenmaal overmand worden, zegt hij. Het is duidelijk dat er wat seksuele frustratie onder Baudets visie verborgen gaat dus succes verzekerd. De volgende dag zit hij met zijn zijden bloesje half open in het programma Mathijs van Nieuwkerk verkoopt nog een boek of servies waar hem het vuur aan de schenen gelegd wordt door vrouwenverslinder Van Nieuwkerk en …… ja hoe zou je Fillemon Wesselink moeten typeren in het SEKSIME!-debat? O ja, en nog een BNN-meisje.

‘Weet je wel dat Blanc adviseert dat je vrouwen die niet willen, met hun hoofd naar je kruis moet duwen!’ werpt Mathijs Baudet voor de kalfsleren lakschoentjes. De continue geïnterrumpeerde Baudet sputtert nog tegen dat die uitspraak een ‘jongens onder elkaar in de kleedkamer ding’ is dat afleidt van de essentie. Hij wordt niet gehoord en dat is gek. Wellicht dat Fillemon er op de korfbalclub verschoond van gebleven is maar je zou toch denken dat Van Nieuwkerk in zijn door het harde gras gescheurde glimmende te hoog opgetrokken jaren 70 voetbalbroekje, het een en ander heeft meegemaakt in de kleedkamer op het gebied van seksisme?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

9 reacties

 1. katja

  Een heerlijk stukje, Jan,

   

  Ik verheug me op de vervolg discussies

 2. Moose

  Ik kwam voor de foto en de borsten belovende kop..

 3. Krolll

  Hoe heerlijk is het om een bijna geheel ongegeneerd opgeschreven pennevrucht als de bovenstaande te mogen lezen buiten de gebruikelijke (nu nog) gedoogde reservaten van ongetemde mannelijkheid. Toch is het maar een kleine druppel in een oceaan van (zelf)censuur, een waterige wereld waarin een Jeroen Pauw zich schriftelijk meende te moeten verontschuldigen voor het grote aantal vrouwen met wie hij ooit het bed had gedeeld. Ooit lag het meer voor de hand dat die 200 plus vrouwen zich publiekelijk zouden moeten verontschuldigden, maar anno is het iemand als Pauw die zichzelf in de kolommen van een “kwaliteitskrant” als een ontoerekeningsvatbare (want onder invloed van drank en drugs verkerende) beroepsslet-met-woonboot kwalificeert, om aldoende tenminste de publieke veroordeling een stap voor te zijn.

  Desondanks lijkt Nederland op een klein Gallisch dorpje aan de rand van wat zich (ten onrechte) de Beschaafde Wereld noemt. Dan bedoel ik niet, beslist niet zelfs, dat Nederlandse mannen van de heteroseksuele soort zich als Asterix cum suis aan de dwingelandij van feministisch puritanisme hebben weten te onttrekken en zich actief verzetten tegen een verstikkende overmacht die hen “beschaven” wil. Integendeel, het totale gebrek aan machismo dat voor de Nederlandse (of Noordelijke) man kenmerkend is, is de werkelijke reden waarom de Nederlandse man,  bij tijd en wijle (nog) een onvervalst oprecht seksistische hork mag zijn. Wij zijn een gezegend land waar pogingen van cultureel marxistische feministen om ons aan te praten dat vrouwen moeten overleven in een ‘Rape Culture’ dat deel uitmaakt van een institutioneel seksistisch-patriarchaal systeem, van de communio opinus lijken af te glijden als waterdruppels van een eend. Horrorverhalen over groepsverkrachtingen in kelderboxen worden door ons, terecht, niet voor meer dan sensatielust aangezien.

  Hoe anders is dat in landen waar mannelijkheid, ook door vrouwen, nog wordt gewaardeerd, waar de gewone man met zijn pick up truck, overall en barbecue zijn eigenwaarde nog in openlijkheid cultiveert. Daar wordt in de media en in de politiek een verbeten strijd tegen ‘Het Monster Man’ gevoerd. We mogen ons gelukkig prijzen dat er bij ons geen feministische studentes met een matras lopen te slepen over universiteitsterreinen om aandacht te vragen voor het verzonnen feit dat studentes een kans van één op vijf zouden lopen om tijdens haar studie door een medestudent verkracht te worden. Bij ons geen Mark Rutte die de bestrijding van ‘Rape Culture’ tot een beleidsprioriteit verheft. Bij ons geen oproep, vooralsnog, om bij een aanklacht van verkrachting, aanranding of verbale seksuele intimidatie de bewijstlast om te keren zodat aangeklaagden hun onschuld dienen te bewijzen tegen wie hen (anoniem) heeft aangeklaagd. Bij ons (nog) geen seksismewet die (alleen) vrouwen tegen opdringerige mannen beschermen moet en geen verplichte cursussen die jonge mannen leren dat hun seksualiteit even smerig als bedreigend is, in scherp contrast met de gevierde vrijheid van pop en tv-sterretjes als Miley Cyrus of Kim Kardashian die openlijk hun seksualiteit tot in het extreme uitbuiten. En denk niet dat het steeds sterkere contrast tussen de vrijheid en de beperkingen die mannen en vrouwen respectievelijk krijgen opgedrongen voor culturele marxisten een intellectueel probleem zal opleveren. In hun ogen zijn slutwalks ‘empowerend’ en zijn Miley en Kim met een stuitend  intellectueel gemak slechts de willige slachtoffers van een onderdrukkend kapitalistisch systeem dat vrouwen tot machteloze  seksuele objecten reduceren zou.

  In die, inmiddels geinstitutionaliseerde, tegenstelling, tussen gedemoniseerde mannelijkheid en de sacrale status van vrouwen, zowel als meesteres als slachtoffer, daarin liggen de nauwelijks verhulde intenties van het cultureel marxistische feminisme besloten: wie niet langer weet wat nog is toegestaan, als alle gedrag dat geen explicite vorm van onderwerping is, een overtreding of een zelfs een misdaad kan zijn, diegene is niet langer autonoom, die bezit niet langer de vrijheid om te handelen. Van een deur die voor een vrouw moet worden opengehouden of juist niet, tot het recent in Amerikaanse studentenkamers geintroduceerde juridische begrip van ‘enthousiastic consent’, de uitwerking op mannen zal hetzelfde zijn: zonder toestemming van Wet en Vrouw is er geen enkel initiatief richting vrouwen toegestaan.

  Misschien dat Nederlandse mannen zich gelukkig mogen prijzen dat ze van nature al zulke gedomesticeerde slappe lullo’s zijn, hoe jammer dat ook voor de meeste vrouwen is.

  http://www.volkskrant.nl/opinie/jeroen-pauw-zo-kon-ik-met-meer-dan-200-behoorlijk-uit-de-bocht-vliegen~a3537951/

  http://www.spiked-online.com/newsite/article/affirmative-consent-a-crime-against-liberty/15985#.VHSBuMlqz0F

  http://www.inside-man.co.uk/2014/11/19/men-dont-have-problems-they-cause-them-is-now-the-only-politically-correct-thing-you-can-say-about-men/

 4. BPS

  Mee eens. In geleuter verzopen zinloos gebral. Dit is geen veld voor ons.

 5. Gielah

  BNN-niveau…. wat overeenkomt met géén niveau.

 6. Makker

  Waar gaat dit over en waar gaat dit heen?

   

  Een soort van taalkunstenaar die alle woorden en zinnen door elkaar heenvlecht?

   

  Een kunstvorm die totaal aan mij voorbij is gegaan?

   

  Ik snap dat DDS op dit moment alleen nog maar gevuld worden door Michael, Frank en die ehh..andere waar ik de naam even van kwijt ben. En ik snap dat de kopij snel opdroogd als je het alleen maar over de Islam en de PvdA kunt hebben….

   

  Maar dit lijkt me geen verbetering.

 7. Makker

  Zo gieltje, zijn we het eindelijk eens een keertje eens!

 8. halo1

  ..hier bestaat natuurlijk  een correlatie…maar het is alleen niet politiek correct dit openlijk toe te geven..beide zijn erg bevorderlijk voor iemands egootje… en verleidingsmiddel bij uitstek.Ik begrijp echt niets van mannen die zogenaamd  van kleine borsten houden…en vrouwen stellen zich vaak hypocriet op ..maar onderzoek wijst uit dat ze het eerst naar s mans kruis kijken bij de eerste ontmoeting. Gelukkig hebben zij push up bhs en kunnen dus flink faken..als ik maar even afgeleid word..valt er niets meer te faken..maarja.. zij moeten kinderen krijgen..en wij moeten ze maken…. 

 9. Beukman

   

  Vermakelijke samenvatting van de discussie van de afgelopen dagen. Ook ik mis de visie van een Gario Quinsy, van een Fatima Elatik, en last but not least van onze nationale kruissnuiver Dion Graus. Ook het kabinetsstandpunt in deze blijft wel erg lang uit. Terwijl daar, zeker in mijn stad Amsterdam, hard behoefte aan is: sinds Julien Blanc in het nieuws terechtkwam durven er nog amper meiden en jonge vrouwen de straat op, uit angst onwillekeurig te worden versierd door de een of andere miezerige loser met weliswaar een slechte adem, maar ook gewapend met een doos vol versiertrucs, waarover de slachtoffers uit schaamte niet meer kwijt wil dan: “Een kwartier later lag ie bovenop me, terwijl ik dacht: hoe ben ik hier in hemelsnaam terechtgekomen?”

  Een kabinetsstandpunt als morele leidraad is broodnodig in deze immorele tijden vol goede versierders maar slechte minnaars.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.