Stem! Henk Krol verdient 'De Zak'

Geen categorienov 20 2014, 14:00
Sinterklaas moet de frauderende Henk Krol meenemen in de zak naar Spanje.
Kijk eens aan. De grootste fraudeur uit de recente politieke geschiedenis, Henk Krol van 50Plus, is genomineerd voor De Zak, een prijs voor degene die zich het afgelopen jaar "op de meest brutale of beschamende wijze heeft laten leiden door hebzucht, bedrog of een andere grove ondeugd".
De prijs wordt op Pakjesavond uitgereikt door het Amsterdamse Sinterklaasgala voor Volwassenen. De organisatie schrijft:

Wie er dit jaar publiekelijk een bende van heeft gemaakt, zal bovendien behoorlijk op zijn falie krijgen. Tijdens deze avond wordt namelijk ook de, inmiddels beruchte, "Zak Award" uitgereikt aan de BN'er die zich afgelopen jaar het meest heeft misdragen. De winnaar krijgt een enkele reis Madrid (per zak). Eerdere winnaars die met de twijfelachtige eer mochten strijken waren onder meer Jack Spijkerman, Dick Grijpink (TCA) en Diederik Stapel.

In de media legt de organisatie achter de prijs uit:

"Vorig jaar trad hij terug omdat hijzelf het niet zo nauw bleek te hebben genomen met pensioenafdrachten", zegt de schouwburg over Krol. "Maar dit jaar maakte hij zijn rentree. En met zijn rentree kwam wederom een lading bagger over hem naar buiten."

Stemmen op de beste man kan hierrr. Natuurlijk kunt u ook stemmen op Eric Nolet, u weet wel, die dief die bijna 100.000 euro jatte van zijn eigen ALS-stichting, of op de directie van de Nederlandse Zorgautoriteit, maar ik raad u aan om op Krol te stemmen. Want als we iemand wel kunnen missen als kiespijn in de politiek, dan is hij het wel. Hup, hup, Krol moet de zak in naar Spanje.
Volg Frank Verhoef op Twitter: @fverhoef.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten