‘ISIS-terrorist executeert 150 vrouwen’

isis
Foto: ISIS / Wikimedia Commons

De radicale ISIS-moslims hebben een bloedhekel aan vrouwen.

De gruwelijke berichten over de praktijken van ISIS in Syrië en Irak blijven maar binnenstromen. Gisteren werd bekend dat ISIS complete dorpen bombardeert met blikken vol giftige schorpioenen om de inwoners van die dorpen doodsbang te maken.

Nu blijkt dat één ISIS-strijder in zijn uppie verantwoordelijk is voor een massa-executie van 150 vrouwen in Irak omdat zij allemaal weigerden te trouwen met jihadi’s. Althans, dat meldt het Iraakse ministerie van Mensenrechten:

Hij zou de vrouwen hebben gedood omdat ze niet met een jihadist wilden trouwen. Dat heeft het Iraakse ministerie van Mensenrechten woensdag bekendgemaakt, aldus Arabische media.

Of het verhaal klopt? Het pas wel in het beeld dat wij van ISIS hebben, het beeld van vrouwenhatende radicale moslims die er seksslavinnen op na houden en ze zelfs verhandelen, en genocide plegen overal waar ze de macht grijpen. Het zou me niet verbazen als er geen woord gelogen is van dit verhaal.

Het zou gaan om Abu Anas al-Libi, een terrorist die toevallig dezelfde naam heeft als een terrorist die al in de Verenigde Staten wordt vastgehouden. De massa-executie zou de afgelopen week hebben plaatsgevonden bij Fallujah in de provincie al-Anbar. Wat het verhaal nog schokkender maakt – ja, dat is bijna onvoorstelbaar, maar het kan – is dat sommige van de vrouwen zwanger waren.

Die zwangere vrouwen werden, net als de andere vrouwen die niet met jihadi’s wilden trouwen, zonder pardon doodgeschoten. Zo rollen de radicale moslimterroristen van ISIS. Het is onbegrijpelijk dat er nog altijd Nederlandse moslima’s zijn die naar de ISIS-gebieden willen afreizen. Als ze niet oppassen, worden ook zij gewoon vermoord.

Het kan de moslimterroristen allemaal geen zak schelen wat de rest van de wereld van ze vindt. Ze doen gewoon lekker waar ze zelf zin in hebben. Afschuwelijk.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!