‘ISIS-terrorist executeert 150 vrouwen’

De radicale ISIS-moslims hebben een bloedhekel aan vrouwen.

De gruwelijke berichten over de praktijken van ISIS in Syrië en Irak blijven maar binnenstromen. Gisteren werd bekend dat ISIS complete dorpen bombardeert met blikken vol giftige schorpioenen om de inwoners van die dorpen doodsbang te maken.

Nu blijkt dat één ISIS-strijder in zijn uppie verantwoordelijk is voor een massa-executie van 150 vrouwen in Irak omdat zij allemaal weigerden te trouwen met jihadi’s. Althans, dat meldt het Iraakse ministerie van Mensenrechten:

Hij zou de vrouwen hebben gedood omdat ze niet met een jihadist wilden trouwen. Dat heeft het Iraakse ministerie van Mensenrechten woensdag bekendgemaakt, aldus Arabische media.

Of het verhaal klopt? Het pas wel in het beeld dat wij van ISIS hebben, het beeld van vrouwenhatende radicale moslims die er seksslavinnen op na houden en ze zelfs verhandelen, en genocide plegen overal waar ze de macht grijpen. Het zou me niet verbazen als er geen woord gelogen is van dit verhaal.

Het zou gaan om Abu Anas al-Libi, een terrorist die toevallig dezelfde naam heeft als een terrorist die al in de Verenigde Staten wordt vastgehouden. De massa-executie zou de afgelopen week hebben plaatsgevonden bij Fallujah in de provincie al-Anbar. Wat het verhaal nog schokkender maakt – ja, dat is bijna onvoorstelbaar, maar het kan – is dat sommige van de vrouwen zwanger waren.

Die zwangere vrouwen werden, net als de andere vrouwen die niet met jihadi’s wilden trouwen, zonder pardon doodgeschoten. Zo rollen de radicale moslimterroristen van ISIS. Het is onbegrijpelijk dat er nog altijd Nederlandse moslima’s zijn die naar de ISIS-gebieden willen afreizen. Als ze niet oppassen, worden ook zij gewoon vermoord.

Het kan de moslimterroristen allemaal geen zak schelen wat de rest van de wereld van ze vindt. Ze doen gewoon lekker waar ze zelf zin in hebben. Afschuwelijk.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

4 reacties

 1. Baksteen

  Dit soort berichten bevestigen alleen maar meer dat hier de VS achter zitten. Tijdens de Irak oorlog had je dit soort berichten ook, 50 babies die door de smerige foute artsen in Bagdad uit hun couveuses waren gehaald en op de grond waren dood gegooid. In het hele ziekenhuis waren in werkelijkheid maar een paar couveuses.
  Je kunt ook overdrijven, dat geldt voor de hamburgers de winkelkarren en ook ja, het gebrek aan cultuur en historisch perspectief van deze vandalen.

 2. hendrikush

  Die vermoorde vrouwen worden paradijselijke maagden voor de martelaren, tóch?

 3. Pimsch

  Psychopaten zijn zeer welkom bij ISIS. Net als bij de toenmalige Einsatztruppen van de SS. Bij ISIS kun je helemaal los gaan. Dat misselijke Westen met hun geweten en mensenrechten en beschaving. Spuug. Oh Allah, laat mij moorden. Oh Allah laat mij verkrachten. Oh Allah laat mij gruweldaden plegen. Dank u Allah uit het diepst van mijn hart. Dank u voor alle horror. U heeft mij weer laten klaarkomen. Ik kniel voor u neder, want u bent de allergrootste en de allerlaagste. Dood aan Israel, dood aan Amerika, dood aan Jezus, dood aan de apostelen, dood aan de burgers, dood aan de zachtmoedigen, dood aan de vredestichters, dood aan alle kinderen en vrouwen. Want u bent de Lachende Doder. Vrede zij met u.

 4. Trudy

  Maar de Nederlandse moslima’s mogen van mij naar Irak en Syrië hoor…graag een enkeltje en dan maar hopen dat zij daar naar Allah worden geschoten….

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.