Jalta presenteert top-50 Invloedrijkste Rechtse Nederlanders

Geen categoriedec 31 2014, 16:00
Hét lijstje waar rechts Nederland op heeft zitten wachten.
Jalta heeft een mooie top-50 samengesteld van de invloedrijkste rechtse Nederlanders. Er staan een heleboel bekende namen op, maar er staan ook een paar verrassingen op het lijstje. Gisteren zette Jalta de nummers 50 tot en met 26 online, en vandaag de top-25.
Wie er op nummer één staat, moet u zelf maar even lezen op Jalta.nl, maar op de tweede plaats staat... tromgeroffel... Geert Wilders.
Wat de lijst zo interessant maakt, is dat er niet alleen politici op staan - want die zijn inderdaad invloedrijk omdat ze bepalen wat er gebeurt op het Binnenhof - maar ook economen, hoofdredacteuren, journalisten én bloggers. Vooral dat laatste vinden we bij De Dagelijkse Standaard natuurlijk een goede ontwikkeling, want de Nederlandse blogosfeer wordt ieder jaar groter en invloedrijker, mede omdat DDS maar blijft groeien en groeien.
Dat we invloedrijk zijn, blijkt wel. Onze hoofdredacteur, Michael van der Galien, staat in de top-50 van Jalta. Niet helemaal bovenaan, nee, dat (nog) niet, maar op de 48e plek. Dat toont maar weer eens aan dat we echt een serieuze stem zijn in de wereld van online media. We zitten inmiddels op meer dan een half miljoen unieke bezoekers per maand, en daar zijn we trots op (maar we blijven niet stilzitten, we willen ook volgend jaar weer doorgroeien).
Het feit dat Michael op plaats 48 van de top-50 staat, en ikzelf in het rijtje met eervolle vermeldingen, is een aanmoediging vooral door te gaan waar we mee bezig zijn in het nieuwe jaar. We moeten volgend jaar toch minstens een paar plekken zijn gestegen. Daar gaan we voor. Challenge accepted, zoals ze dat in het Engels zouden zeggen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten