Jort Kelder geeft Bram Moszkowicz trap na

Kelder wil ook een beetje media-aandacht.

Begrijp me niet verkeerd, want ik heb veel respect voor Jort Kelder – vooral als hij weer eens tekeer gaat tegen de torenhoge belastingen die hij moet betalen – maar als het gaat om ex-advocaat Bram Moszkowicz kan de presentator van Hoe heurt het eigenlijk niet normaal reageren.

De twee hebben al jaren ruzie met elkaar. Het lijken wel aartsvijanden. Misschien zijn het dat ook. Allereerst het nieuws van een paar dagen terug: volgens de criminele Donald G., die naar eigen zeggen nog geld krijgt van Moszkowicz, wilde de voormalig advocaat klappen verkopen aan Kelder. G. had dat dan moeten regelen.

Het blijft vreemd dat de media het verhaal slikken voor zoete koek. G. heeft er immers belang bij om Moszkowicz te beschadigen. Misschien vinden de media het wel mooi dat de ster van Moszkowicz, die toen hij nog advocaat was met succes Geert Wilders heeft verdedigd tegen vervolging, nu dalende is.

Hoe dan ook, Kelder zegt nu tegen Shownieuws (ja, echt): “Ik kan je vertellen dat het niet de enige keer is dat hij het bij iemand verzocht heeft. Er is tenminste nog één andere keer dat hij het geprobeerd heeft.” Of dat ook echt waar is en of Moszkowicz het dan ook echt meende, valt niet te controleren. Als Kelder zich serieus bedreigd voelt, kan hij beter naar de politie stappen.

Maar daar is het hem niet om te doen, zo blijkt wel uit deze trap na aan het adres van Moszkowicz: “Een man die tientallen jaren namens het recht op televisie is geweest, maar kennelijk bereid is om gewoon iemand te laten molesteren.” Het gaat Kelder om de media-aandacht. Ik kan er niets anders van maken. Daar is niks mis mee. Het is alleen jammer dat Kelder over lijken gaat voor die aandacht.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

5 reacties

 1. Lieftinck

  Na 7 jaar verkondigen dat Moszkowicz dat gevraagd heeft, is inderdaad niet echt geloofwaardig, vooral niet omdat het verhaal nergens wordt ondersteund. De media hadden ‘dit nieuws’ wel met meer slagen om de arm kunnen brengen, vooral als je kijkt naar de reputatie van degene die het beweert.

 2. aquarius

  Alleen al het feit dat je over J.Kelder schrijft geeft aan dat we met DDS in een roddelkrant zijn verzeild .

 3. joga

  PvdA-maatje J. Kelder, kind aan huis in het roddelprogramma DWDD. Dan weet je genoeg.

 4. Noordermiede

  Het abjecte heerschap Jort Kelder is een wereldvreemde en reactionair VVD-balletje. Hij is al jarenlang bijzonder actief als spindocter om het duo Wilders-Moszkowicz te bashen voor zijn triple agenda en broodheren.

 5. Bram Moszkowicz wil de politiek in – De Dagelijkse Standaard

  […] oud-strafpleiter Bram Moszkowicz zei vandaag bij Business Class dat hij een carriere in de politiek ambieert. Hij wilde nog niet […]

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.