Coulibaly: 'Fransen schuldig aan oorlog tegen Radicale Islam door belasting te betalen"

Geen categoriejan 10 2015, 15:00
Coulibaly was een extremist pur sang. Het had totaal geen zin om met hem te onderhandelen.
De Franse zender RTL slaagde er gisteren tijdens de gijzelingsactie in een koosjere supermarkt in Parijs in om de terrorist af te luisteren. Men belde namelijk met de supermarkt, waarna terrorist Coulibaly opnam. Hij weigerde iets te zeggen tegen de journalisten, maar legde de telefoon vervolgens verkeerd op de haak (wat dan weer alles zegt over zijn intelligentie), waardoor ze alsnog mee konden luisteren.
Tijdens de gijzelingsactie sprak Coulibaly regelmatig met zijn gevangenen. Zijn tirades maken duidelijk dat het totaal geen nut had om met hem te onderhandelen omdat hij doordrongen was van het extreem-islamitische gedachtegoed. Hij hield alle Fransen verantwoordelijk voor de daden van hun overheid (die o.a. vecht tegen islamisten in Mali) en geloofde dat hij het recht had om hen te vermoorden.
Elsevier heeft vertalingen online gezet van sommige uitspraken van Coulibaly. Ik citeer:

Laat de moslims met rust, dan laten wij jullie ook met rust. Waarom doen jullie dat niet? Iedere keer proberen zij jullie te laten geloven dat moslims terroristen zijn. Ik ben geboren in Frankrijk. Als de moslims elders in de wereld niet waren aangevallen, dan was ik hier niet.

Toen één van de gijzelaars duidelijk maakte dat het betalen van belasting niet bepaald een vrijwillige daad is antwoordde Coulibaly dat dit onzin is. "Ik betaal ook geen belasting," zij de crimineel. Ongelooflijk dom, natuurlijk. De reden dat hij daarmee weg kwam is dat hij uit het ghetto kwam; de Franse overheid heeft geen idee wat daar precies gebeurt. Zijn gijzelaars wonen in een gewone buurt; als zij geen belasting betalen worden ze onmiddellijk vastgezet.
Maar goed, eigenlijk doet dat niet eens ter zake. Waar het om gaat is dat Coulibaly overduidelijk extreem tot op het bot was. Hij werd niet gedreven door zijn zogenaamde 'economische problemen,' maar door de Radicale Islam. Punt. Klaar. Einde debat.
Nu is het tijd voor links om dat feit te accepteren en eindelijk toe te geven dat er meer aan de hand is dan zij tot nu toe wilden toegeven.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten