Video: terroristen executeren Franse agent bij aanslag op Charlie Hebdo

Vreselijke beelden.

Het zijn vreselijke beelden, maar ik wil deze video toch met u delen. Het is namelijk van het grootste belang dat we écht begrijpen waar we mee te maken hebben; hoe ver de haat van moslimextremisten gaat.

We moeten ervan doordrongen zijn tegen wie we vechten; waar die beesten – want dat zijn het – toe in staat zijn.

Daar komt bij dat deze beelden duidelijk maken dat het vrijwel zeker om getrainde jihadisten gaat. Zoals Frank Verhoef terecht schrijft op Twitter:

Gezien de manier waarop ze terroristen te werk gingen – zonder ook maar een seconde te aarzelen schieten ze mensen door hun hoofd – moet het inderdaad om ex-soldaten of ex-jihadisten gaan (of allebei). Jan Roos heeft dus vrijwel zeker ook gelijk:

Dit zijn niet zomaar een paar kleine jongens, dit zijn zwaar getrainde moordenaars. Laten we in godsnaam hopen dat ze zo snel mogelijk worden opgepakt.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

29 reacties

 1. Antivenin

  Met dank aan de wegkijkbrigade van politici, goedmensen en de media die met hun islam-getroetel al tientallen jaren bezig zijn de basis voor dit soort acties te leggen.

  Dit is nog maar het begin, ben ik bang.

 2. Michel108

  Heeft niets met islam te maken hoor. Het komt omdat Geert Wilders de sfeer verziekt..

  1. hans-e-pans

   De boven ons gestelde wegkijkers zullen al wel weer in hun smoezenboekjes zoeken hoe ze dit soort onmensen moeten omschrijven.

   Psychisch gestoorden, barbaren, gekken, mensen met wereldvreemde ideeen en ga zo maar door, als het woord Islam, Jihadist enz enz er maar niet in voorkomt

 3. AJGRaalte

  Niks te EX-, Mike. Gewoon jihadisten. Maar heeft niets met islam te maken, hoor.

 4. Moose

  Het enige wat die honden begrijpen is oog om oog en tand om tand.
  Maar dat hebben de politici nog steeds niet door.. Hoelang nog gaan we dit accepteren?

 5. Phoenix

  En politici en journalisten zich maar druk maken om het vreselijke gevaar van Pegida…

 6. dwaasheid

  Islam is vrede toch Michael. Jij als moslim moet dit weten.

  Dit heeft dus niets met islam te maken.

  Dit zijn overduidelijk andere, toch?????

  1. JanvanEechoud

   Ja, Dwaasheid, dat weet Michael ook wel!!
   Daarom zou ik best wel zijn visie willen weten over de leer!
   Maar daar zou héél veel lef voor nodig zijn.
   En niet iedereen heeft de heldhaftigheid en de juiste idealen zoals GW en zijn “vazallen”.
   Mvg

 7. hendrikush

  Morgen ook in dit land.

  1. hans-e-pans

   Laten we het in de geest van onze West-Europesche pretmaatschappij omschrijven, waar alles leuk en fijn moet zijn.

   “Binnenkoort ook in dit theater, in deze bioskoop, het vervolg hierop binnenkort ook bij u in de huiskamer op de buis.”

 8. Antivenin

  Vijf minuten luisteren naar CNN:

  Frankrijk heeft veel moslims en hun aantal groeit snel “maar daar is natuurlijk niets mis mee”.
  Franse moslims hebben een paar jaar geleden rellen veroorzaakt, want ze hebben te maken met:
  werkeloosheid
  armoede
  discriminatie
  racisme

  Een aanslag met automatische wapens en een raketwerper in het hartje van Parijs en dan zulk commentaar. Daar zakt je broek toch van af?

  En de andere Engelstalige zenders op tv, inclusief de BBC, slaagden er bijna volledig in om verslag te doen van de gebeurtenissen zonder de islam ook maar één enkele keer te noemen. Wat een liegbeesten!

  1. hans-e-pans

   Het is zo dat je niet per definitsie hoeft te liegen als je de waarheid niet verteld.

   Dat is de pest in West-Europa, altijd eerst een reden bij jezelf zoeken voor dit soort geweldexplosies, dat ligt weer verscholen in de joods/christelijke basis van West-Europa.

   Uitvluchten zoeken om het beest niet bij zijn verschrikkelijke naam te hoeven noemen, met alle ellende voor in de toekomst.

 9. nick

  Wie is er verrast of verbaasd?

  Dit zat er aan te komen en is, vrees ik, pas het begin!

  We weten allemaal dat er iets dergelijks zou gaan gebeuren, we wisten alleen niet waar en wanneer,…nu dus en in Parijs, morgen in ons lan of/en in Duitsland, Engeland, Denemarken, Zweden of waar dan ook in Europa!

  Dit is de islam en niets anders! Dit is waar onze Geert Wilders al jaren voor waarschuwd! En alweer krijgt hij zijn gelijk.
  In Frankrijk zal Marine Le Penn nog groter worden en misschien wel Predident. Indien iets dergelijks in ons land gebeurd zal de PVV nog harder groeien want dit is een wake-up call van geweld die niet te negeren valt.
  Er had al heel veel eerder ingerepen moeten worden, met dank aan de politiek correcten en bange wegkijkers.

 10. borgpen2

  Vanavond in het kinderjournaal zal de heer Rutte de kindertjes geruststellen.
  Dit heeft echt niets met de ware islam te maken.Dus wordt niet boos op je juichende vriendjes Ali en Mo.

 11. Ruud562

  Dat alle media over de gehéle wereld morgen maar cartoons mogen gaan vertonen van die pedoprofeet!!

 12. Gielah

  Zijn er al ergens snoepjes uitgedeeld… in Veenendaal… in Gouda… in Amsterdam/West….in de Parijse voorsteden… in Gaza?

 13. NemTudom

  Wordt het niet tijd om IN de moskeet te kijken ? Die wapens moeten toch ergens verborgen worden. Wat ligt er hier in deze kazernes opgeslagen. Waarom mogen wij ons niet bewapenen ? Schietschijven dat zijn wij. Bang zijn de elite.

 14. JanvanEechoud

  Jezus!!!!
  Wat voel ik een haat in mij opborrelen!!
  En waarom heeft de filmer niet die grote bloempot gepakt en op de voorruit van de vluchtende auto laten flikkeren?
  Moet wel angst zijn!
  Ik wil dat ik nooit daarvoor te bang zal zijn!

 15. zomaar

  en weer!!!, verlet onze linkse media te vermelden dat het een aanslag was vanuit de islam !!.

  men draait zolang tot de schuld bij de verslaggevers ligt !!, zij hadden immers nooit ,(volgens onze linkse ruiters ,(verslagevers )), iets negatiefs of een spotprent uit mogen brengen .

  dus volgens onze elite in de oud bestaande partijen , spreken zij hier van eigenschuld dikke bult .

  toch waarom de neergeschoten agent , (vormde geen gevaar meer voor hen), zomaar door het hoofd geschoten werd , (dus afgeschoten als een gewond dier), is mij een raadsel .

  en toch hebben de moslims hier het lef gehad om Rutte om bescherming te vragen !!, mijn inzien met de bedoeling om zelf gewapend (in elke moskee liggen wapens!!!), deze moskeeën te bewaken .
  staat Rutte (dit laffe kabinet ) , dit toe dan is iedere voorbijganger van een moskee aangeschoten wild voor de moslims , zij voelen zich dan bedreigt , door deze voorbijganger , al is het een oudje of een jonge moeder met kinderwagen , als zij westers zijn dus een ongelovige in de ogen van de ,moslims!!.

 16. JanvanEechoud

  Ook hier houd ik het even voor gezien….
  Mvg.

 17. zomaar

  ik vraag het hier , ik heb het in het verleden in diverse fora gevraagd , welk doel hebben onze elite op het oog gehad , om de islam te importeren in onze samenleving .

  al heb ik zelf wel een idee waarom , namelijk via de islam (moslims) binnen onze westerse samenleving , kan men angst zaaien , (zie weer deze aanslag) , onder de westerse bevolking waardoor deze kneedbaar word , en berijd zijn zich (kaal) te laten plukken , voor de glorie van de Internationale Sociale partijen .

  immers wie niet luisteren wil , of gehoor wil geven aan hun waanideeën , krijgt te maken met hun stormtroepers vanuit de islam aangestuurd , bewijzen ten overvloeden !!!, met regelmaat worden er aanslagen en of bedreigingen gepleegd , aan hen die het Internationale gedachtengoed niet steunen .
  bewijs een Wilders moet vanaf dag een dat hij zich verzetten tegen het ver islamiseren van onze samenleving , in opdracht van de Internationale Sociale , beveiligd worden .

  en zo zijn er meerderen binnen Europa !! , die hun leven niet zeker meer zijn , dankzij de Internationalisten en de islam .

  ik hoop dat vele in maart hieraan denken , en afrekenen met alle oude partijen , die ons dit aangedaan hebben .

 18. Cresto

  Opvallend, Nu blijven de linkse trollen, die de laatste tijd op DDS de redactiepanelen vulden, hier weg. Hun namen: Beukman, Buurman, Maaike, Arie Jansz, Staphylocoq, Sjonny, Philippine en nog zo een paar. Anders zijn ze er al de eersten bij om hun abjecte drek te spuien.

  1. Gielah

   Philippine behoort zéér beslist NIET in dit deerniswekkende rijtje.

 19. bandini

  En in Duitsland doven de kerken hun verlichting om te protesteren tegen de bijeenkomsten van Pegida! Nog even wachten en dan dooft het licht van de westerse beschaving in Europa!

 20. arie_jansz

  @ cresto

  Helaas voor u niet, maar ik laat deze walgelijke woordenboek even overvliegen…

  Het is te smerig voor woorden..

  U succes met uw zwarte lijst overigens..

 21. kiru

  verschrikkelijk gewoon, hoe durven die egoïsten geweld te plegen in naam van de islam.. islam betekent vrede, de grootste zonde die je kunt begaan in de islam en het ergste wat je kunt doen is een (onschuldige) mens het leven ontnemen. het is zooo frustrerend om te zien dat een vredige religie op zo een gewelddadige en moordlustige manier vorm wordt gegeven door een stelletje onwetende harteloze moordenaars die het lef hebben om zichzelf moslim te noemen terwijl ze totaal het tegenovergestelde doen. Zou me niks verbazen als blijkt dat dit moslimhaters zijn die zich voordoen als jihadisten om de islam als slecht neer te zetten… als zij ook maar 1% echte moslims waren dan zouden zij beseffen wat voor belachelijke acties dit zijn…

  1. monach

   Vredige religie ?
   Geef mij uit meer dan 6226 koranverzen, slechts SLECHTS 3 verzen waar Joden christenen en andersdenkenden met respect bejegend worden.

 22. cmsuijkerbuijk

  De titel van dit stuk is overigens volkomen fout. Iemand wordt geëxecuteerd, als de doodstraf over hem of haar is uitgesproken voor een zwaar delict. Hier is echter sprake van een koelbloedige moord! Beslist géén executie!

 23. Ruud562

  Bandini, inderdaad, straks gaat hier ook het licht uit van onze westerse beschaving. En dat zullen we dan vooral te danken hebben aan de PvdA, CDA, D66, VVD, Gl, SP. Opdat we dit dan niet zullen vergeten!!

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.