Bizar. Moslimterrorist Kopenhagen krijgt heldenbegrafenis

Geen categoriefeb 21 2015, 10:00
Honderden moslims verdringen elkaar om de lijkwagen van Omar Abdel Hamid el-Hussein aan te raken.
On-be-grij-pe-lijk. De antisemitische moslimterrorist met een Palestijnse achtergrond Omar Abdel Hamid el-Hussein heeft een heldenbegrafenis gekregen na de twee terreuraanslagen in Kopenhagen waarbij hij twee mensen vermoordde. Yep. Honderden moslims woonden zijn begrafenis bij na het vrijdagmiddaggebed in de moskee in Kopenhagen.
De Deense krant Politiken schrijft dat er vooral veel jonge moslims aanwezig waren voor het eerbetoon aan de moslimterrorist. Ze riepen 'allahu akbar' en probeerden massaal de auto aan te raken waar het lichaam in werd vervoerd, alsof de moordenaar een held was met het hart op de juiste plaats. Citaat uit de krant (vertaald via Google Translate):
Several present at the mosque indicated that Omar Abdel Hamid el-Hussein had a large circle of acquaintances. They feel that no matter what you've done, you deserve a Muslim funeral, if the family's wishes.
Dat iedere moslim in principe een islamitische begrafenis kan ik nog begrijpen. Maar dat een moslimterrorist als een held wordt onthaald door de moslimgemeenschap is ronduit walgelijk en verachtelijk. Hier een paar foto's van de bizarre gebeurtenis:
https://twitter.com/TRobinsonNewEra/status/568909379635949568
https://twitter.com/AirmanKolfage/status/569035880087863296
Het lijkt me overduidelijk: ook in Denemarken hebben ze een groot probleem met de radicale islam. We zagen het al met de beelden van de imam die in Kopenhagen een dag voor de aanslag opriep tot een oorlog tegen Joden, zoals de islamitische profeet Mohammed een oorlog had gevoerd tegen Joden. De verering van een moslimterrorist die het had gemunt op het vrije woord en een groep Joden in een synagoge past helemaal in het straatje van de radicale islam. Ziek, heel ziek.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten