Bizar. Moslimterrorist Kopenhagen krijgt heldenbegrafenis

Honderden moslims verdringen elkaar om de lijkwagen van Omar Abdel Hamid el-Hussein aan te raken.

On-be-grij-pe-lijk. De antisemitische moslimterrorist met een Palestijnse achtergrond Omar Abdel Hamid el-Hussein heeft een heldenbegrafenis gekregen na de twee terreuraanslagen in Kopenhagen waarbij hij twee mensen vermoordde. Yep. Honderden moslims woonden zijn begrafenis bij na het vrijdagmiddaggebed in de moskee in Kopenhagen.

De Deense krant Politiken schrijft dat er vooral veel jonge moslims aanwezig waren voor het eerbetoon aan de moslimterrorist. Ze riepen ‘allahu akbar’ en probeerden massaal de auto aan te raken waar het lichaam in werd vervoerd, alsof de moordenaar een held was met het hart op de juiste plaats. Citaat uit de krant (vertaald via Google Translate):

Several present at the mosque indicated that Omar Abdel Hamid el-Hussein had a large circle of acquaintances. They feel that no matter what you’ve done, you deserve a Muslim funeral, if the family’s wishes.

Dat iedere moslim in principe een islamitische begrafenis kan ik nog begrijpen. Maar dat een moslimterrorist als een held wordt onthaald door de moslimgemeenschap is ronduit walgelijk en verachtelijk. Hier een paar foto’s van de bizarre gebeurtenis:

https://twitter.com/TRobinsonNewEra/status/568909379635949568

https://twitter.com/AirmanKolfage/status/569035880087863296

Het lijkt me overduidelijk: ook in Denemarken hebben ze een groot probleem met de radicale islam. We zagen het al met de beelden van de imam die in Kopenhagen een dag voor de aanslag opriep tot een oorlog tegen Joden, zoals de islamitische profeet Mohammed een oorlog had gevoerd tegen Joden. De verering van een moslimterrorist die het had gemunt op het vrije woord en een groep Joden in een synagoge past helemaal in het straatje van de radicale islam. Ziek, heel ziek.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

42 reacties

 1. Two Ravens Black Kettle

  Kippenvel staat op mijn armen.
  We laten het allemaal toe
  De massa-immigratie,
  het goedpraten, ontkennen en wegkijken, de boodschappers opknopen,
  Het gaat allemaal gewoon door.
  Alsof er niets gebeurd is

  Europa gaat een donkere en uiterst bloedige periode tegemoet dankzij de roomblanke lafhartige islam apologeten, de nuttige idioten van het kalifaat.

  En 99% van de journalisten zwijgen. Dag in dag uit geleuter over 50 Shades of Grey, de kont van Kim Kardashian en de zoveelste opengetrokken blik booslims maar op Staatsradio1 is nog geen enkele islam criticus, slachtoffer of dissident aan het woord geweest.

  De journalist
  Met in de linkerhand een doofpot en de rechterhand veger en blik, balancerende op een heel, heeeel dik tapijt.

  Mijn houvast zijn ondermeer deze mensen.

  A survivor of the Copenhagen attack speaks: ‘If we should stop drawing cartoons, should we also stop having synagogues?’
  http://www.spectator.co.uk/features/9448072/a-survivor-of-the-cophenhagen-attack-speaks-if-we-should-stop-drawing-cartoons-should-we-also-stop-having-synagogues/

 2. Swieber

  Er is veel meer steun voor het Jihadistische gedachtegoed onder moslims dan de politiek (en veel media!) wil toegeven.

  Dat blijkt uit allerlei onderzoek en natuurlijk het gedrag van moslims zelfs.

  Zwijgende meerderheid moslims steunt geweld; in Nederland 100.000 moslims bereid geweld te gebruiken
  http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/5882

  In Frankrijk weigerde moslim scholieren een minuut stilte voor de slachtoffers van de moordpartij in Parijs.
  http://www.nujij.nl/algemeen/moslimleerlingen-weigeren-minuut-stilte-voor.30783916.lynkx

  Dat zegt iets over de sympathie en verbondenheid van die moslim scholieren voor de daders van de schietpartij in Parijs. Het zegt iets waar hun loyaliteit ligt.

 3. Ali Baba

  Het moorden door jihadisten, lijkt steeds meer verheerlijkt te worden door steeds meer moslims in Europa.

  Dit soort islamitische steunbetuigingen bij de begrafenis van een lafaard die ongewapende en onvoorbereide mensen heeft vermoord, zorgt voor een enorme polarisatie. Dit roept walging op bij de meerderheid in Europa. Want sympathiseren met dit soort losers brengt Europa verder in conflict en verval.

  Dit soort moslims respecteren onze (nu nog) vredige samenleving en normen en waarden overduidelijk niet.

  Vraag is, wat doen overheden hiermee? Geen grenzen stellen en niets zeggen is het publiekelijkelijk goedkeuren! En daarmee deur nog verder open zetten voor nog verdergaande acties van moslims. Ik zie nergens een statement van overheden waarin zij deze actie afkeuren.

 4. Thoth

  Ja, ik dit ook gezien bij de RTL4. Die gasten moeten ze oppakken en naar de staat sturen waar ze vandaan zijn gekomen. Die gasten horen niet thuis in Europa. Tjonge, tjonge.
  .

 5. Antidotum

  Serieus lieve mensen, waar zit jullie verstand?

  Haden jullie soms gedacht dat moslims hun criminele broeders in het geloof de rug zouden toekeren?

  Al waren het IS strijders die ten grave werden gedragen, dan nog zal de moslimmeute hen met alle respect en egards behandelen. Immers, broeders en zusters, in de leer van Allah, val je niet af, ongeacht hun misdaden.

  De grootste misdadigers in de ogen van moslims, zijn en blijven de ongelovige zionisten en de westerlingen.

  Dat blijft een onvoldongen feit, zolang de expansiedriftige islam over onze vloer blijft lopen.

  Wil je deze ongenode gasten de deur uit flikkeren, moet je andere maatregelen treffen, dan de eeuwige knieval, geboren uit angst voor deze antithese van God.

 6. Limburgse Kuifje

  Dit deed me een beetje denken aan de begrafenis toentertijd van Cor van Hout, de ontvoerder van Heineken.

  Alles in het wit en een enorme hoeveelheid aanhangers in en rondom de stoet. Oh ja en Peter R. de Vries was er natuurlijk ook bij want van Hout behoorde tot zijn beste vrienden.

  Dat je deze terrorist in Kopenhagen zo’n begrafenis geeft is typerend voor heel Europa. Overal hebben zich aanhangers van IS gevestigd en hun aantal neemt per dag toe, om de simpele reden dat onze samenleving bestuurd wordt door de ene lafaard na de andere. Er is een man die hen trotseert en die wordt door de lafaards vervolgd. Zo ver zijn we al.

  We staan erbij en kijken ernaar.

  Wat me ook opvalt is hoe gemakkelijk men denkt over een oorlog met Rusland. Brussel hitst het zaakje behoorlijk op en als er straks een echte oorlog met Rusland is dan heb je het dus over een kernmacht met 8000 nucelaire wapens. Denken we dan dat we dit gaan overleven? No Way ! In de jaren 80 liepen we massaal met honderdduizenden in Nederland en met miljoenen in Europa te demonstreren tegen de aanwezigheid van kernwapens in Europa. We zagen dat dit onze samenleving totaal kon vernietigen. En nu? Nu hoor of zie je niemand, maar de dreiging dat er een nucleaire oorlog komt neemt ook per dag toe. Alsof we denken die te kunnen overleven! Hoe naief ben je dan wel niet! Dat is bestuurlijk Nederland en Europa. Ga vooral zo door met het uitlokken en Europa zal een grote glazen bak worden.

  1. Antidotum

   @Limburgs Kuifje

   De grootste fout die gemaakt is was de illusie om een federaal Europa te vormen, met een Europese munt, in het belang van de handel en vrije doorgang voor personen en goederen. Met als grootste belang, nooit meer oorlog.
   Nederland was hier collectief tegen, gezien het referendum dat de bodem van de prullenbak kreeg te zien.

   Welnu, nooit meer oorlog?
   Tja de ware aard van Brussel is bekend, landje pik is hun doel. Hoe meer oostelijk gelegen armoedelanden afpikken van Rusland, des te beter.
   Nu is Rusland wakker gepest.
   Wat dit voor consequenties heeft laat zich raden.

   Daarbij mogen we de intense haat van de islamitische shaytaan met haar djinns in ons midden, niet veronachtzamen.

 7. monach

  Frank Verhoef vindt het on-be-grij-pe-lijk. En dat vindt nou weer On-be-grij-pe-lijk.

 8. Ni28

  BEGRIJPELIJK, helaas! Een moslim broeder is dood en of het een moordenaar is maakt helemaal niet uit, het is een held want hij heeft twee westerlingen vermoord, twee vijanden dus, so what?
  Stank voor dank, West Europa! De massa-immigratie die georganiseerd lijkt door terreur groeperingen zal zorgen voor een zwakke en verdeelde Europa die een makkelijke prooi gaat worden voor wie dan ook. Met deze immigranten wordt het nooit een eenheid, zeker door de lange armen vanuit het Midden-Oosten. En vergeet niet ook kameraad Putin ziet dit graag want een zwakke, verdeelde EU komt goed uit in zijn verdere plannen. Oekraïne is al verkocht door het Westen dus zijn opmars kan doorgaan.

 9. Teun

  Dat wij-gevoel van moslims heeft niets maar dan ook niets te maken met discriminatie door ons of met hun zogenaamde economische achterstand.
  Ik zeg het maar alvast voordat zo’n gristen-marxistische leuteraar weer met genoemde argumenten komt.
  Daar zal hij toch wel mee komen, want hij is in de eerste plaats leuteraar, drammer en treiteraar.
  Het is dus eigenlijk net een moslim.

 10. boer met verstand

  Re: Ni28. U heeft al dat moois te danken aan de politieke ‘elite’ waar u en de overgrote meerderheid steeds weer opnieuw voor stemt. Niet tevreden? maar u krijgt toch waar u om vraagt! Wat u verder onnozel politiekcorrect napraat over Putin hoort daarbij.

 11. Antivenin

  Heel Europa heeft een probleem met de islam. Net zoals de hele wereld al 1400 jaar een probleem heeft met de islam.

  Weg ermee!

  1. Pimsch

   En de islam heeft een probleem met de wereld. Alle door mensen opgestelde wetten en organisaties kunnen alleen van de duivel komen of de joden of welke islamweigeraar dan ook. Hun idool Mohammed kon de joden niet bekeren (terecht) en stelde hen een ultimatum. Later volgde Egyte en de hele Magreb en daarna Turkije. Allemaal door maffiose methoden. De islam is zulk een pertinente leugen dat een kind het kan weerleggen. Maar de immigrant kan die leugen niet meer loslaten en kiest er radicaal voor. Hun read-only-memory is reeds volgekladderd.

 12. Theo345

  Ik heb mensen als Pechtold en Rutte hier nog niet over gehoord.
  Zouden ze menen dat deze terrorist een eenzame wolf was, zonder aanhang in de zo vredelievende moslimgemeenschap?

 13. Adrianus 43

  Frank, voor de zoveelste maal,laat dat radicale nu onderhand eens weg!
  Het is de ISLAM de ISLAM en niets anders.

  1. Jacobus

   Dus Aboutaleb is ook van de radicale islam?

   1. carthago

    Dat weet je maar nooit bij de islam.

   2. Adrianus 43

    Aboutaleb is een moslim en dus een islamist en lezen is voor jou blijkbaar heel erg moeilijk.Dus geen radicale islam maar gewoon ISLAM.

   3. Ronald Zomer

    Aboutaleb is het zand dat in de ogen van ons Nederlanders wordt gestrooid. Zodat we gaan slapen en denken “komt wel goed”. Hij zegt de waarheid en hetzelfde als Wilders (namelijk “minder minder = rot dan op”) maar omdat hij mocro’s is, mag hij dat wel zeggen ! niemand die nu roept “discriminatie!”.

    ► Deze begrafenis is het absolute bewijs dat 500 actieve moslims een SS NAZI terroist steunen, en hem ook zouden nadoen. 500 actieve nazi’s in Denemarken.

    ► Dit is het bewijs dat ALLE moslims er niet tegen zijn. Niemand heeft namelijk deze 500 weerhouden. (moet je als vrouw de doekje maar eens afdoen : dan weerhouden ze wel ! Niet weerhouden is in moslimstermen : mee eens zijn)

    ► Dit is het bewijs dat ALLE moslims, en ALLE linkse trollen&elites in europa het NAZISME van deze terroïst niet afkeuren.

    ► Dat maakt ze allen tot Landverraders.

    ► En als het dan toch vechten wordt: dan is alles geoorloofd om je eigen land te verdedigen tegen de NAZI’s van islam&links&EU. De landverraders. De NSB’ers.

    ► Het gevaar zit hem niet in die ene terroïst, maar de puinhoop in ons land, na de oorlog die nodig is om die landverraders kwijt te raken.

    ► Wij winnen. Dat staat vast, maar reken op veel ellende… die ellende was niet nodig geweest.

   4. Teun

    De vraag stellen is de vraag beantwoorden.

   5. Pimsch

    de islam zit in zijn ROM-geheugen. het is puur en aleen door het beschaafde westen dat hij dankbaar is.

   6. nogmaals

    De vraag stellen (hoe onnozel ook !) is haar beantwoorden

 14. Dennis_WSPK

  Nee het is geen radicale islam, het is DE islam.
  Laat dat radicale er maar af.

  Overigens ging het in Duitsland eind jaren 20 net zo. Eerst had de NSDAP nauwelijks aanhang, maar ondanks de agressieve houding van de partij groeide die als kool.
  Met de islam is het niet anders helaas.

 15. Wachteres

  En simpele linkse zielen denken dat zij in een cursus van vier avonden de moslims tot andere gedachten kunnen brengen.

  Mensen helpen, terwijl je niets van hen begrijpt.:

  Zij denken toch net als wij? Ja hoor! Ga maar lekker slapen.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23713198/__Cursus_om_moslimextremisme_te_voorkomen__.html

  Cursus om moslimextremisme te voorkomen
  ROTTERDAM –

  In steden is een toenemende vraag ontstaan naar cursussen tegen moslimextremisme. Daarom gaat Platform INS uit Rotterdam de training ‘Moslim zijn in het Westen’ ook geven in Den Haag, Utrecht en Amsterdam. Het gaat om cursussen voor moslims die kwetsbaar zijn voor extremisme. In vier avonden leren ze hun aandacht te verleggen naar vredelievende taken, om vanuit islamitische grondslag mensen te helpen die het moeilijk hebben.

  1. Theo345

   Zo een cursus dient vooral de mensen die hem organiseren. Die houden er namelijk een goed betaalde baan aan over.
   En voor de deelnemers is het een, ongetwijfeld gratis, gelegenheid om hun netwerk te verbreden.

 16. King of the Oneliner

  Islam=Nazisme
  De Koran=Mein Kampf
  Allah Ahkbar=Sieg Heil
  Vingertje omhoog=Hitlergroet
  Jodenhaat=Jodenhaat
  Afvalligheid/Kritiek=Dood
  Wollt ihr den totalen Islam?

  1. Pimsch

   kijk maar naar ISIS. waar alleen perfecte moslims wonen. met baseballpetje, vieze baard, zwarte vodden en gympies. Aangezien perfectie niet bestaat zullen zij ook elkaar gaan haten.

 17. pejoar

  Gestoord.Oftewel ZWAAR gestoord.
  Dit is het 3782 bewijs dat we met een verwarde ideologie te maken hebben.
  De naïeve overheden snappen het blijkbaar nog niet.
  Een journalistenschool wil uit respect naar moslims geen Charlie poster tonen.Respect voor VVMU is dus voor journalisten niet zo belangrijk .Gemeenten willen cursussen tegen extremisme.(alsof je met een cursus dat kunt tegengaan) zodat ze niet hoeven op te treden tegen “verwarde” moslims.En in Den Haag zegt men dat autochtonen beter moeten integreren.
  Hoe gek wil je het hebben? Nou NL vindt het blijkbaar niet gek genoeg want dit zijn voorbeelden van de waanzin van overheden alhier.

 18. zomaar

  zolang de moslimorganisaties , door gaan met het uitnodigen van haatpredikers , (al zou ik niet zo vlug weten waar moslimpredikers geen haat preken , immers zij preken en roepen wat er in de koran staat ) .

  zijn wij alle overgeleverd aan de islam en de Internationale Socialisten, die faciliteren dat de islam hier meer en meer zeggenschap verkrijgt .

  dus staan onze IS troepen klaar om de sharia hier alle ontplooien te geven , zoals Femke dat wenste in haar motie , een motie die aangenomen is door de regenten partijen , buiten de SGP en de PVV om , die tegen stemde .

  dus zal straks ook hier elke moslim moordenaar een staatsbegrafenis krijgen .

 19. Ali Baba

  Ik vind het sowieso onbegrijpelijk dat de staat (dus het volk) uberhaupt een begrafenis heeft geregeld en betaald voor dit stuk stront. De autochtone Europeaan betaalt hier aan mee!

  Dat alleen is al te veel eer. Gewoon de fik er im en weg ermee. Dat soort mensen komt geen eer toe.

 20. Skogen

  Aub, niet reageren op Jacobus, dat hij probeert te kwetsen, komt voort uit het feit dat hij veel gepest werd of zelfs nog wordt.

 21. Teun

  Het is een pestventje.

 22. Two Ravens Black Kettle

  Jan Roos zei het treffend een paar weken terug op de zondagnacht (parafrase): “er zijn nog twee type mensen; diegenen aan de goede kant van de streep en diegenen aan de foute kant”
  Volgens mij had Annabel Naninga woorden van diezelfde strekking.

  Aan de ene kant de islamisten, de moordenaars, de terroristen en hun goedpraters in de politiek, media, magistratuur en pseudowetenschap en aan de andere kant diegenen die deze weerzinwekkende figuren (vooralsnog) met virtuele pen en papier trachtte te bestrijden.
  Meer smaken zijn er niet.

 23. Skogen

  Hij zit nog therapie Teun, hij kon dus niet bij de begrafenis van Omar zijn, dit stemt hem zeer ongelukkig en dat kan hem dus agressief, ongenuanceerd en pesterig doen overkomen. Een beetje mild proberen te zijn.

 24. V.K.

  -Jammer dat deze begrafenis welke bol stond van de islamsymboliek niet werd geduid door bijvoorbeeld een mevrouw Netjes. Verder is het voor de NOS natuurlijk een (bewust?)gemiste kans om de bloemenzee te laten zien op de plaats waar deze moslim/Jodenjager werd gedood.
  -Na ja, blijkbaar heeft de familie brsloten dat het een fascistische begrafenis met een moslim randje moest worden.

 25. Frayek jr.

  Jullie zien dat verkeerd. Het is geen terrorist maar een ‘martelaar’. Vandaar zo’n begrafenis.

 26. Andre_Butter

  Maar wat doen we er aan? We zijn als roependen in de woestijn. Wie nemen het voortouw tot een grote tegenbeweging, een tegengeluid, een strijd voor behoud van onze cultuur, vrijheid, normen en waarden. Of zijn we al te ver verwijderd van onze Joods-Christelijke wortels en laten we ons verder islamiseren en zadelen we onze kinderen op met alle ellende.

 27. jack

  De vele duizenden jaren inteelt en woestijnleven laten zich wel gelden.
  Ik heb 55 jaar geleden voor het eerst te maken gehad met Arabieren en weet nog dat ik na een paar weken mijn baas vroeg of ze allemaal zo waren en hoe dat kwam (neurotisch en abnormaal gedrag). Simpel antwoord “Ja, allemaal, hoe weet ik niet, maar pas op voor de Perzen, die zijn heel anders”. Als ik nu na al die jaren terugdenk aan zijn antwoord en de vele jaren eigen ervaring daarna, kan ik alleen zeggen dat hij een wijs man was voor zijn leeftijd, want hij had volkomen gelijk.

 28. JOzephius

  Als ik premier van Denemarken was geweest had ik al die gasten op laten pakken, hun Deens paspoort afgepakt en ze allemaal op het vliegtuit gezet naar het land van hun tweede paspoort. No Mercy met dit islamtuig!!!

 29. janszm

  Heeft allemaal niets met de islam cq moslims te maken.
  Slaapt u toch gewoon verder, niets aan de hand.

 30. Mart

  Wèèr een oog opener, maar in het land der blinden heeft zellfs EENOOG de koning een bril nodig.

 31. J.C.

  Welke politieke partijen in de Tweede Kamer vonden ook alweer dat het bestrijden van de islam geen onderwerp van beleid mag zijn ? Denk daar maar goed aan op 18 maart aanstaande………………..

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.