Ga met Thierry Baudet naar Moskou

70 jaar na de Conferentie van Jalta, 25 jaar na de val van de muur en in tijden van wapengekletter in het hart van Europa, is Moskou gekozen als achtergrond voor een schitterende én bijzonder interessante reis met Jaltas Thierry Baudet en Marc Jansen van de Universiteit van Amsterdam.

Baudet hoeft voor de meeste DDS-lezers verder niet geïntroduceerd te worden, maar we doen het toch maar even. Niet alleen is hij één van de meest respecteerde conservatieve columnisten van ons land, maar hij is ook nog eens jurist, historicus, en auteur van onder andere ‘De aanval op de natiestaat’ en ‘Oikofobie’.

Jansen heeft verschillende werken over de geschiedenis van Rusland op zijn naam staan. Recent verschenen zijn werken ‘van Rurik tot Poetin, een geschiedenis van Rusland’ en ‘Grensland, een geschiedenis van Oekraïne’.

Tijdens de vijfdaagse reis naar het schitterende Moskou – die 3 juni begint – zullen beide heren verschillende lezingen geven over het Rusland van vroeger én van nu. Daarnaast zult u samen met hen verschillende belangrijke plekken bezoeken, waaronder het  Rode Plein én het Kremlin, waar u een rondleiding zult krijgen. Na deze reis kunt u zich dus een onofficiële expert noemen, zeker ook omdat Jansen en Baudet in de avonden lezingen zullen geven waardoor uw kennis van dit mooie land alleen maar groter wordt.

Zo zal één van Baudets lezingen gaan over de huidige ontwikkelingen in Rusland en Europa. Aangezien er juist op dit moment het één en ander gebeurt (denk aan Oekraïne) is die lezing alleen uw reis al meer dan waard.

Alsof dat niet genoeg is krijgt u ook nog eens een jaarabonnement kado op Jalta.nl, het nieuwe online magazine van DDS-eigenaar Joshua Livestro, ter waarde van 84 euro.

De totale kosten voor de reis inclusief twee diners, vier overnachtingen in het mooie viersterren hotel Izmailovo dat gebouwd werd ter gelegenheid van de Olympische Spelen in 1980 en recent helemaal is gerestaureerd, de vlucht van Amsterdam naar Moskou en terug met KLM, elke dag ontbijt, én de lezingen van Jansen en Baudet? € 1.495,-

Voor meer informatie over deze bijzonder mooie reis georganiseerd door Eurocult-Lito Reizen klik hier. Genoeg informatie gelezen en wilt u deze reis voor geen goud missen, boek uw reis dan hier. Veel plezier in Rusland!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

7 reacties

 1. CJD

  Als ik zo nodig naar Rusland wil kan ik heus wel op mijn eigen initiatief gaan, implaats om mezelf te laten indoctrineren

  1. Teun

   Waarmee wilt u zich niet laten indoctrineren?

   1. CJD

    westerse indoctrinatie, dat Poetin de duivel is

 2. Gielah

  Als ik al ergens heenga… dan naar Israël.
  Wat moet ik in Rusland?

  1. Nico

   Ach, het kan nooit kwaad om andere landen te leren kennen. Israël is mooi, Rusland ook. Overigens hoor je in Israël ook veel Russisch spreken

  2. CJD

   Rusland heeft wel erg mooie plekken te bezoeken

 3. Nico

  Ik zou wel willen, maar ik kan in juni geen tijd vrij maken. Volgende reis wat eerder aankondigen?

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.