PvdA: ‘Stem niet op PvdA!’

Screen Shot 2015-02-10 at 13.28.51
Foto:

Voor het eerst in ons leven zijn we het eens met de PvdA.

Dit is nogal opmerkelijk te noemen: de voorzitter van de PvdA in Ten Boer raadt het kiezers af om op… de PvdA te stemmen. De reden? Minister Henk Kamp wil gewoon doorgaan met het winnen van gas in Groningen, hoewel minder dan voorheen (16,5 kuub tot de zomer).

Voorzitter Peter Redeker is daar allerminst over te spreken:

Als de PvdA geen afstand neemt van het nieuwe gasbesluit van minister Kamp, dan zal Peter Redeker, voorzitter van de PvdA in Ten Boer, mensen oproepen om bij de komende Statenverkiezingen niet op de PvdA te stemmen. Dat laat Redeker via Twitter weten.

Redeker is er namelijk van overtuigd dat Kamps belofte niets meer of minder dan een verkiezingsstunt is. “Na 1 juli kan de gaskraan weer als vanouds open,” retwittert hij chef Dagblad van het Noorden Alfred Meester.

Ook stelt hij het volgende op het populaire sociale netwerk:

En:

Kortom: meneer Redeker adviseert kiezers om vooral niet op de PvdA te stemmen. Ik ben het zelden tot nooit eens met socialisten als hij, maar dit keer kan ik zijn woorden alleen maar onderschrijven (hoewel om geheel andere redenen: ik vind het niet kunnen dat de PvdA druk heeft gezet op Kamp om minder gas te winnen: drill, baby drill is mijn devies).

Laten we hopen dat kiezers in Ten Boer en elders zijn woorden ter harte nemen. Hoe minder PvdA in Nederland, hoe beter.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!