Gidi Markuszower komt terug voor de PVV. Drie keer raden hoe de media het nieuws brengen

De media brengen het nieuws positief?! Hahaha. Haha. Ha. Nee.

Het was 2010 toen de Joodse Gidi Markuszower vanuit het niets op de vijfde plek van de PVV-kandidatenlijst voor de Tweede Kamer stond. Hij was in de ogen van Geert Wilders overduidelijk een talent met kennis van zaken. Maar al snel werd hij van de lijst gehaald omdat hij contacten zou hebben onderhouden met een buitenlandse inlichtingendienst. Althans, dat bleek uit een bericht van de AIVD.

Nu, vijf jaar later, is Markuszower terug, maar dan met een vijfde plek op de PVV-kandidatenlijst voor de Eerste Kamer. De PVV krijgt straks 9 zetels in de Eerste Kamer. Vandaag maakte de partij de kandidatenlijst voor de Eerste Kamer bekend. Het is niet zo moeilijk om te raden waar de media vandaag op aan het hameren zijn. Precies, op het feit dat Markuszower op de vijfde plek staat, terwijl de media nog zo hadden geprobeerd hem in 2010 helemaal af te branden.

De Volkskrant benadrukt dat Markuszower een ‘risico voor de integriteit’ van Nederland zou zijn geweest:

Indertijd seinde de AIVD toenmalig minister Ernst Hirsch Ballin (Justitie) in, dat Markuszower een ‘risico voor de integriteit’ van Nederland zou zijn.

Hirsch Ballin stelde Wilders daarvan per brief op de hoogte. Markuszower zou informatie hebben overgedragen aan ‘een buitenlandse mogendheid’. Hij zou contact hebben met ‘een buitenlandse inlichtingendienst’. Vermoed werd dat het ging om Israël en de Mossad.

En NRC haalt er een paar andere dingen bij:

Naast de belastende informatie in de brief kwam Markuszower nog om andere redenen negatief in het nieuws. Zo werd een privémail van de Amsterdamse ondernemer gepubliceerd waarin hij stelde dat Joden die publiekelijk kritiek hebben op het Israëlische optreden tijdens de Gaza-oorlog, uit de Joodse gemeenschap verbannen zouden moeten worden. In dezelfde week werd bekend dat hij twee jaar geleden was opgepakt wegens het dragen van een vuurwapen.

In geen artikel wordt geschreven over de talenten van Markuszower. Ja, hij heeft overduidelijk talenten in huis, anders zou hij echt niet opnieuw terug mogen komen van Wilders. Je hoeft geen PVV-fan te zijn – ik ben het in ieder geval niet – om in te zien dat de terugkomst van Markuszower niet voor niets is. Het betekent sowieso dat het pro-Joodse geluid weer terug is in het parlement. En dat is alleen maar winst als je het mij vraagt.

Leest u De Dagelijkse Standaard graag? Help ons dan groeien. Doneer nu. Alleen met uw hulp kunnen we onze supersnelle groei bekostigen (we zijn razendsnel gegroeid, wat helaas extra kosten met zich meebrengt) én investeren in de toekomst, waardoor u nog meer te lezen en te zien krijgt op DDS, en we het niveau kunnen verhogen. Alle giften zijn dus buitengewoon welkom: of het nou om 100 euro, 50 euro, 50 euro of 5 euro gaat. Wilt u 250 euro of meer geven? Doe dat en word een officiële Vriend van DDS, waardoor u uitgenodigd wordt om met de redactie te dineren en gratis toegang krijgt tot onze (te organiseren) evenementen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

98 reacties

 1. JanvanEechoud

  We gaan het zien.
  Nu kan links helemaal los gaan op de Joden, met zo een PVVer er bij.

 2. beppie

  Heel slim die AIVD en Volkskrant. Door veel lezers wordt dit als feit gelezen, maar ze dekken zich goed in door het woord ZOU.

 3. Nicky

  Volkskrant, NRC, Trouw zijn vaak erg

  ‘kritisch’ (= ziekelijk)

  ‘intellectueel’ (= hoogmoedig, neerbuigend)

 4. Gielah

  Hier ben ik blij mee…. ik heb een hele goede indruk van meneer Markuszower.

  1. Niek Verheyen

   Mee eens, Gielah.

 5. G-krul

  @Frank,
  “Je hoeft geen PVV-fan te zijn – ik ben het in ieder geval niet – om in te …”
  Wat voegt die tussenzin eigen toe aan het onderwerp? Dat je niets hebt met de PVV doet er hier toch niet toe?

  1. Avander

   Bovendien lezen we dat bij herhaling van je, Michael. Al dan niet tussen de regels door of duidelijk zoals hierboven.

   1. JanvanEechoud

    Avander, auteur is Frank.

  2. rinus

   Ja, de tussenzin ”ik ben het in ieder geval niet” vind ik ook wel jammer. Is niet nodig. Ik zie het wel vaker, ook bij andere media waar een positief commentaar op de PVV zeldzaam is. Maar ondanks dat is Frank hier bij DDS toch mijn favoriet. Zo, nu zijn de veren wel weer op 🙂

  3. lanex

   Was erg opvallend, toch een beetje angst voor het vooruitkomen?

 6. Ariel

  Als Ernst Hirsch Ballin me een “een gevaar voor de integriteit van Nederland” noemt, zou ik dat als een compliment beschouwen.

  Gelukkig heeft de linkse pers weer een PVV-er gevonden waar ze vuil over kunnen spuiten. Gun het ze maar, want ze hebben het al zo zwaar met het verlies van de PvdA en zo…

 7. cmsuijkerbuijk

  Dan verwacht ik nu natuurlijk wél, dat alle Marokkaanse en Turkse parlementariërs hun zetels inleveren, vanwege hun contacten met Marokko en Turkije en de aldaar gevestigde inlichtingendiensten!

 8. Nicky

  Bovendien, niet verder vertellen, maar ik denk dat de meeste Joden in NL wel een soort van banden hebben met de Mossad. Ik kan niet in detail treden verder. Er zijn vele ‘stillen’ laten we maar zeggen.

  Als je aankomt in Tel Aviv Israel, dan is elke taxi chauffeur ‘van de Mossad’. Logisch, het prachtig landje is al zolang in oorlog met die hele boevenbende fietsenmakers rondom.

  En zo’n uniek land, met zulke waardevolle levens willen ze bewaken!

 9. Jan B

  Linkse media doen alles om een anti joods/ anti Israël geluid te laten horen. Ondertussen hoor ik ze niet over hun troetel mocro’s en turken die met een dubbel paspoort in ons parlement zitten.

 10. Nicky

  @G-Krul, zou Frank dat ‘zichzelf alvorens alvast te willen indekken syndroom hebben, waar (nog) de meeste Nederlanders last van hebben?

  Want stel je voor; iemand zou gaan denken dat je ook van die klup bent : (

 11. toetssteen

  Nee Frank, Gidi had zijn wapen op een onjuiste manier (blahblah als je als koe een haas moet vangen) vervoerd.

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/1960029/2010/04/13/PVV-er-droeg-vuurwapen-bij-Israelviering.dhtml

  Hij mocht dat wapen toentertijd dragen, was hij ook voor ingehuurd. Alleen er gelden regels voor het vervoer. Maar echt, hij is niet de enige die denkt van: zo vermoeiend enzovoort.

  Nee, het is niet juist, maar ach, ik heb echt meer tegen eikels met een kalasjnikov.

 12. Daniel

  Mijn vrouw is Joods en ik ben pro-Joods, maar wel liberaal pro-Joods.
  Wat versta je eigenlijk onder pro-Joods Frank?

  ‘Joden die publiekelijk kritiek hebben op het Israëlische optreden tijdens de Gaza-oorlog, uit de Joodse gemeenschap verbannen zouden moeten worden.’ heeft onze Joodse vriend geschreven.

  Frank Is mijn vrouw nu een Jodin die anti-Joods is volgens jou? Ze heeft best wel kritiek op Israël en ze is voor de Arbeiderspartij, ben je in jouw ogen dan een spek-jood?

  Ze heeft wel 4 jaar in een kibboets gewerkt (Daliah), spreekt ivriet, kent de thora, dat heb ik over Markuszower niet gelezen. Dat zijn de Joodse stuurlui aan de kant, grote bek, maar zich echt inzetten voor het volk Israël is een brug te ver.
  Jodenprofiteurs bestaan ook, echt, ‘ik ben een beter mens omdat ik voor Israël ben.’

  Bij DDS ligt soms (vaak) alle ellende aan de linkse media en de linkse partijen in de politiek. Zelfs eigen falen is de schuld van links.

  Nu ben ik politiek rechts georiënteerd en heb ook vrienden die links zijn. Zo gaat het toch in een normale samenleving.
  Liever een mooie, lieve, linkse vrouw, dan een chagrijnige, vatsige, domme rechtse vrouw.

  Misschien word ik nog eens links vanwege het ‘geschetter’ tegen links.
  De VVD is dan ook nog een optie, daar zitten ook wonderlijke figuren, haha…, er is geen partij in Nederland zonder zelfvoldane flapdrollen, toch later maar weer naar Daliah? Daar kunnen ze altijd mensen gebruiken, alleen van dat verrekte ‘alles moet samen’ is mijn ding niet. Die eetzaal in de kibboets weer inruilen voor onze keukentafel, nee…, ik blijf in ons fijne land, met het dagelijkse gekrakeel, waar iedereen gelijke kansen heeft.

  1. tipo

   Die opmerking van Markuszower is onverstandig en emotioneel, maar niet meer dan dat.

   Gidi overdrijft en provoceerde vijf jaar geleden vaak een beetje en streefde zo steeds zijn doel voorbij.

   De laatste tijd is hij echter de nuance zelve: http://www.radio1.nl/item/165816-Het%20rechtse%20blok%20van%20Wilders%20%28Amstelveen%29%20.html

   Die paar jaartjes extra hebben hem volwassener gemaakt.

   1. Dinkydau

    Hij zegt uitstekende dingen in dat radioprogramma. Zulke mensen hebben we nodig in de politiek.

  2. JanvanEechoud

   Ok, Daniel, daar gaan we. …
   “Bij DDS ligt soms (vaak) alle ellende aan de linkse media en de linkse partijen in de politiek.”.
   Immigratie ellende, inderdaad door links.
   EU misleiding. .. inderdaad die links.
   Windmolen bedrog. .. inderdaad die links. ….

   “Zelfs eigen falen is de schuld van links”
   Zou je daar een voorbeeld van willen geven? (Lullig toch van mij..

   En je vrouw is toch”links”?
   Is ze misschien blond? 😉
   Mvg.

   1. JanvanEechoud

    Klote Woordcompletie!
    die= door

  3. Maaike

   Dank je wel Daniel, voor de broodnodige nuance die overal nodig is, maar vooral op DDS

   1. JanvanEechoud

    Dank je wel voor deze woorden van je Maaike….
    Opeens weet ik inderdaad weer je gedachtegang….
    Toch toch maar geen verstand gebruiken, Maaike??
    Mvg….. (Zie ander topic, DDS subsidie…)

    1. Maaike

     Je maakt je wel heel druk over mij hé, Jan. Het verhaal van Daniel legt haarfijn uit dat er een verschil is tussen pro joods zijn en kritiek hebben op het beleid van Israel. Deze Markuszower beweert in feite dat mensen met een andere mening verstoten mogen worden. Dat klinkt op zijn zachts gezegd niet heel erg democratisch, maar dat past dan wel weer heel goed bij de PVV.

   2. Wachteres

    Jouiw nuance zeker, Maaike, die gebaseerd is op lucht.

  4. nick

   Verwarrend comment, ik heb het twee keer gelezen en kan er niet veel mee alleen dat er ook heel veel mooie, lieve slimme rechtse vrouwen zijn en daarintegen ook heel veel vatsige domme chagrijnige linkse vrouwen…gek he?

   1. arie_jansz

    Gelukkig is de mooiste vrouw van Nederland hartstikke links.

    1. Maaike

     Euh…Lutz Jacobi?

     1. arie_jansz

      Wel een Friese inderdaad! Doutzen Kroes, groen links.

 13. Swieber

  De media hebben nu eenmaal hun (linkse) agenda.

  Net als in de VS waar de z.g mainstream media Obama steunen en de schandalen waar Obama bij betrokken is het liefst verzwijgen of ze min mogelijk over praten.

  Anders natuurlijk met Republikeinse kandidaten. Als daar iets is wat naar een schandaal riekt dat word dat uitgebreid in het nieuws gebracht en de persoon verkettert.

  Nadat Cruz zich als kandidaat had gepresenteerd zijn de media een massaal offensief tegen hem begonnen.

  Crushing Cruz: The Media’s Worst Attacks on the GOP Presidential Candidate
  http://newsbusters.org/blogs/geoffrey-dickens/2015/03/23/crushing-cruz-medias-worst-attacks-gop-presidential-candidate

  Jammer is dat helaas veel mensen het spel van de media niet doorzien.

 14. Jasterke

  Ach, schrijft U Gidi alstublieft ook op uw favorietenlijst
  Markuszower is zijn (nog wat te wennen) achternaam
  met deze naam zijn knap wat Machtsdragers niet blij mee
  .
  maar Geert vond hem steeds al toch heel bekwaam
  en voorlopig heeft zijn inschatting weer vorm gekregen
  Gidi komt namens PVV dus in de Eerste Kamer !
  .
  Is dit ’n ramp…is dit ’n grote zegen ?
  als mensenkenner acht ik Wilders véél bekwamer
  dan iedere wandelgang-zombie die naar z’n hoofd wijst !
  .
  dus van Gidi mogen we beslist iets gaan verwachten…
  wie weet, helpt hij méé ONZE Nationale pijn wat te verzachten ?
  .

  1. ikweetwatikwil

   Goed rijm jasterke en ik ben het er mee eens. 🙂

   Een tegen geluid is nooit weg, als ik zie hoeveel moslims al een plek in de 2de kamer gevonden hebben en dat op een slinkse manier.

 15. 4Duwertje3

  Frank is pro Israël, heeft grote bedenkingen tegen de grote blijvende instroom van mensen uit de Islamitische landen, doet een uitgebreid verslag over de uit de hand gelopen demonstratie in de Schilderswijk in Den Haag, sabelt geheel terecht burgemeester van Aartsen neer en schrijft nu even dat hij geen vriend van de PVV is. Volgens mij ontbreekt een logisch denken. Alle partijen exclusief de PVV en de VNL lopen aan de leiband van degenen die door Frank verfoeid worden, hoe moet ik dan de afschuw die hij eigenlijk voeltl voor de PVV begrijpen. Toch weer gestemd voor de VVD Frank?

 16. Willz

  Helemaal tov.
  Hopelijk brengt hij, net als z’n naamgenoot, ook een Gideonsbende op de been.
  Mvg

 17. Stevie

  Ik ben het in ieder geval niet …. nou Frank WIJ …. dwz. de hele familie 27 man …. staan voor en achter de PVV ! Toen ik het stukje over Gidi las dacht ik …. Jaaa hoor daar heb je dat tuig weer …. ze hebben weer wat te bashen ….walgelijk zooitje hypocrieten .

  1. arie_jansz

   alle 27 voor en achter?

   Maar eentje in de PVV is toch te hoog gegrepen?

   1. Maaike

    Stevie bedoelt misschien wel om de PVV. Tenminste als je alle 27 voor en achter gaat staan, en ook nog een paar naast, dan kun je een kring vormen, toch? Ik hoop dat Geert mee leest, want dit steekt hem vast een hart onder riem in deze barre tijden.

 18. Gerard Boerma

  Ik adviseer Gidi Markuszower deze keer voor wat slankere schouderholsters en pistolen te kiezen dan de doorgeladen Desert Eagels waarmee Gidi in 2008 werdt opgepakt.

  1. Gielah

   Eng-nek en miezerig zwartmakertje… u hébt gelukkig niets te adviseren… en als u dit onverhoopt toch probeert, dan zal dat geen enkele impact hebben.
   Uiteindelijk brandt u met dit soort inzendinkjes enkel uzelf af… maar o.k., als dat u gelukkig maakt… feel free..!
   De karavaan trekt verder.

   1. arie_jansz

    gekke Gielah, u heeft wel moeite met de feiten.

    Maar ja, PVV, Geert, Jood…. dan heeft u alweer een drievoudig orgasme te pakken…

    1. Gielah

     Scheldt lekker door, meneer Arie.
     Een ieder leest wat u schrijft en trekt daar conclusies uit.
     U bent zichzelf zodoende nogal aan het diskwalificeren.
     Maar goed… dat is uw recht.
     Ga lekker door.
     Maar of dat slim is.. als u serieus genomen wilt worden?
     Dát is maar zeer de vraag.
     Verder nog een fijne dag, hè…en probeer nog een beetje niveau te behouden.. of voor het eerst te KRIJGEN.

     Uw eigen geestelijk niveau is namelijk het enige, dat u mee mag nemen naar de Andere Wereld, als uw tijd gekomen is… en dat niveau bepaalt uw toekomst in de eeuwen der eeuwen.
     Er is niets belangrijker dan dát op peil te houden.

     1. arie_jansz

      Dit is al de zoveelste keer dat u exact zo reageert.

      Nu kan ik natuurlijk nog niet in de schaduw van uw schaduw staan, maar als ik heel goed mijn best doe en me u probeer voor te stellen, dan zou u als hoogverheven persoon toch niet eens de moeite nemen om mij even mijn hok in te sturen?

      Overigens, u begrijpt het blijkbaar niet, ben ik er van bewust dat bijna iedereen op DDS zeer negatief over mij denkt.
      Ik zou me ook pas zorgen maken als ze me aardig beginnen te vinden!

    2. BETSIEvrouwtje

     @ Arie Jansz

     Ik ben eigenlijk niet echt een serieuze reageerder ,maar leer nog steeds,Ik val bovendien niet snel een reageerder aan,maar geniet of erger mezelf in stilte….En uw reacties,DAT moet ik eerlijk toegeven vallen mij al veel langer ONAANGENAAM in het oog(MIJN OOG!!)

 19. JanvanEechoud

  Ach…., denk dat zowel de vrouw van Daniel als Maaike nog wat jong en onvolwassen is……
  En als je dan niet links stemt…., heb je geen hart.

  Later, als men volwassen is, gaat men ‘rechts’ stemmen omdat bij de meesten de verstandskiezen de verstandshormonen regelen…. 🙂

  Mvg

  1. arie_jansz

   Wat heb je gesnoven Jan?

   het moet een rommeltje in je hoofd zijn om tot zulke rare conclusies te komen.

   1. toetssteen

    @AJ

    « Celui qui n’est pas républicain à vingt ans fait douter de la générosité de son âme; mais celui qui, après trente ans, persévère, fait douter de la rectitude de son esprit. »

    Burke.

    1. arie_jansz

     Burke die Frans spreekt?

     1. Julius

      Ik weet ook niet wat dat is. Al dat buitenlands gezever moet waarschijnlijk blijk geven van een bepaald hoog denkniveau. Een beetje elitair proberen over te komen schijnt een raar rechts trekje te zijn.

     2. Gielah

      Maar wél weer knap dat u kunt zien dat het Frans is!
      Goed, hoor!

     3. toetssteen

      @AJ

      Jules Claretie haalde dit aan inzake de Burke paradox. Dus hij zette het om naar het Frans om die paradox te bespreken.
      Maar goed aan u is geen enkel antwoord besteed, laat staan dat u ooit meer hebt gelezen dan de Donald Duck.

  2. Julius

   Jan.

   Wel opvallend dat alle oud-leiders van Shin Bet volledig omdraaien (linksom dus) als ze de dienst verlaten en openlijk het beleid van Israël stevig bekritiseren. Dit is een pijnlijk gegeven voor al die pro-bibi figuren maar zoals gezegd zeer opvallend. Ook is het opvallend dat die pro-figuren dat angstvallig stil houden. Ook op DDS is er nooit iets over gepubliceerd. Ook DDS heeft moeite met deze feiten.

   Dus dat eerst links- en daarna rechtsdenkend is nogal bewezen onzin.

   1. arie_jansz

    Tsja, dat zijn de mensen die de hete kolen van Bibin uit het vuur halen.

    Het is niet leuk om persoonlijk geraakt te worden met de politieke waanbeelden van je eigen leider.

    In theorie hebben ze helaas voor voor Bibi gekozen, in de praktijk blijkt deze agressieve politiek totaal onhoudbaar.

 20. nick

  Erg goed dat Gidi de PVV weer komt versterken. Hij is absoluut een politiek talent en zeer nodig in het anti-joodse linkse kamp daar in Den Haag!

  Zeker weten dat hij dan, na de eerste kamer tijd, doorstoomt naar de tweede kamer bij de eerst komende verkiezingen. De debatten zullen er dan zeker op vooruit gaan. En… Er zijn nu al nog meer ‘talenten’ die dan op die verkiezings lijst komen te staan, ik kan niet wachten!!

 21. DeManVanIngrid

  Je hoeft geen PVV-fan te zijn – ik ben het in ieder geval niet –?????

  Policor?

  Ik ben het in ieder geval wel en met goede reden lijkt mij..

  Het is juist prachtig dat Geert iemand aan zijn zijde krijgt die op zijn minst capabel is. Ik lees zoveel goede commentaren onder de vele artikelen die ik dagelijks zie, heel vaak van mensen die precies begrijpen, reageren en vertellen zoals het is en hoe de vork in de steel zit in ons apenlandje. (lees AllahLandje)

  Ik vraag me altijd af waarom veel van deze mensen niet opstaan en proberen het verschil te maken met woord en daad en zich beschikbaar stellen voor de goede zaak en zich aanmelden bij de PVV en er zo voor te zorgen dat de PVV nog veel meer capabele mensen krijgt….

  Maar ja……

  Dit zegt eigenlijk genoeg toch….. Je hoeft geen PVV-fan te zijn – ik ben het in ieder geval niet-

  Teveel mensen willen policor zijn en zijn bang geassocieerd te worden met iets waar ze wel degelijk in geloven..

  Klinkt bekend?

 22. arie_jansz

  Dus met dit persoon in de 1e kamer zal het pro-joodse geluid versterkt worden?

  Ik ben benieuwd, waar Frank al die pro joodse geluiden van Markusower heeft gelezen of gehoord, ik heb nl. nog nooit een woord of letter gelezen waar deze man aan denkt.

  In daden in ieder geval aan wapens, wat denk ik, genoeg discussie moet opleveren of zo iemand geschikt is om onze wetten te toetsen.

  Buiten dat zijn er verhoudingscijfer bijzonder veel kamerleden (geweest).
  Wat deze, niet bepaald onbesproken meneer, zo bijzonder en anders maakt ten opzichte van al zijn joodse voorgangers in de eerste en tweede kamer, wethouders, raadsleden en leden van provinciale staten, ontgaat mij dan ook volledig.

 23. jonathan

  Frank die zin over de PVV “ik ben het in ieder geval niet’ is niet nodig. Je moet je verhaal vertellen en anders niet. Is namelijk storend en overbodig om te vermelden.
  Iemand anders schreef over domme rechtse vrouwen. Gek ik ken hoofdzakelijk, ik werk in een omgeving ,met merendeels linkse vrouwen. Ik vind ze zo chagrijnig, onvrouwelijk, gespeend van hun eigen gelijk en de ander alleen willen afbranden. Ze zien de mens niet in diegene die niet hun standpunten delen. Ergelijk.Tevens hypocriet. Ik vind linkse vrouwen maar onsympatiek en niets. Zelf sta ik in het midden.

  1. Janosz

   Helemaal eens Jonathan. Ik verwacht van Frank Verhoef objectieve informatie en wat ie van de PVV vindt, is daarbij niet relevant. Een goede journalist moet en kan zijn privé voorkeur isoleren van de onderwerpen/feiten waarover hij schrijft. Anders is het met de objectiviteit gedaan.
   Dat is overigens moeilijk zat, zoals bijna dagelijks blijkt uit de vele policor kranten en andere media in Nederland. De Dagelijkse Standaard is een welkome uitzondering op het policor geneuzel van de Nederlandse media.

 24. Julius

  Het is wel weer een “meesterlijke zet” van de blonde leider.
  Pistolen Paultje die graag met een doorgeladen wapen tussen de mensen rond loopt, joden die het niet met hem eens zijn wil verbannen, loyaal woordvoerder is van een buitenlandse politieke partij en dus met plezier staatsgeheimen doorspeelt aan die partij…

  Jawel, met zulke mannen in de eerste kamer voel je je als Nederlandse niet-jood of jood-aan-de-verkeerde-kant-staande al een stuk veiliger.

  Ach, het zal wel vier jaar lang een Marc van Kampen dingetje worden.

  Geinig.

  1. W.H.J. Reiss

   @Julius
   Nederland bestaat niet meer.
   Jouw vrienden van de AllochtonenClub, DomkoppenPartij 66, Vereniging Voor Declareren en de anderen, ze hebben ons allang voor een grijpstuiver verkocht aan de EU. Dat jij nog niet tot dit besef bent gekomen wil zeggen, dat je nog niet uit je lange winterslaap van wel 30 jaar bent ontwaakt !

   1. arie_jansz

    Reiss, pak even zo’n koe van je….ben je daarna weer een stuk minder gespannen en beter te pruimen.

    Gevoel voor theater kan je niet ontzegt worden…
    “Nederland bestaat niet meer”….ahhhhh jochie toch

  2. toetssteen

   Een doorgeladen wapen, ehm, dat is net zoiets als kogelvrijvestkolder.

   1. Julius

    Toets weet wat een doorgeladen wapen is…

    Bij het laden van een pistool wordt een met patronen gevulde patroonhouder in het wapen geplaatst. In zo’n houder passen een aantal patronen, soms in twee rijen, en afhankelijk van het type pistool en patroonhouder kan de capaciteit variëren van ongeveer vijf tot twintig of meer. Een pistool waarin een met gevulde patroonhouder is geplaatst, is halfgeladen.

    Door het afvuurmechanisme te spannen wordt het pistool doorgeladen. Bij semiautomatische pistolen moet dit met de hand gebeuren voor het eerste schot, meestal door de slede (het schuivende deel van het pistool dat om de loop zit) naar achteren te trekken. Hierbij wordt de hamer achterover gedrukt, waar hij vastklikt. Door de slede weer los te laten wordt hij door middel van een veer automatisch naar voren geduwd, waarbij de bovenste patroon uit de patroonhouder naar de kamer verplaatst wordt. Het wapen is nu gereed voor direct gebruik.

    Welnu, toets. Nu weet jij het ook. Het moge duidelijk zijn dat het niet bepaald handig is om met een doorgeladen pistool rond te lopen. Jij bent nu één van die overduidelijke redeneren om vuurwapenbezit niet vrij te geven.

    1. toetssteen

     @Julius
     Leuk hè die wiki. Zet u het er de volgende keer even bij dat u het letterlijk hebt gekopieerd?

 25. Julius

  Leuk herr Reiss, dat jij denkt te weten wie mijn vrienden zijn.
  Maar dat terzijde. Overigens ben ik al een flink stuk ouder dan 30 en klaarwakker. Ik ben volop aan het genieten van mijn leven. Dat lukt beter als je je niet zo laat leiden door onzinnige angsten waar jij zoal last van hebt.

  Als jij nu al vindt dat Nederland niet meer bestaat dan heb je je dus al over gegeven aan… tja, aan wat eigenlijk.

  Afijn, veel plezier met Pistolen Paultje. Hij gaat Grote Geert vást helpen om Nederland terug te geven aan jou en je vrienden.

  Slaap rustig verder “vriend”.

 26. Nico

  Markuszover pro joods? Ik dacht het niet!
  Hij is slechts pro-heel-rechts-joods. Joden die niet zo heel rechts zijn, de meerderheid, wil hij excommuniceren uit de joodse gemeenschap.

  1. arie_jansz

   en hij heeft dezelfde wenkbrauwen als Bert!
   Net zo’n mopperkont.

   1. Julius

    Wat zou schedelmeter Niemöller over doorlopende wenkbrauwen kunnen vertellen? Ik meen dat het iets met een vergrote aanleg tot crimineel gedrag en beperkt denkvermogen te maken heeft..

    1. arie_jansz

     Hij heeft idd een wel heel laag voorhoofd.

     1. toetssteen

      En daar gaat het duo AJ en Caesar weer:

      http://www.isgeschiedenis.nl/archiefstukken/buikhuisen-in-kriminologisch-perspectief/

      Mensen, lees toch eens wat meer dan de Joop!

     2. Gielah

      Dat zou ú moeten aanspreken!

     3. Gielah

      Dat laatste is uiteraard bedoeld voor het hele trollencollectief ( dat vandaag een vrije dag schijnt te hebben… en die deze nu besteedt aan dommig rondrellen op DDS…. ) en niet voor meneer @Toetssteen.

     4. toetssteen

      @Gielah
      Het is net zo zinloos als het praten tegen een muur, maar wellicht dat anderen zich hier wel in willen verdiepen.

     5. arie_jansz

      U heeft die muur al een aantal keren doorbroken maar vervolgens flikkert u de deur keer op keer dicht.

     6. toetssteen

      @AJ
      Dat vindt u hopelijk toch niet vreemd na een aantal ongearticuleerde geluiden.

 27. nogmaals

  Julius heeft zich om 13:12 weer eens erg belachelijk gemaakt !
  Wilde zeker even laten zien dat hij ook kan googlen.

  Wat heeft een doorgeladen wapen nou in hemelsnaam met dit topic te maken?

  1. arie_jansz

   Met gidi natuurlijk.

 28. Julius

  Toets, ik weet niet waar die fascinatie voor de Joop bij jou vandaan komt maar ik begin toch de indruk te krijgen dat je meer daar dan hier zit. Nit erg natuurlijk maar je moet me er niet toe proberen te bewegen me ook daarheen te krijgen.

  Doe je ding.

  Overigens leuk dat je mij en A-J als duo ziet. Heb je dat met je virtuele maîtresse Gielah afgesproken?

  Geinig.

  1. toetssteen

   @Caesar
   Ik zit in Singapore en de rest zal me aan mijn u weet wel roesten.
   Maar wees mijn gast en doe nog wat meer boute uitspraken. Waardeer het wel als iemand niets anders meer weet dan te trappen en schoppen. Geeft zo ongeveer het niveau aan.

   1. Julius

    Zo klein en dan tóch zulke lange tenen Toetsje.

    Doe rustigaan. Het is al wat later daar. Zojuist mijn vrouw een goede nacht gewenst. Zal ik jou ook wensen toets.

    Slaap zacht.

 29. Julius

  Niks nogmaals, behalve dat jullie PVV volgelingen zo kicken op figuren met wapens. Vooral als ze doorgeladen zijn.

  1. nogmaals

   @Julius
   Ik krijg de indruk dat jouw reactie van 14:20 bedoeld is als antwoord op mijn vraag van 14:06.
   Als dat klopt, dan heb je je nogmaals belachelijk gemaakt. Ben je misschien vanmorgen te vroeg al begonnen met drinken, snuiven of zo?
   Misschien ben je zelf wel tamelijk doorgedraaid en vandaar je fascinatie voor doorgeladen.

 30. Julius

  Nogmaals, je komt nu best slim over….

  Houden zo!

  1. nogmaals

   @JULIUS
   ik ben inderdaad best slim! En hoe ik op anderen (met name op figuren zoals jij) overkom, dondert niet.
   Misschien vind jij het wel belangrijk om slim over te komen. In dat geval kan ik je adviseren om hier op dds weg te gaan en eens een jaartje om je heen te kijken/lezen in de wereld. Ga eens op reis en praat eens met niet-linkse mensen.

   1. arie_jansz

    Ik maar denken dat Julius hier met heel veel niet -linkse mensen spreekt om zijn horizon te verbreden.

    Helaas zijn de niet -linkse argumenten zwak, inhoudsloos en vaak te ridicuul om serieus te nemen.

    1. toetssteen

     @AJ
     Man en paard, naam en datum noemen, anders gaat het nergens over. U spreekt in algemeenheden, en niemand kan er iets mee behalve het te duiden als gebakken lucht.

     1. arie_jansz

      Zucht Toets, ik heb uit respect voor uw bijdragen, vaak de moeite genomen serieus met u in gesprek te gaan.

      laten we het maar eens omdraaien

   2. Julius

    Wees gerust. Ik heb veel gereisd en reis nog regelmatig en met plezier. Mijn vrouw wat meer, die zit nu in Singapore bij haar broer. Ik heb het niet zo op warme oorden. Ook heb ik een zeer brede vriendenkring, en als oud-ondernemer ook aan de rechts-conservatieve zijde. Dat zijn veelal toch andere mensen dan hetgeen hier op DDS rond hangt. Het zal je verbazen maar DDS is zo af en toe zelfs onderwep van gesprek aan de borreltafel. Mochten de reaguurders ter rechterzijde van DDS representatief zijn voor conservatief Nederland dan zou het er voor hen beroerd uit zien. Gelukkig weet ik door juist met hen van gedachten te wisselen dat dit geenszins het geval is.

    Dus nogmaals, maak je vooral geen zorgen,

    1. toetssteen

     De borreltafel, die Caesar. Drank is hier zo duur dat je veel moet reizen op de kosten van je werkgever om wat wijn voor de gasten te importeren.
     Koffie wordt ook steeds duurder, maar daar zijn met groot gemak mouwen aan te passen, plus een ouderwets koffie apparaat natuurlijk.
     De borreltafel, mr. dijenkletser weer in de bocht.

     1. Julius

      Toets. Niet iedereen ontvlucht Nederland.
      Een lekker wijntje kost hier zo’n €.12.-

      Och wacht. Jij dacht dat ík in het buitenland zat?
      Nee beste man. Beter lezen.. Mijn vrouw, dat is de meest reislustige van ons. Ik hou het liever in de buurt. Noord Europa is meer mijn ding. En aangezien ze daar de prijzen ook kennen smokkel ik al jaren wat drank mee. Mijn keldertje is inmiddels rijkelijk gevuld.

 31. Julius

  Verhip toets. Je zit ook weer in Singapore? Was je nu een leuke vent geweest dan had ik je het adres van mijn zwager gegeven.

  Overigens is de naam Julius. Caesar is een hele andere man. Maar dat weet je toch wel? Toet?

  1. toetssteen

   @Vale
   ik zit er al weer een paar weken. Maar kan het schelen joh, ik kan niet over dijken kijken, ben een ernstige racist, een ongeneeslijk xenofoob enzovoort.
   Gisteren wel even het register gekeken voor de overleden oud premier Lee. Verdraaide lange rijen, dat dan weer wel.

   1. toetssteen

    getekend dom ding, auto correct, ik word er dol van!

 32. toetssteen

  By the way julianus, ik zit normaliter drie maanden per jaar in tropistan.

 33. Julius

  Mooi. Dan zit je hier niemand in de weg toets.

  1. toetssteen

   @Caesar minor
   Zolang ik in Nederland aftik denk ik dat dat het geval is.

 34. Seneca

  @Daniel
  Waarom beschrijft u een ‘linkse’ vrouw als lief en een ‘rechtse’ vrouw als vadsig? Ik begrijp niet goed wat u daarmee bedoelt. Zoals elk mens met een beetje verstand niet links kan zijn, kan die echt wel lief en begrijpend zijn. Maar ook ‘rechtse’ vrouwen kunnen lief, begrijpend en slank zijn.

 35. _Mediaevist_

  Het is een enorm gezeur over deze man voordat hij ook maar iets gedaan heeft in de Eerste Kamer. Op voorhand wegpesten? Laat het niet nogmaals gebeuren a.u.b.

 36. Gielah

  En dan zijn er nóg mensen die blaten dat er in Nederland geen cordon sanitaire zou bestaan.
  En… o ja… dat discriminatie zo érg is.
  En dat wij allen stáán voor de vrijheid van meningsuiting… want dat is zogenaamd ons hoogste goed.
  Zo’n beetje iedere onderdrukker van de vrijheid van meningsuiting heeft een button met: ‘Je suis Charlie’ gedragen of zich onder een echt of virtueel banier met dat opschrift geschaard.

  Geen bedrog is groter en vaker voorkomend dan dat, waarmee mensen zichzelf belazeren!

  Wie geloofde er nog in een evolutie van de mensheid?
  Geestelijke Neanderthalers… het gros van de mensen… ja… óók in Nederland !

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.