Moslimextremisten verbranden hun stempas

Helemaal prima. Hoe minder moslimextremisten zich bemoeien met onze politiek, hoe beter.

Ik stel nogmaals vast dat democratie een geweldig systeem is. In Syrië of Irak moet je een Jordaanse piloot levend verbranden als je zo graag aan de wereld wil bewijzen dat je een fundamentalistische moslim is. In Nederland kan je gelukkig volstaan met slechts een aansteker en je stempas voor de Provinciale Statenverkiezingen die aanstaande woensdag gehouden gaan worden:

Een Haagse moslimradicaal, Umm Muhammed Amine, heeft demonstratief haar stempas verbrand. ,,Stem niet, blijf moslim”, twitterde ze, begeleid met bovenstaande foto van wat er over was van de stempas.

Ik meen het serieus: laat dit soort extremistische figuren maar elke stempas die ze in de bus krijgen met kerosine overgieten en dan in lichterlaaie zetten. Dat het vuur lekker mag smeulen! Laat elke radicale malloot maar een voorbeeld nemen aan Amine die stoer opgeeft over dat ze een “moslim blijft.” Alhoewel ik niet snap hoe een moslim die wél stemt ineens een afvallige zou zijn, begrijp ik desalniettemin heel goed dat dit soort geïndoctrineerde debielen vooral heel ver weg van de macht, en dus de stembus, moeten worden gehouden.

Ik houd namelijk van Nederland als het is, en wil niet dat het zoals Turkije beetje bij beetje een moslimkalifaat wordt doordat een sultan als Erdogan via de democratische weg de vrijheid beetje bij beetje uitschakelt. Als de potentiële aanhangers van zo’n islamitische verbods- en onderdrukkingskoning zich bij iedere verkiezing al bijvoorbaat buitenspel zetten door zichzelf de mogelijkheid te ontnemen om te stemmen, dan heb ik daar helemaal niets op tegen.

Overigens zijn moslimextremisten niet de enigen die hun stempas verbranden. Je hebt ook nog de zogeheten ‘anarcho-kapitalisten‘ voor wie dit soort acties ook een dagelijkse activiteit zijn. Ook in dat geval geldt: hoe minder van die doorgeslagen idioten zich met de Nederlandse politiek bemoeien, hoe beter.

En Amine? Die heeft haar tweet inmiddeld weer verwijderd. Kennelijk was de drang om lekker rebels te doen toch niet zo heel sterk. Maar ze zit nu wel lekker zonder stempas en kan zich op 18 maart lekker moslim blijven, terwijl wij normale mensen onze democratische plicht doen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

16 reacties

 1. zomaar

  Tim moslim is islam , en islam kent geen democratie .

  dus snap je Tim dat onze links denkende regenten , ons met een probleem voor de toekomst opgezadeld hebben , een toekomst die overgoten zal zijn met bloed !!!.

  mits men strijden wil voor een ECHTE democratie , tja met nadruk op echt , daar de democratie waar vele partijen over spreken , GEEN democratie is toch een dictatuur !!.

  leefde wij werkelijk in een democratie , dan was onze westerse samenleving niet overspoeld met de islam , daar deze ideologie niets hebben moet van een democratie nog van een democratisch recht , de moslim leeft na de teksten uit de koran , en die kan ik niet democratisch noemen .

 2. Antidotum

  Vreemd dat ze niet op Wilders stemmen, hij is in hun optiek een fascist, dat lees ik regelmatig.

  Waarom stemmen die moslimfascisten (dat zijn de echte) dan niet op de PVV?
  Of is de PVV toch niet zo fascistisch zoals ze graag roeptoeteren op internet.

 3. Ni28

  Een moslim die stembiljet verbrand? De PvdA zal dit vast kunnen uitleggen. Weer een arme iemand die geen werk kan vinden of zo.

 4. hendrikush

  Zo wordt peggold natuurlijk nooit premier.

 5. halo1

  Stemmen houdt in ; macht delen.. d.w.z. concessies moeten doen..d.w.z. je inleven in anderen. Ik denk toch dat het een raciale kwestie is want alleen in Noord-Amerika en Noord-Europa functioneren democratieen (enigszins)…maar je ergert je wel vaak dood..dat dan weer wel. Want democratie betekent helaas meestal : links(ig) beleid.

 6. Pimsch

  stem op een traditionele partij. dat is ook ondemocratisch.

 7. HenkieAltea

  Het is wat Geert Wilders zegt,de PvdA heeft haat geimporteerd.
  Hoeveel moslims leveren een positieve bijdrage aan Nederland?
  Hier zijn,en met de PvdA,haten ze ons autochtone Nederlanders.
  Zelfs Samsom ontkende dat niet.

 8. NemTudom

  Deze wezens hadden nooit een stem in Nederland mogen hebben.

 9. monach

  Umm Muhammed Amine verbrandt haar stembiljet omdat er buiten de islam/sharia geen politieke keuzes/meningen gemaakt kunnen worden.

  1. Pimsch

   Want alleen Allah bepaalt uw levenslot. Allah bepaalt wie arm of rijk is. Allah schenkt u een uitkering naast de zakaat. Allah zegt: migreer naar koude landen waar u niet geliefd bent en regen en wind u geselen. Het is Allah en niet Nederland die u dit alles schenkt. Goede geneeskundige zorg, fatsoenlijke woningen, moderne wegen, uitkering bij ziekte, werkloosheid en ouderdom. Allah laat de heidenen Mercedessen bouwen voor uw gezin. Allah maakt van koning Mohammed VI miljardair en de rest van het volk straatarm. Voorwaar, Allah is voortreffelijk, rechtvaardig en wijs. Allah stookt de volkeren in de Ummah op opdat alleen de besten overblijven. Daarom blijft in Allah en vreest Hem en Zijn engelen levenslang, en in uw graf tot het Laaste Oordeel.
   Veracht Nederland en Europa, maar weiger op te donderen.

 10. CJD

  Als mensen een fascistische ideologie verkiezen boven de democratie kunnen we onszelf alleen gelukkig prijzen dat ze geen enkelkaar invloed hebben in parlement

 11. Marion

  Ik kan niet meer doen dan PVV te stemmen. Misschien helpt het nog om de ellende van de Islam te keren.

 12. Jantje

  Dat soort lui verdient ons land niet. Zet ze eruit. ze hebben nog een paspoort. Dan gaan ze lekker daar wonen. Waarom pikken we dit telkens maar weer?

 13. Rob W.

  Het zou met niet verbazen als deze dame een Nederlands paspoort heeft, en dus staatsburger van dit land is. Ook wat mij betreft mag ze een enkele reis naar de Islamitische (heil)Staat boeken en daar lekker haar leven verder leiden.

 14. Hetzler

  Er is maar één conclusie mogelijk: het failliet van de islam als de enig ware religie/ideologie. Hiermee plaatst de islam zich buiten de menselijke beschaving.

 15. Bes Tolen

  Ik heb helemaal geen stempas gekregen. Dat kan dus ook gebeuren. Als ik nog wil stemmen, zo zag ik juist gisteren, dan moet morgen maandag 16 maart voor 12 uur op het gemeentehuis zijn, na afspraak. of ik dat nog doe, weet ik nog niet.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.