Ongehoord: boze vader heeft losse handjes en mishandelt juf

Helemaal van het padje af.

Wat doe je als een juf van je kind even geen tijd voor je heeft omdat je zélf te laat bent voor het tienminutengesprek? Dan sla je haar zo vaak als je kunt en dan probeer je haar te wurgen natuurlijk. Logisch. Via De Telegraaf:

Een lerares van de Haagse Algemene Hindoe-basisschool is ernstig mishandeld door een vader van een van haar leerlingen.

De vrouw werd meerdere keren geslagen en de boze vader probeerde haar bij de keel te grijpen. Het incident vond precies een week geleden plaats tijdens de tienminutengesprekken op de school. Enkele kinderen waren getuige van de uitbarsting. De lerares van groep 3 zit ziek en getraumatiseerd thuis.

Volgens de directeur van de bassischool was de vader te laat omdat de gesprekken over zijn andere kinderen waren uitgelopen. Toen de lerares, die al met andere ouders gesprekken aan het voeren was, vroeg of de man wilde weggaan om later een afspraak te maken, werd hij zo boos dat hij haar aanviel.

On-ge-lo-fe-lijk. Dan geef je als vader eventjes het slechte voorbeeld, zeg. De directeur zegt over de aanval op de juf: “Ouders moeten met hun handen van ons personeel afblijven.” Dat zegt hij goed, maar ik heb zomaar het idee dat deze vader het geen ene moer kan schelen wat de directeur ervan vindt. Het is vervelend voor zijn kinderen, maar de vader moet worden vervolgd voor mishandeling. Een celstraf zou zeker niet misstaan.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

20 reacties

 1. carthago

  Tokkie nederigland schaft zichzelf steeds sneller af.

 2. arie_jansz

  Niets nieuws helaas, vorige week zelfde verhaal in Zwolle.

  Sommige ouders kunnen het blijkbaar niet verkroppen dat een leraar de roze droom doorprikt dat hun kind niet perfect is. (Zeg gerust maar een rotkind met slechte opvoeding)

  Inderdaad tokkie-gedrag van de bovenste plank.

 3. jonathan

  Ja ergelijk. En wat te denken aan al die allochtonen lees: marokkanen/moslims die ziekenhuizen terroriseren met hun altijd selectieve verontwaardiging? Zich niet houden aan bezoektijden ,niet houden aan 2 personen bij de patient. En vooral verbale agressie op alle afdelingen maar vooral op de eerste hulp. Vrouwelijk personeel voor hoer etc wordt uitgemaakt. In A’dam pikken ze dat niet. Zeggen ze fel; “je houdt op en gedraag je je of wij staken de behandeling”. Dan binden ze in. Niet pikken. Een ideote marokkan die niet wilde wachten op de eerste hulp mepte op het kogelwerend glas en spuugde deze onder. Hij werd door de beveiliging eruit gezet. Nota bene door een vrouw(lol). Het was een zeer forse surinaamse vrouw. Ze deed het heel goed. Op een of andere manier raakte ik ook in een of andere (onnodige) discussie met hen in het ziekenhuis. Ze gedragen zich direct defensief en agressief. We pikken te veel van die moslimtokkies. mede door links die denkt dat ze zielig zijn. Die zijn ook zo naïef dat ze dat geloven. Islamieten spelen de onschuld. Links is het gevaar voor de moderne samenleving.Omdat ze toelaten dat islamfascisten misbruik kunnen maken van vrijheid van meninguiting en zogenaamde gelijkheidsprincipe, terwijl de islam helemaal niet gelijkheidsgezind is. (denk aan het oprichten van hun moskeeen).Weg er mee. Kom op voor je Joods,Christelijk en humanistisch erfgoed en de democratie.

  1. arie_jansz

   Ben je inmiddels ontdaan van al je verbale ontlasting?

   Zat je aardig dwars he?

   1. aquarius

    misschien dat je ook normaal kunt reageren Ari ?
    Je gooit de meeste diarhee zelf op deze site .

   2. lanex

    Toch kennelijk een verhaal uit de praktijk!

 4. yoko oen

  vanwege iets in de sfeer van allochtonisme krijgt boze vader een taakstrafje van een half uur. Dat is dan de lessenaar van de getraumatiseerde juf frouw leeg -en schoonmaken,zodat een nieuwe juffrouw het kan overnemen. Zal waarschijnlijk iemand zijn met een stip op het voorhoofd.
  Allez Holland. “we zullen doooorgaan……tot aan het gaatje..!!!!!!!!!!” (Wéll zingen dan éh op de wijs van Ramses Shaffy of André v.Duin)

  1. arie_jansz

   Zei deze tokkie verongelijkt….

   1. aquarius

    Arie ,als je elke normale reageerder hier, weg probeert te zetten als zijnde een tokkie, zegt dat meer over de tokkie die je zelf bent !

    1. hans-e-pans

     Soort zoekt soort.

    2. arie_jansz

     Niet elke reaguurder… Ik houd nu eenmaal van nuance en verafschuw generalisatie.

     1. lanex

      Generalisatie? Ook een verhaal uit de praktijk?
      Je zeurt om het zeuren!

 5. Mar

  Aquarius:

  Sorry, maar het is niet gezond als iemand bij welk onderwerp dan ook, islam/moslims/allochtonen/ betrekt en de schuld van alles geeft.

  1. aquarius

   het is ook niet gezond om figuren zoals Ari , op deze site te hebben die iedereen meteen voor tokkie uitschelden .

   1. Mar

    Dominant aanwezige personen op een site die een ieder met een andere mening uitmaken voor trol, Jacobus, Mohammed en verder, verhogen ook niet bepaald het niveau.

    Met andere woorden, niet alleen arie_jansz heeft het voorrecht irritant te zijn.

  2. Nico

   Inderdaad. Sommige reaguurders weten elk item, waarover het ook gaat, op de islam te betrekken. Obsessief gedrag.

   Ik begreep trouwens uit het artikel dat het hier een Hindoe school betrof. De vader zal dus wel allochtoon, doch zeker geen moslim geweest zijn.

   1. van Urk

    Al weten we dat Hindoe mannen ook niet bepaald vrouwvriendelijk zijn vooral wat er in India afspeelt! Er is zelfs een streek in India waar de vrouwen allemaal protistiuees zijn en hun mannen functioneren als pooiers.

  1. toetssteen

   http://www.vahon.nl/cutenews/cdata/upimages/3_C.JPG

   Ziet er niet echt zo tokkie uit.

 6. JanKorneeldeWit

  Beste redactie,

  Kan die strontvervelende en zuigerige kwal van een ariejansz niet verwijderd worden net als de andere halvegare trol die een poosje geleden opgeruimd is.
  Dit soort lui zijn onuitstaanbaar en zoeken op deze site alleen maar ruzie met stekerige pesterij. De domheid druipt er ook van alle kanten af. Zijn reacties raken nooit kant noch wal en horen gewoon niet op deze site thuis!

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.