[VIDEO] Als soldaat kun je beter niet in slaap vallen, want je collega’s staan altijd klaar om een geintje uit te halen

Het leven in het leger is zwaar, maar dat betekent niet dat er niet gelachen mag worden.

Als je een zware en potentieel traumatiserende baan hebt als soldaat in het leger – waar je ook maar gestationeerd wordt in de wereld – is het misschien wel extra belangrijk om zo nu en dan eens flink goed te lachen. Je kunt natuurlijk moppen aan elkaar vertellen, maar er is niks beters dan een goede prank uitvoeren inclusief camera, zodat de rest van de wereld kan meegenieten. En dat is precies wat de soldaten in deze compilatie doen. De slachtoffers van de pranks die zij flikken: slapende soldaten. Nou ja, die vragen er dan ook om. Moeten ze maar niet slapen terwijl ze aan het werk zijn. Hilarische beelden!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

2 reacties

  1. Van Dickhout Plancken

    Wat een feel good movies en pranks de laatste dagen. Zelfs het Wilders bashen lijkt ervoor te moeten wijken. Is DDS soms voornemens de digitale Story te worden?

  2. van Urk

    Gelukkig was dit in mijn dienstjaar bespaard gebleven om het slachtoffer te worden van een grap die bij sommigen nogal slecht afliepen en nu nog trauma,s ervan hebben!

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.