[VIDEO] Als soldaat kun je beter niet in slaap vallen, want je collega’s staan altijd klaar om een geintje uit te halen

800px-Soldier_Rests_Between_Operations_in_Afghanistan_MOD_45150640
Foto: Cpl Dan Bardsley RLC / Wikimedia Commons

Het leven in het leger is zwaar, maar dat betekent niet dat er niet gelachen mag worden.

Als je een zware en potentieel traumatiserende baan hebt als soldaat in het leger – waar je ook maar gestationeerd wordt in de wereld – is het misschien wel extra belangrijk om zo nu en dan eens flink goed te lachen. Je kunt natuurlijk moppen aan elkaar vertellen, maar er is niks beters dan een goede prank uitvoeren inclusief camera, zodat de rest van de wereld kan meegenieten. En dat is precies wat de soldaten in deze compilatie doen. De slachtoffers van de pranks die zij flikken: slapende soldaten. Nou ja, die vragen er dan ook om. Moeten ze maar niet slapen terwijl ze aan het werk zijn. Hilarische beelden!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!