[VIDEO] Hilarisch eerlijke verkiezingsspot met Mark Rutte: ‘Stem vooral géén VVD’

rutte_vvd
Foto: Screenshot YouTube

Rutte legt het in één minuut uit.

En we hebben er weer een: een campagnefilmpje van de hand van de maker van het mateloos populaire en briljante D66-verkiezingsfilmpje van vorige maand. Dit keer eentje over de VVD, met Mark Rutte in de hoofdrol. Op de tune van MC Hammers U Can’t Touch This legt de premier en VVD-leider in één minuut waarom vooral helemaal niemand op de liberalen moet stemmen op 18 maart. Een helder en eerlijk stemadvies van Rutte himself.

Het is bril-jant gedaan, vooral omdat het zo pijnlijk waar is. Waar is die duizend euro belastingkorting gebleven, beste Rutte? Waar is het geld gebleven dat we hebben overgemaakt naar de Grieken? En waarom worden steeds weer de belastingen verhoogd? Ik zal het stemadvies zeker ter harte nemen en op 18 maart geen VVD stemmen. Ik wil lagere belastingen en een kleinere overheid, en daarvoor hoef ik niet bij de VVD van Rutte te zijn, zoveel is wel duidelijk.

Enfin, kijken dus. En deel deze post op Twitter en Facebook om de boodschap van Rutte met zoveel mogelijk kiezers te delen!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!