Filmpje! Trap niet in de kletspraat van D66

Geen categoriefeb 10 2015, 21:00
We hebben de hand weten te leggen op een briljant campagnefilmpje.
Nederland gaat de verkeerde kant op: Pechtold grootste in peiling, schreef ik drie weken geleden. D66 wordt waarschijnlijk de grootste partij bij de Provinciale Statenverkiezingen en dus in de Eerste Kamer. En als het kabinet valt, kan Pechtold zomaar premier van Nederland worden bij de volgende landelijke verkiezingen. Angstaanjagend, vind ik dat. Zoals ik schreef:
Premier. Van Nederland. Of eigenlijk: van de provincie Nederland in de Verenigde Staten van Europa, want dat is wat Pechtold voor ogen heeft. Nee, dat moeten we niet willen met z’n allen. Pechtold is de man die radicaal-marxistische cijfers aanhaalt om de moslimterorristen min of meer vrij te spreken van hun daden. Pechtold is er heilig van overtuigd dat polderjihadi’s terroristen worden omdat er sprake is van ‘ongelijkheid’.
Ik vroeg in dezelfde post ook om tips en ideeën om Pechtold en zijn progressieve links-liberale gedachtegoed te bestrijden. De mailbox van De Dagelijkse Standaard ontplofte bijkans van alle mensen die hun ideeën wilden delen. Geweldig. We kregen zelfs vandaag nog een mailtje met het nieuwste campagnefilmpje van D66 toegestuurd.
Nou ja, het filmpje is niet van D66, maar van iemand anders. Het filmpje heet 'D66, trap er niet in'. Ik zou zeggen: kijk zelf maar even. Het is werkelijk . Eigenlijk zou het dagelijks moeten worden uitgezonden op televisie, vlak voor ieder Journaal. Helaas gaat dat niet gebeuren. Vergeet dus niet om deze post met al uw vrienden en familieleden te delen op Twitter en Facebook. Want het is in het belang van Nederland dat iedereen weet waar Pechtold nou eigenlijk voor staat.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten