Wegkijker Pechtold blundert met marxistische cijfers over islamitische terreur

D66 blijft wegkijken.

Het was twee dagen geleden toen D66-leider Alexander Pechtold onderstaande tweet de wereld instuurde. Uit de grafiek op de foto moet blijken dat 0,7 procent van de terreuraanslagen in Europa door moslims (‘islamists’) wordt gepleegd, en 99,3 procent door niet-moslims. Dat vindt Pechtold wel mooi, zo’n grafiekje waaruit blijkt dat zijn partij het bij het rechte eind heeft door weg te kijken als het gaat om islamitische terreur op ons continent:

Helaas voor Pechtold en iedere D66’er die de tweet heeft geretweet: de cijfers over kloppen van geen kant. Ze zijn bedacht door een extreem-links revolutionair-marxistisch clubje. Zoals het Nederlands Dagblad schrijft:

De grafiek, die de Europese politiedienst als bron noemt, staat nergens in de jaarlijkse rapportages van Europol. Toch zou daaruit blijken dat slechts 0,7 procent van alle terreuraanslagen in Europa tussen 2006 en 2013 door islamisten is gepleegd. Meer dan 99 procent van het Europese terrorisme is niet gerelateerd aan de islam, wilde Pechtold duidelijk maken.

De grafiek komt echter uit de koker van Counterfire, een revolutionair-socialistische groepering in Groot-Brittannië, die streeft naar de omverwerping van het kapitalisme door de werkende klasse. Naar eigen zeggen hebben leden van deze linksradicale organisatie een sleutelrol gespeeld in activistische clubs als de Coalition of Resistance en Stop the War, en bij studentenopstanden.

In het échte Europol-rapport staat dat de meeste EU-landen religieus geïnspireerd terrorisme (zoals het ND opmerkt: “eerdere rapporten spraken nog van ‘islamitisch geïnspireerd terrorisme'”) zeer serieus nemen en juist als een grote bedreiging zien. Logisch, want dat is het ook.

Pechtold begaat een enorme blunder met zijn tweet van deze marxistische nonsens. Hij wist of had moeten weten dat de grafiek afkomstig is van een ultramarxistische club, omdat de naam van de club zelfs boven de grafiek staat: Counterfire. Slinger Google aan en je weet genoeg.

Journalist Rob Goossens is ook even in de cijfers gedoken en kwam met onderstaande statistiek op de proppen: sinds 2001 zijn er vooral islamitische terreuraanslagen geweest in West-Europa:

De radicale islam is weldegelijk een grote bedreiging voor West-Europa. Dat ontkennen is als ontkennen dat water nat is. Het is prima dat Pechtold zo’n naïeve man is – dat is zijn eigen keuze, en blijkbaar vinden zijn aanhangers dat nog aantrekkelijk ook – maar laten we hem alsjeblieft geen enkele stem gunnen. Deze man, die in de peilingen soms premier dreigt te worden, zou een ramp zijn voor Nederland. We zouden de oorlog tegen de radicale islam binnen een jaar verliezen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

74 reacties

 1. VVM

  Het toont maar weer eens aan wat voor een enorme zakkenwasser landverrader Pechtold is.

  En daar stemt universitair geschoold Nederland op, om je te bescheuren.

  1. Wouters

   Heeft u hier een verklaring voor, dat de meeste mensen met een hoge opleiding veelal op D’66 stemmen, of in ieder geval niet op de PVV?

   1. Pimsch

    Als oud-academicus ken ik het wereldje van hoog-opgeleiden. Iedereen die komt met een simpele uitleg moet wel dom zijn. Iedereen is dom en wij zijn uitblinkers. Doordenken, en maar doordenken, zoals de haarklovers in het oude Athene. Laatdunkend doen naar mensen met een lagere opleiding. Ondertussen liters bier zuipen, pissen in de trappenhal, het huis niet schoonmaken, de hitlergroet brengen en lang uitslapen.
    Zoals Eric Vrijssen scherp formuleert: “Het nihilisme keert zich in essentie tegen alle basiswaarden door twee zaken te vergoddelijken: de absolute juridisering en de economisering van de politiek en de moraal.”

 2. tipo

  Het is geen blunder van Pechtold. Het is kwaadaardige opzet om met deze extreem-linkse agitprop te komen. Pechtold weet heus wel waar hij zijn grafiek vandaan haalt. Hij denkt alleen, dat hij er mee wegkomt. En in D66-kringen wordt dit ook direct geloofd. Die volgen Pechtold blindelings. Dus het werkt nog steeds, propaganda.

  Een heel gevaarlijke man is Pechtold. Vergis je niet.

  1. bandini

   Deze week werd ook bekend dat hij Petra Stienen op de kieslijst zet; die muts die een paar jaar geleden niet van de buis te branden was om als “deskundige” de zegeningen van de Arabische lente te duiden. We zien inmiddels hoe dat verloopt! Dat geeft een inkijkje in de zieke geest van Pechtold!

   1. tipo

    Petra Stienen is de ex-echtgenoot van Maurits Berger. Samen zijn zij goede bekenden van Ahmed al-Khatib.
    Hier een uiteenzetting, waarom zij met zulke vrienden gewantrouwd mag worden: http://hoeiboei.blogspot.nl/2012/12/brekend-prof-dr-mr-maurits-berger-ging.html

    Petra Stienen is propagandist van het zowel het Syrische als het Egyptische moslimbroederschap. Zij is dus een partij in het conflict en niet onafhankelijk.

 3. cmsuijkerbuijk

  Nou zal dit in ieder geval geen goed doen voor deze gesjeesde veilingmeester en zijn partij. Want daar staat D66 ook om bekend: Zo schijnt de politieke zon en even later is het een Arctische electorale winter. En geloof maar, dat deze blunder uitgemolken zal worden!

  1. HenkieAltea

   Uitgemolken ?
   Nee,wel als de uitspraak van Wilders was geweest.
   Dan had hij waarschijnlijk voor de rechter gedaagd geworden door de linkse kliek.

   1. HR

    Dit geld voor alle opmerkingen die door links nederland gemaakt worden.

    Stel je de reacties van de PVDA, D66, Groen Links etc. eens voor als Joost Eerdmans of Geert Wilders gezegd zouden hebben wat Ahmed Aboutaleb gezegd heeft……

    Er was vast niet zo positief op gereageerd als er nu gedaan is.

 4. HenkieAltea

  Stem op Pechtold,cq op D ’66,dan weet u zeker dat de sharia sneller in Nederland word ingevoerd,dan het licht opkomt.
  Deze man verkoopt alles wat los en vast zit,en zelfs Nederland verkoopt hij voor een appel en een ei.
  Vrouwen onderdrukking,daar is hij dan voor.

  1. hans-e-pans

   Pechtold was in een vorig leven niet voor niets veilingmeester, alles proberen te verkopen dat voor de handen komt.

   Hoe blind kunnen D66 stemmers zijn.

   Als ik een foto van Pechtoldzie moet ik vrijwel gelijk aan zo’n ouderwetse etalagepop denken, ik weet ook niet hoe dat komt.

  2. stangetz123

   Stem niet,voor ons aller bestwil op, DOM 66!

  3. Jacobus

   Meent Henkie dat Pechtold de sharia wil invoeren en zo ja, op welke bron baseert hij zich?

 5. lanex

  Heeft iedereen al het geweldige stuk van Afshin Elian gelezen in Elsevier, Pechtold de nihilist?
  Slaat precies de spijker op de kop en laat deze kruiperige windvaan zien zoals hij is.

 6. chricon

  Alles voor de stemmen van de moslims.

  De rechterlijke macht danst al op de d66 muziek. Het onderwijs is ook al aardig geïnfiltreerd.

  Rest nog om de overgebleven Nederlanders te laten buigen voor Brussel en Mekka. Waarbij ze hun eigen geschiedenis en identiteit zullen moeten afzweren.

  Pechtold is de grootste en gevaarlijkste demagoog van het Binnenhof. En hij snapt ook nog steeds niet dat hij door de islamieten als een westerse christelijke hond zal worden gezien, zodra ze Europa willen inwinnen.

  De man is ziende blind en horende doof.

  1. -Harry

   Chricon , helemaal mee eens ,

   je zult zien , dat als die isis hobbyisten hem onderhanden nemen en zijn afgesneden kop ligt op zijn buik uitgestald , dat die valse rotgrijns NOG op z’n smoel zit .
   Zelfs dan nog denkt ie dat het allemaal wel meevalt !
   Wat een serpent !

 7. Cresto

  De directeur van Clingendael en fervent D66 aanhanger Rob de Wijk schreef onlangs ook al in zijn wekelijkse column in Trouw dat de radicale islam niet iets is waar we ons in West-Europa zorgen over zouden moeten maken. Waarschijnlijk baseert hij zich op dezelfde bronnen als zijn partijleiderPechtold.

  1. aquarius

   de wijk is al heel lang niet meer aan Clingendael verbonden .
   Heeft een eigen (gesubsidieerd) bureau HCSS om onderzoek te doen

   1. Cresto

    Je hebt wel gelijk, maar ik ook. Rob de Wijk is inderdaad sinds 2007 directeur van HCSS. Dat is de opvolger van Clingendael. Eigenlijk dus hetzelfde instituut onder een andere naam en zogenaamd onafhankelijk.

  2. Jacobus

   Rob de Wijk is een deskundige die weet waarover hij praat. Dat kan ik van Cresto onmogelijk zeggen.

   1. Maaike

    Volgens Cresto is de enige die het snapt Geert Wilders.

    1. Adrianus 43

     Maaike welke relatie heb jij met Jacobus?
     Dezelfde dienst?

   2. Adrianus 43

    Jacobus is de alwetende troll op deze site ,probeert iedereen af te branden die niet in zijn straatje past.

    1. Jacobus

     Alwetend ben ik niet hoor. Als je er in slaagt goede tegenargumenten te formuleren zul je ervaren dat ik daar gevoelig voor ben. Helaas kwam je daar nog niet toe.

     1. Adrianus 43

      mijn argumenten?
      De 10 meest actieve terreurbewegingen ter wereld:allemaal islamitisch ( 7) of socialistisch ( 3 )
      Door Michel Mannheimer.
      Zoek maar even dan hoef ik jou dat niet allemaal voor te kauwen.

   3. Cresto

    Jacobus en zijn groupie Maaike duiken overal op. Hij vind Rob de Wijk deskundig. Dat is ’t ie zeker, op zijn terrein. Diederik Stapel is ook deskundig, op weer een ander terrein. En Daan Polderman, de cardioloog van het EMC. Waar het echter om gaat is wat je met je deskundigheid doet. De Hoogleraren Stapel en Polderman zijn ontmaskerd als fraudeurs. Hoogleraar De Wijk zal je daarop niet kunnen betrappen. Dat wil niet zeggen dat hij met zijn kennis altijd tot de juiste uitspraken komt. Lees er zijn wekelijkse columns maar op na, dan ontdekt je al snel tegenstrijdigheden en ongerijmdheden in zijn betogen.

    O ja, ik vind dat ook Jacobus Hoogleraar moet worden. In de trollologie. Hij is in dat vakgebied de deskundige bij uitstek. Dat heeft hij op DDS overtuigende wijze aangetoond. En Maaike zal het vast heel goed doen als zijn persoonlijke assistente

 8. carthago

  Partij van de doofpot ,d66,heeft alles op met een kalifaat,duidelijk en helder.Nog maar even en spechtold komt met de conclusie dat iedereen die niet denkt zoals hij deel uitmaakt van de resterende 99%.

 9. Laetitia

  Deze man is zo glad als een haai. Hij verkoopt nog zijn eigen moeder om maar MP te worden van Nederland.
  Deze man A.Pechtold lijkt heel aardig, behalve als je in een persoonlijk gesprek tegen hem ingaat. Dan laat hij zijn tanden zien en zegt letterlijk dat burger nergens iets van afweet en politiek aan hem moet overlaten.
  Deze man wil wel ee provincie van Nederland maken van zijn geliefde EU.
  Toen ik hem zei dat hij eens beter naar de mensen moest luisteren, zei hij notabene dat hij dat altijd doet. Toen ik opmerkte dat hij dat niet deed in geval van de EU, kreeg ik een herl lelijke AP tegenover mij!

 10. halo1

  D66 is sowieso een uiterst schadelijke partij voor NL: massa-immigratie, criminaliteit, “schuldsanering” (=middenstanders laten barsten)..allemaal geweldig gestegen door deze naieve rampzalige pseudo-intellectuelen-partij…

 11. Jacobus

  Je moet even goed lezen maar Pechtold blijkt gelijk te hebben als je inzoomt op Europa. Volgens mij is dat het werelddeel waar wij wonen.

  1. VVM

   ” Journalist Rob Goossens is ook even in de cijfers gedoken en kwam met onderstaande statistiek op de proppen: sinds 2001 zijn er vooral islamitische terreuraanslagen geweest in West-Europa:”

   Niet dus, liegende viespeuk die je er bent, je bent al net zo vies en lasterlijk als Pechtold.

   1. Jacobus

    VVM, je greep op de inhoud ljkt me niet je sterkste punt maar ik heb het artikel wel gelezen: “Het D66-trucje om lacherig te doen over aandeel islam in terrorisme, werkt echt alleen als je inzoomt op Europa “

    1. VVM

     ” De grafiek, die de Europese politiedienst als bron noemt, staat nergens in de jaarlijkse rapportages van Europol. Toch zou daaruit blijken dat slechts 0,7 procent van alle terreuraanslagen in Europa tussen 2006 en 2013 door islamisten is gepleegd. Meer dan 99 procent van het Europese terrorisme is niet gerelateerd aan de islam, wilde Pechtold duidelijk maken.

     De grafiek komt echter uit de koker van Counterfire, een revolutionair-socialistische groepering in Groot-Brittannië, die streeft naar de omverwerping van het kapitalisme door de werkende klasse. Naar eigen zeggen hebben leden van deze linksradicale organisatie een sleutelrol gespeeld in activistische clubs als de Coalition of Resistance en Stop the War, en bij studentenopstanden.”

     Blijf maar lekker door liegen trol.

  2. Niek Verheyen

   Ook vriend Jacobus moet even goed lezen want de grafiek gaat specifiek over aanslagen met 2 of meer doden tot gevolg. Waarbij de getoonde volumes zijn gebaseerd op absolute aantallen doden. Zo slaat 2011 voor Noorwegen natuurlijk erg rood uit door het enorme aantal slachtoffers van Breivik terwijl het slechts 1 aanslag betrof, de aanslag op het regeringsgebouw even niet meegeteld.

   De cijfers waar Pechtold het over heeft betreffen echter het totale aantal aanslagen in Europa onafhankelijk van eventuele aantallen slachtoffers.

  3. Ongemakkelijk

   Jacobus, wat moet ik goed lezen? Ik zie alleen dat Pechtold door Counterstrike bewerkte Europolgegevens tweet. Maar daaraan velt verder weinig te lezen. En Ik zie niets waar iets wereldwijd is, waar je dan kan inzoomen op Europa. Kan je mij uit de brand helpen?

  4. BAYDEWEE

   Tjeetje!

  5. Adrianus 43

   Pechthold heeft nog nooit gelijk gehad en zal ook nooit gelijk krijgen.

 12. V.K.

  -Kan iemand mij vertellen hoe D66 de afgelopen jaren heeft gestemd als het gaat over bezuinigingen budget etc op politie veiligheid binnenlands terrorisme bestrijding?

 13. virtueel

  We kunnen nu zijn naam veranderen in Pechvogel

  1. stangetz123

   Nog beter is -Spechtold van DOM 66 !

 14. Two Ravens Black Kettle

  Deze Armeense genocide ontkenner liegt nog in zijn slaap. Hij rochelt dag in, dag uit pure, kwaadaardige leugens uit.
  En geen enkele MSM journalist
  Geen enkele staatsjournalist
  Niemand
  Legde deze leugenaar over het rad.
  Deze leugenaar komt met alles wet. Al jaren.
  Waarom: omdat het gros der journalisten geen enkele morele integriteit meer heeft, geen enkel gezag en daarom terecht gewantrouwd en veracht wordt door de Europeanen.
  Inderdaad; de Lügenpresse.

 15. Kuifje

  Dat “wegkijken” zie je ook in de (linkse) Amerikaanse mainstream media. Die volgen het voorbeeld van Obama en blijven maar beweren dat het niets met de islam te maken heeft en dat Islam staat voor vrede.

  Dit omdat Obama weigert de aanslagen te bestempelen als islamitische terreur.
  http://townhall.com/tipsheet/conncarroll/2015/01/13/white-house-still-refuses-to-even-say-the-phrase-radical-islam-n1942527

  Natuurlijk is de relatie van Obama met het Moslim Broederschap bekend en het gedrag van Obama is daarom niet verwonderlijk in deze zaak.

  Al die “wegkijkers” die maar blijven beweren dat de aanslagen niets met de Islam te maken hebben kunnen beter onderstaand artikel lezen in trouw.
  ————
  De gematigde islam bestaat niet

  “Om aanslagen te verklaren, is een blik op het leven van de Profeet voldoende. Hij rechtvaardigde de politieke moord voor het heil van de islam. En mensen bang maken, terreur uitoefenen, werd voorgeschreven als een nobele methode om paniek te zaaien onder de vijanden van het geloof.”

  http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/article/detail/1542152/2006/08/18/De-gematigde-islam-bestaat-niet.dhtml

 16. reageerbuis

  Ik vraag me af of de kiezers op D66 zich realiseren dat de islam, waarmee Pechtold zo heult, zeer verwant is aan het nazisme.

 17. Baksteen

  Europees terrorisme, wat valt daar eigenlijk onder?
  De staatsgreep door de VS en de EU in Kiev
  Het bombarderen van de eigen bevolking door Kiev
  De afrekeningen in het criminele circuit
  Het neerschieten van de MH17
  Het zinken van een boot met vluchtelingen in Europese wateren
  Het leggen van basaltblokken door Greenpeace op de zeebodem
  Het ondergraven van treinrails door hetzelfde Greenpeace
  De waxinelichtjesgooier
  Het leggen van een varkenskop bij een Moskee
  ?????????????????
  etc

 18. J.C.

  De Bilderbergerse loopjongen A. Pechtold probeerde in de Tweede Kamer met hetzelfde document in de hand bij de interruptiemicrofoon de heer Wilders onderuit te halen, maar had natuurlijk geen schijn van kans.

  Was dit misschien een Sapje (met haar stekkerdoos) van Pechtold. Wat is die Pechtold toch een addergebroed.

 19. zomaar

  lees hier even , en pak het vanaf 2000 , lees en huiver hoeveel aanslagen (uit) de islam op zijn conto heeft staan .

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_terroristische_aanslagen

  dus dat gewapper met zijn papiertje werkte allen op mijn lachspieren .

  en sloeg als een natte l.. op een trom .

 20. V.K.

  -Ha Ha, die vele toertochtjes welke D66 voor haar leden naar het toemalig communistische Moskou heeft georganiseerd in het kader van wederzijdsvertrouwen oid.heeft zo haar vruchten afgeworpen.

  -Na ja, op de schaal van Plasterk en papiertjes tevoorschijn toveren scoort Pechthold zeer hoog.

 21. Anna

  Jonge studenten stemmen D66. Ze snappen niet dat D66 hun toekomst naar de bliksem help. Het is de lafste man in de Kamer. Hij is zo laf dat hij het woord islam niet eens in de mond durft te nemen. Hij is als de dood voor zijn Turkse stemmen.

 22. zomaar

  om 12:15 uur .

  schrijft op een ander form iemand dit !!.

  citaat “Nu op Staatsradio 1. Niet de islam is schuldig maar de cartoons, het Westen, de Joden, israel etc etc

  En hij mag maar doorblèren van de staatsjournalisten.
  Het is weerzinwekkend”

  en dit is dus geen haat zaaien !!!, ik schrijf dit is dus geen haat zaaien !!!!..

  met deze uitspraken , geeft men de islam het recht de Joden te vervolgen binnen onze grenzen .

  geeft men de islam het recht ieder af te slachten die een afbeelding van MO maakt , geeft men de islam het recht om hier de sharia in te gaan voeren .

  en tevens geeft men mij het recht om elke moslim te verachten , niks geen alleen de radicale elke moslim

  1. zomaar

   ik denk dat schrijver dit citaat op manneke Pechtholt doelde

   daar dit geschreven staat .

   citaat “En hij mag maar doorblèren van de staatsjournalisten.
   Het is weerzinwekkend””.

   ik heb het niet gehoord , misschien anderen hier ?.

 23. NemTudom

  Alexander Pechtold. Hij is een sjeik-moefti. Dus d66 kunt U rustig weg laten en de naam veranderen in I=lam NL.

 24. Joop Klepzijkert

  Er kleeft bloed aan de handjes van weg kijkertje ex wet houdertje peggold van d666. Voor een kakkerlak heb ik nog meer respect.

 25. Ni28

  Mocht Pechtold ooit van zijn wolkje af willen stappen valt ie met een grote dreun naar beneden. Deze elitaire betweters club met zijn aanvoerder is zich niet echt bewust van realiteit op aarde. Hij profileert zich alleen met wegcijferen van anderen. Zo moeten eigen tekorten afgedekt worden. Wie deze coalitie steunt is trouwens niets waard en zijn succesje is maar tijdelijk.

 26. Jacobus

  Geestig van deze draad is dat Pechtold op hoge toon van liegen en bedriegen wordt beschuldigd maar niemand met harde cijfers komt die dat aantonen.

  1. arie_jansz

   Dat zullen de hardcore-lezertjes niet met je eens zijn Jacobus.
   Maar zoals je wel weet…statistics, lies and damed lies…

   maar al zou ik de cijfers uitleggen zoals VVM dat doet (OK…dat kan eigenlijk niet, daarvoor moet je kunnen denken, maar ik tracht het toch)
   dan moet je toch concluderen dat in ruim 10 jaar tijd
   Het de moslim-extremisten amper lukt om een deuk in de Europese boter te trappen.

   Kortom, een beetje overtrokken en hysterisch om al die onschuldige Turkse en Marokkaanse mensen in Europa te dwingen om afstand te doen van hun geloof en indentiteit.

   En je weet het Jacobus, wat ik nu schrijf zal geheel uit zijn verband worden gerukt en ik krijg zo meteen een paar liter bagger over me heen.

   Voorspelbaar zijn ze wel, die,extreem rechtse rakkers

   1. Jacobus

    Islamofobie is een nare aandoening, Arie, je zult er maar mee behept zijn.

    1. cmsuijkerbuijk

     Socialist zijn is nog veel erger. Dat is een bewezen hersenafwijking! En Islamofobie bestaat niet eens. Maar dat is je al zo vaak uitgelegd, daar moet je wel socialist voor zijn, om dat niet te snappen! Eigenlijk zijn socialisten maar zielig. Altijd jaloers op een ander. Niets zelf kunnen regelen, dat moet de overheid maar doen. Altijd proberen ergens onderuit te komen, iets goed te praten of te bagatelliseren, maar nooit verantwoording willen nemen. Zielepieten zijn het. Stuk voor stuk!

     1. Jacobus

      Dat zal dan wel de reden zijn dat ze in Europa de afgelopen eeuw permanent door burgers in regeringen zijn gekozen.

     2. cmsuijkerbuijk

      Jacobus
      16 januari 2015 at 16:03
      “Dat zal dan wel de reden zijn dat ze in Europa de afgelopen eeuw permanent door burgers in regeringen zijn gekozen.”
      Kijk Cobus, ik wil niet beweren, dat de LinksMensch geen verstand heeft. Zij hebben héél veel verstand zelfs. Zoveel, dat het bij o.a. Samsom naar buiten dreigt te komen. Het probleem is echter, dat hoewel véél verstand, het allemaal van dat oerdómme verstand is! Dat is dan ook de reden, dat dit soort domme mensen in de 2e kamer komen, omdat er door andere domme mensen op wordt gestemd!

  2. tipo

   Je kunt ook even kijken wat Europol zelf heeft gepubliceerd en zien dat dat niet met de cijfers van Pechtold overeenkomt.

   zie: https://www.europol.europa.eu/latest_publications/37

   1. Jacobus

    Ik bestudeerde het rapport en vond globaal een bevestiging van de stelling van Pechtold. Hoe kwam je op basis van dit rapport tot een andere conclusie?

    1. toetssteen

     @Jacobus
     U heeft helemaal niet bestudeerd! Als u de link van Tipo had geopend en de PDF had aangeklikt (ik heb hem gisteren al zitten bestuderen, want het is nogal een lap, vandaar dat ik zeker weet dat u helemaal niets gedaan hebt met die link) dan had u geweten dat religieus terrorisme zeer sterk is toegenomen. En daar zijn de cijfers van 2014 nog niet eens in verwerkt.
     Maar overduidelijk heeft u geen snars verstand van statistiek. Dat is niet erg, maar pretendeer niet dat u het wel heeft.

     Voor het maken van een goede statistiek, moet ik de basisgegevens hebben en die ontbreken.

  3. Adrianus 43

   Jacobus,kun jij Niet lezen of wil je niet lezen ?
   Je blijft maar door zeveren om toch maar te proberen je gelijk te halen

 27. Joop Klepzijkert

  Soera 2, vers 191.
  En doodt hen waar je hen ook ontmoet en drijft hen uit.wanneer zij u hebben uitgedreven.Want vervolging is erger dan doden. En bevecht hen niet bij de heilige moskee, voordat zij je daarin bevechten. Maar indien zij je bevechten. Bevecht hen dan- zo is de vergelding voor de ongelovigen.
  Dus mannetje peggold moet ook uitkijken dat zijn hoofd op zijn romp blijft zitten.

 28. arie_jansz

  leuk om weer eens iets van Rob Goossens te horen!

  Een oud DDS-schrijvertje en toen nog D66-fan….

 29. stangetz123

  Al een aantal jaren blijkt dat deze man en
  sorry voor de woorden,een smerige,gemene leugenaar en bedrieger.
  Je moet toch echt Dom66 lid zijn om de
  zak ook maar voor iets te vertrouwen !

 30. stangetz123

  Hij liegt niet soms een beetje,maar altijd niet anders. Zak ! Dom 66 !

 31. stangetz123

  Ik dacht dat DOM 66 rechters ect.gestudeerde mensen waren !
  Nee dus!

 32. Corjova

  Zo werkt linkse propaganda al zolang ze bestaat, sprookjes uit de duim zuigen om wel bestaande problemen te ontkennen en andere sprookjes uit de duim zuigen om niet bestaande problemen op de agenda te zetten. Ze hebben zelfs handlangers bij universiteiten die de sprookjes met leugenstatistieken onderbouwen, maar in dit geval was er een linkse leugenaar met een computer aan het knoeien. Het zal niet de laatste keer zijn dat feiten verzonnen worden en denk ook niet dat alleen obscure linkse idioten dit doen, ook linkse ministers van westerse landen zuigen allerlei leugens uit hun duim.

 33. HenryJoseph

  Er straalt geen intelligentie uit het commentaar van VVM.

 34. Ruud562

  Pechtold doet niets anders dan ons land in de uitverkoop te zetten ten gunste van de EU. En nog steeds duizenden trappen daarin! Hoe ´gestudeerd´ kan je zijn!.

 35. Twan 21

  VOORSTEL
  —————–

  Ik heb een voorstel.
  Kereltje Pechtold stelt dat de jihadisten geen echte moslims zijn.Hij weet blijkbaar beter dan Mohammed, de laatste profeet, wie er wel en wie er niet een goede moslim is. Het maakt niet uit wat er in het door Mohammed geschreven boek, de koran, staat; Pechtold weet het beter.

  Hij werpt zich daarmee op als directe concurrent van de profeet Mohammed. Eigenlijk zegt hij dus dat hij beter dan Mohammed weet wie er een goede/echte moslim is.

  Met andere woorden niet Mohammed is de laatste profeet van de islam maar Pechtold.

  Men voorstel is het dus dat we vanaf nu niet meer de naam Alexander Pechtold gebruiken in onze reacties maar de titel “De laatste profeet Alexander” als rechtstreekse concurrent van Mo.

  Dan moet je wel haast op een paar lange tenen gaan staan 🙂

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.