Waarom Alexander Pechtold geen premier mag worden

Geen uitverkoop van Nederland aan Brussel.

Het ziet er bijzonder slecht uit voor de toekomst van Nederland. In de peiling van Maurice de Hond van deze zondag staat D66 op 23 zetels, net één zetel onder het CDA en vijf zetels onder de PVV. Als Geert Wilders geen minister-president wordt, dan is de kans levensgroot dat Alexander Pechtold het Torentje aan de Hofvijver mag gaan bezetten. Voor het overzicht hier de volledige peiling van De Hond:

mauricedehond

Nu is het een feit dat de progressieve kiezer wel vaker D66 veel zetels gunt in de virtuele peilingen, maar uiteindelijk niet in het stemhokje zelf (dan stemmen ze liever toch PvdA, GroenLinks of een andere partij). Het valt nog te bezien of D66 inderdaad een van de grootste partijen van Nederland wordt. Zoals onze Tim Engelbart al schreef: “Er [is] nog genoeg tijd voor Alexander “premier” Pechtold om van z’n voetstuk te vallen.”

Hoe dan ook, we moeten zien te voorkomen dat Pechtold ook maar in de buurt van het Torentje komt.

Pechtold is de man die de Europese Unie te vuur en te zwaard verdedigt en die het liefst vandaag nog ziet dat wij officieel een provincie worden van de door Brusselse bureaucraten gedroomde Verenigde Staten van Europa. Met Pechtold als minister-president wordt Nederland definitief opgeheven, of om in de termen van de voormalig veilingmeester zelf te blijven, wordt Nederland verkocht aan de hoogste bieder.

De D66-leider zal als premier de grenzen voor de immigratie wagenwijd openzetten, de ene na de andere belasting verhogen (wat dat betreft is D66 net de PvdA of SP), en geld stoppen in allerlei linkse hobby’s waar geen mens wat aan heeft.

Over drie maanden zijn de Provinciale Staten-verkiezingen. Om te voorkomen dat Pechtold zich al premier waant en plannetjes bedenkt voor als hij de macht grijpt nadat het kabinet is gevallen vanwege een slechte uitslag voor VVD en PvdA, moet D66 bij die verkiezingen al worden gemarginaliseerd.

Het wordt tijd voor een tweede De Grote Sloop D66-campagne. Want dit is landsbelang.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

29 reacties

 1. Jasterke

  .
  Plak deze Pechtold lieve mensen wees niet bleu of bang
  met ’t oog op ’t Nationaal belang nú achter het behang
  hoe je dat doet, kan niet verblote-bipsen
  maar deze kop dient men hooguit te gipsen
  tot mini-borstbeeldje op vleugel of klavier…
  obscene achtergond bij Muzikaal plezier
  misplaatst collectors item bij gegalmde noten
  maar wees alert…óók dat zal hij verkloten!

  1. Adrianus 43

   Waarom mogen wij het commentaar van Jasterke niet lezen?

   1. Jasterke

    méér heeft Jasterke niet te vertellen beste… 😛

 2. tonzwart

  Ik vraag me al een tijdje af, waarom mannetje Pechtholt toch altijd zo zit te hameren op geld voor het onderwijs. Dat lijkt echt zijn hobby te zijn. Zou het soms kunnen zijn, dat hij een of ander belang heeft bij die sector? Ik heb al zitten googlen, of een van zijn kinderen soms in het onderwijs werkt of zo. Maar er is niets over te vinden.

 3. Nou2maar

  Met het onderwijs loopt Pechtholt te pronken. Hij noemt het investeren maar ik heb hem nog nooit op enig inhoudelijk argument kunnen betrappen waarvoor hij denkt dat meer geld nodig is. Hij gooit het over de schutting en dat is het. Maar hij is naast een geldverspiller ook echt een bedreiging voor ons land met zijn EU fantasieën en zijn open grenzen.

 4. toetssteen

  Bilderberg. Ontmoet uw nieuwe premier.

 5. Maaike

  Pechtold vind onderwijs belangrijk omdat het leert mensen na te denken, zodat meer mensen te weten komen dat de PVV/Wilders een grote komedie is, en waarom die man nooit onze minister president moet worden.

  1. Pjotter

   Ons aller antie PVV meisje doet ook weer een duit in het zakje, zakkenwasser worden

 6. tonzwart

  Maaike, jij mag vast op de koffie bij mannetje Pechtholt. Kun je gelijk nog wat na instructies krijgen…

  1. Maaike

   Tonzwart,u bent zijn secretaresse?

 7. jofele jood

  Als je hebt leren nadenken en dan nog niet door hebt dat Pechtold ons land aan het verkwanselen is aan de EU, alsmede het instemmen met de massale instroom van allochtonen met een IQ die in veel gevallen hun schoenmaat niet overstijgt dan zou ik toch mijn schoolgeld maar eens terug halen, want dan heb je er toch echt niets van begrepen.

  1. Maaike

   Als de autochtone bevolking zo simpel is als u, dan is er nog heel wat werk aan de winkel. Dan kunnen we misschien inderdaad nog beter even wachten met een nieuwe instroom.

 8. Francois Mol

  Als eenmaal de tweede kamerverkiezingen er aan komen dan komt Pechtold ook vaker op TV. Hoe meer mensen hem zien, hoe minder ze geneigd zijn op hem te stemmen. Ik ben dus niet bang voor premier Pechtold.

  Natuurlijk is het wel zo dat de premier die wij wel zullen krijgen net zo hard pro-Europees zal zijn als Pechtold. Sociaal democratie is de koers in Nederland en wij hebben eigenlijk geen echt alternatief om op te stemmen. Rutte is feitelijk toch hetzelfde als Pechtold, alleen denkt hij ons voor de gek te kunnen houden.

  De enige reden waarom D66 dit kabinet niet zou steunen is omdat ze denken dat ze via verkiezingen zelf aan de macht kunnen komen. Inhoudelijk is het allemaal één pot nat.

 9. Twan 21

  @Frank
  Ik ben het helemaal met je eens.
  Maar wat moet je ermee? Tegen wie praat je? D’66 aanhangers lezen DDS niet. Hier is verder ook niemand die overweegt om D’66 te stemmen.

  Als je D’66 wilt slopen zul je dat in de reguliere media moeten doen.

 10. NemTudom

  Naaitke gaat met de billen bloot. Ze vindt Alex een lekkere stoot. Voorover met de kop op de grond, kan Alex voordoen hoe hij Nederland van achter de billen belazerd en de poen verdoet.

 11. Wachteres

  Opmerkelijk dat zowel Pechtold als Rutte na hun bezoek op uitnodiging aan een Bilderbergconferentie, toetssteen noemde dit ook al, zijn omgedraaid als een blad aan een boom.

  Rutte zou voor de belangen van Nederland opkomen; ja ja, praatjes voor de vaak; het volk sussen en ondertussen de wil van hogerhand uitvoeren.

  Het kan haast niet anders dan dat hun bepaalde beloftes zijn gedaan. Pechtold was altijd al pro-Europa trouwens, maar hij was nadien openlijker dan ooit over zijn opvattingen.

  Van Rompuy is rechtstreeks door de Bilderbergers aangewezen, nadat hij op 15 november 2009 aan een diner met de kerngroep van Bilderberg had deelgenomen, waar hij voor de eerste keer in een toespraak het openlijk had over een ‘Wereldregering’.
  {Unzensiert 2011, Von Rétyi] Hij is in zijn functie nooit ‘gekozen’, de beslissing is door de Bilderbergers genomen.

  Wat wij moeten doen is het volk wakker schudden door hen duidelijk te maken wat de werkelijke plannen zijn van de EU, die zonder twijfel aan het handje loopt van een macht achter de schermen.

  Ik kan mij niet voorstellen dat er veel mensen voor een Europa zijn dat onze identiteit wil wegvagen en daarvoor een achterlijke ideologie gebruikt die ons zal terugvoeren naar de voor-middeleeuwen.

 12. Wachteres

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3806954/2014/12/09/SCP-politieke-kloof-wordt-dieper-en-dieper.dhtml

  Uit onderzoek blijkt dat de politieke kloof dieper en dieper wordt.

  En blijkbaar moet de ‘elite’ de ogen geopend worden.

 13. NemTudom

  Wachteres::

  Er zijn schijnbaar zat mensen die dat wel willen. (zie D66 met Pechtold) Lekker vrouwen verkrachten, of het ziekenhuis inslaan. Nu moeten ze rekening houden met de wet. Als die niet meer geld zal menig vrouw zich realiseren, dat deze tijd toch beter was als wat zij er voor terug krijgen om op D66 te stemmen. Die de sarya niet zo’n probleem vindt. Vandaar dat ook menig nieuwe medelander zijn stem daar op uit brengt, nu de PvdA niet meer zo in trek is.

  1. Wachteres

   @ Nem Tudom: Ik denk eerder dat Pechtold en zijn aanhang eenvoudig datgene wat volgens hen niet past bij de multiculti-samenleving wegwuiven onder het motto: “Wat niet weet, dat niet deert”.

   Vergeet niet dat de meeste D’66-ers in wijken wonen die wij ‘de grachtengordel’ noemen. Hun kindertjes gaan naar ‘blanke scholen’ en op die manier kunnen ze voort blijven dromen van een rooskleurige multiculti-samenleving.

   En de sharia is toch voor minstens 95% gelijk aan onze wet? Nou dan!

   Het erge is [voor ons althans], als zij met de werkelijkheid geconfronteerd worden is het telaat.

  2. Maaike

   Zelden zo iets doms gelezen. Dus als je D’66 stemt stem je in met geweld? En vanwaar alles met seks verbinden Nem Tudom? Gefrustreerd?

 14. Cresto

  Houd D66 in de gaten ! Voor ambtenaren een steeds aanlokkerijker alternatief voor de PvdA, de meesten van hen moeten weinig hebben van milieuactivist Samsom. En ook steeds meer Turken wijken uit naar D66, die immers altijd de Armeense genocide heeft ontkend.
  De kansen van Pechtold zijn nog nooit zo groot geweest.

 15. peterdeRuyter

  Dan zal toch eerst die mestvaalt in Hilversum, ook wel bekend als PO eens gesloopt moeten worden, want met de overige MSM houden die de Eenheidspartij groot. Je kunt de partij van de openlijke neo-nsb-rs wel willen beschadigen of slopen, maar er zijn nu eenmaal voldoende Maaikes in dit land om fout beleid, dat inderdaad onherroepelijk tot geweld leidt, te ondersteunen, wanneer ze het hokje betreden en erger nog met hun pootje een rood potlood ter hand nemen en hun verraderlijke bacterie achterlaten. In dit verband moet opgemerkt worden, dat een uitverkoop van NL op z’n Pechtolds , slechts kan plaatsvinden door de ferme collaboratie van VVD, CDA, PvdA, CU of de giftige kabouters van GL. Deze groeperingen zijn dan altijd wél in de buurt van Alexander, mét hem en zijn immorele kornuiten en feitelijk net zo mede verantwoordlijk – en het kiezerscorps, dat de partijen,die voor een uitverkoop van NL staan, blijven steunen. Daarbij maakt Alexander van zijn abjecte activiteiten geen geheim, maar de overigen zijn aanzienlijk schijnheiliger en soms diffuser , verbaal, en daarmee zijn partijen als VVD en CDA veel gevaarlijker, naast PvdA restanten en de altijd op de achtergrond aanwezige kleffe CU, bereid om voor de macht ook wijdbeens te gaan in de judashouding. De Eenheidspartij, zeker ook het CDA meneer Frank, kan me niet genoeg ontmaskerd en gesloopt worden.

 16. Nou2maar

  D66 een naïef clubje fantasten die nog in een maakbare wereld geloven. Dat de hele EU uitsluitend gaat over geld ontgaat onze D66 dagdromers. Het gaat er nu om wie haalt het meest uit de kas waarin Nederland uitsluitend mag storten, voordat het hele EU kaartenhuis instort.

 17. VVD stort als een pudding in elkaar – De Dagelijkse Standaard

  […] kunnen opleveren dan gebruikelijk. PVV versus D66. Geert Wilders versus Alexander Pechtold (die onder geen beding premier van Nederland mag worden). De VVD-lijsttrekker bij die verkiezingen, waarschijnlijk opnieuw […]

 18. Ni28

  Een ware horror scenario, D66 in de regering. Van de regen in de drup of eigenlijk zelfs andersom. Een partij die verraad de oppositie door de regering te steunen samen me de christelijke partijen die ook kunnen parasiteren voor eigen zaakjes. Politiek is gedegradeerd tot een vieze handel of zwendel. Werkende mensen en die hele leven gewerkt hebben zijn hier de dupe van. Nu nog door alleen binnenlandse schurken, straks onder Pechtold van de Europese.

 19. Nederland gaat verkeerde kant op: Pechtold grootste in peiling – De Dagelijkse Standaard

  […] Nederland in de Verenigde Staten van Europa, want dat is wat Pechtold voor ogen heeft. Nee, dat moeten we niet willen met z’n allen. Pechtold is de man die radicaal-marxistische cijfers aanhaalt om de moslimterorristen min of meer […]

 20. Bemoeizucht D66: géén ballonnen meer bij feesten en partijen – De Dagelijkse Standaard

  […] als D66 straks de grootste partij van Nederland is en D66-leider Alexander Pechtold misschien wel premier: de D66-fractie in Westland wil dat de gemeente een ballonverbod […]

 21. Filmpje! Trap niet in de kletspraat van D66 – De Dagelijkse Standaard

  […] Nederland in de Verenigde Staten van Europa, want dat is wat Pechtold voor ogen heeft. Nee, dat moeten we niet willen met z’n allen. Pechtold is de man die radicaal-marxistische cijfers aanhaalt om de moslimterorristen min of meer […]

 22. Yes! Ondanks rampkabinet neemt werkgelegenheid toe – De Dagelijkse Standaard

  […] onthoofdt deze of gene persoon, een moskee in dit of dat land is opgeblazen, Pechtold kon weleens in het Torentje terechtkomen, Poetin speelt weer voor tsaar en ga zo maar door. U kunt zich de headlines wel voorstellen (en […]

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.