[VIDEO] Koerden blazen ISIS-truck met zelfmoordchauffeur op

Een overwinning van de Koerden op de moslimbarbaren.

Dagelijks komen er verschrikkelijke berichten uit de gebieden die ISIS heeft veroverd. Maar soms, heel soms komen er ook goede berichten uit Syrië en Irak. En met goede berichten bedoel ik dan berichten dat het islamitische terreurleger wordt aangepakt door de internationale coalitie, de Koerden of Iran.

Onderstaande video, afkomstig uit Koerdische hoek, laat zien hoe een ISIS-truck inclusief zelfmoordjihadi wordt opgeblazen voor de chauffeur zijn doel bereikt; de frontlinie van de Koerden. Het zijn prachtige, prachtige beelden. De wereld is weer een klein beetje mooier geworden.

De opgeblazen moslimterrorist die in de truck zat kan nu in ieder geval geen christelijke kinderen onthoofden, eeuwenoude Assyrische beelden vernietigen of iets anders gruwelijks aanrichten. Gelukkig maar.

https://twitter.com/zaidbenjamin/status/574387961699110912

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

1 reactie

  1. Moose

    Kaboem en weer een IS varken naar de kl.te.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.