[VIDEO] PVV'er krijgt tijdens interview baksteen door ruit gegooid

Geen categoriemrt 10 2015, 18:00
Deze terreur moet snoeihard worden aangepakt.
Volgens linkse raddraaiers is het natuurlijk helemaal prima dat de ene na de andere PVV'er wordt belaagd voor het hebben van een mening, maar iedere normale Nederlander met ook maar een klein beetje denkvermogen weet dat dat niet oké is. De aanvallen op PVV-kandidaten voor de Provinciale Statenverkiezingen blijven maar doorgaan.
Gisteren werden voor de zoveelste keer de ruiten ingegooid bij de Noord-Brabantse PVV-kandidaat Jake Owen Raats. Dit keer zijn er beelden van de aanval, want er werd een baksteen naar binnen gegooid precies op het moment dat Owen Raats werd geïnterviewd door Tom Staal van PowNed. Via BN/De Stem:
Onbekenden gooiden tot tweemaal toe een steen naar de woonkamerruit.
De tweede keer zat een camerateam van PowNed in de huiskamer met het raadslid en zijn moeder te praten toen plots een steen tegen de ruit werd gegooid. De camera blijft draaien en filmt hoe Raats en zijn moeder achter de dader aan gaan. Vergeefs.
In de video hieronder zien we hoe Owen Raats en zijn moeder zich een ongeluk schrikken als tijdens een interview een onbekend iemand een baksteen naar binnen gooit. Waarom die baksteen naar binnen wordt gegooid? Simpel: omdat er een PVV-poster voor het raam hangt. Snel rennen de moeder, Owen Raats en de cameraploeg naar buiten. Ze zien de dader wegrennen, maar ze krijgen hem helaas niet te pakken.
De moeder van Raats: "Wij halen de poster niet weg." En terecht. Niemand moet zwichten voor dit soort terreur. Of je het nou eens bent met PVV'ers of niet, geweld en intimidatie is strafbaar en moet snoeihard worden aangepakt. De daders moeten deze week nog worden opgepakt en zo snel mogelijk worden bestraft.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten