[VIDEO] Schokkende beelden: waarom het oliedom is om met je telefoon te spelen tijdens het autorijden

Zo snel kan het misgaan.

Sms’en, twitteren, facebooken; we doen het allemaal. Maar doe het alsjeblieft niet tijdens het autorijden, want voor je het weet lig je in de berm of ram je een tegenligger. Het kan echt razendsnel gaan. Dat bewijst deze compilatievideo van dashcams wel.

Vooral beginnende bestuurders denken dat het wel oké is om eventjes een appje te sturen naar een vriend of vriendin. Niet dus. Al houd je maar een paar seconden je ogen van de weg omdat je even naar je telefoon kijkt, het kan ieder moment misgaan.

Eigenlijk zou het bekijken van deze video een vast onderdeel moeten worden van het rij-examen.

Leest u De Dagelijkse Standaard graag? Help ons dan groeien. Doneer nu via iDeal of Paypal. Alleen met uw hulp kunnen we onze supersnelle groei bekostigen (we zijn razendsnel gegroeid, wat helaas extra kosten met zich meebrengt) én investeren in de toekomst, waardoor u nog meer te lezen en te zien krijgt op DDS, en we het niveau kunnen verhogen. Alle giften zijn dus buitengewoon welkom: of het nou om 100 euro, 50 euro, 50 euro of 5 euro gaat. Wilt u 250 euro of meer geven? Doe dat en word een officiële Vriend van DDS, waardoor u uitgenodigd wordt om met de redactie te dineren en gratis toegang krijgt tot onze (te organiseren) evenementen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

1 reactie

  1. JanvanEechoud

    Wauw!!!
    Nóg beter opletten Jan… en geen TV meer kijken onder het rijden!!! 🙂

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.