‘Vieze vuile kankerhoer… nog één fout en het is klaar’

Screen Shot 2015-03-25 at 08.59.17
Foto:

De Willem Holleeder Tapes.

RTL Late Night heeft enkele van de Holleeder tapes in handen - gesprekken die Holleeders zussen voerden met hun broer. De taal die hij tegen hen gebruikt liegt er niet om: hij bedreigt ze werkelijk continu.

De geluidsopnamen zijn in het bezit van Peter R. de Vries. In een fragment is te horen hoe Holleeder zijn zus Sonja uitscheldt: “Ik ben een bekende Nederlander, ik laat me door niemand hier uitkafferen. Denk erom, vuile kankerhoer.”

Ongelooflijk, maar zo spreekt hij dus tegen zijn bloedeigen zus.

In de fragmenten wordt zijn zus met de dood bedreigd: “Vieze smerige stinkgluiperd. Wie denk je dat je bent? Eén fout hoor, één fout nog en het is klaar.”

In het verleden heb ik Holleeder een “psychopaat” genoemd. Het moge duidelijk zijn dat dit klopt. Deze man is knettergek en levensgevaarlijk; niet alleen voor vreemden, maar zelfs voor familieleden.

Holleeder moet voor de rest van zijn leven achter tralies worden gezet. Hij is één van Neerlands gevaarlijkste criminelen – die vrijwel zeker verantwoordelijk is voor vele, vele liquidaties – die werkelijk van de ene op de andere seconde in een moordend beest kan veranderen.

Hieronder de fragmenten van de tapes.

Leest u De Dagelijkse Standaard graag? Help ons dan groeien. Doneer nu via iDeal of Paypal. Alleen met uw hulp kunnen we onze supersnelle groei bekostigen (we zijn razendsnel gegroeid, wat helaas extra kosten met zich meebrengt) én investeren in de toekomst, waardoor u nog meer te lezen en te zien krijgt op DDS, en we het niveau kunnen verhogen. Alle giften zijn dus buitengewoon welkom: of het nou om 100 euro, 50 euro, 50 euro of 5 euro gaat. Wilt u 250 euro of meer geven? Doe dat en word een officiële Vriend van DDS, waardoor u uitgenodigd wordt om met de redactie te dineren en gratis toegang krijgt tot onze (te organiseren) evenementen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!