Visser denkt dat zijn boot vastzit, maar opeens komt er beweging in. Oeps!

Lees hier wat er gebeurde.

Een visser in Missouri had onlangs de dag van zijn leven. Hij was rustig van het leven aan het genieten, terwijl hij wachtte tot een vis eindelijk zou bijten. Op het moment dat hij in beweging wilde komen weigerde zijn boot om mee te komen. Hij probeerde het nogmaals, maar er gebeurde helemaal niets. Vreemd, dacht visser Andy Belobraydic, “ik zit echt vast.”

Toen bewoog de boot opeens naar achter. Oeps. Wat was er aan de hand?

Deze foto’s vertellen het hele verhaal:

Screen Shot 2015-03-24 at 12.50.00

De vis die hij daar in zijn handen houdt weegt maar liefst 62 kilo. Geen wonder dus dat de boot opeens bewoog en hij de grootste mogelijke moeite moest doen om zijn vangst binnen te halen.

vis

Door deze vangst heeft Andy een nieuw record gevestigd in zijn staat. Nog nooit was er zo’n grote, zware vis gevangen door een ander in Missouri. In totaal kostte het Andy en zijn vrienden, en hun boot van 5 meter(!), maar liefst 30 minuten om de vis daadwerkelijk op het droge te krijgen.

Ongelooflijk. Daar kom ik dan aan met mijn recordvangst van 2 kilo…

Leest u De Dagelijkse Standaard graag? Help ons dan groeien. Doneer nu. Alleen met uw hulp kunnen we onze supersnelle groei bekostigen (we zijn razendsnel gegroeid, wat helaas extra kosten met zich meebrengt) én investeren in de toekomst, waardoor u nog meer te lezen en te zien krijgt op DDS, en we het niveau kunnen verhogen. Alle giften zijn dus buitengewoon welkom: of het nou om 100 euro, 50 euro, 50 euro of 5 euro gaat. Wilt u 250 euro of meer geven? Doe dat en word een officiële Vriend van DDS, waardoor u uitgenodigd wordt om met de redactie te dineren en gratis toegang krijgt tot onze (te organiseren) evenementen. U kunt doneren via SMS, IDEAL en, de gemakkelijkste optie, PayPal. Zie de buttons onder en boven dit artikel.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

3 reacties

 1. van Urk

  Als ik het zo bekijk gaat het hier om een lepelsteur! Die beesten kunnen twee meter lang worden tot een gewicht van ongeveer 80 kilo!

 2. JanvanEechoud

  Past niet in mijn vijvertje!
  Zonde dat-ie wordt afgemaakt…….

  1. Hans_VS

   Hoezo?!… Als hij gegeten word?!… Zo te zien heeft hij een lang en goed leven gehad en (het is aan te nemen) veel kleine visjes gebaard…

   Persoonlijk vis ik veel… Mijn motto is “don’t kill it if you’re not going to eat it”…

   Ondermaatse en buiten het seizoen vissen gaan natuurlijk direct terug in het water…

   Heb meerdere “sailfish” aan de haak gehad en binnen gebracht… Leuke sport (ze vechten echt hard) maar niet te eten dus op de photo en dan weer terug in het water… Opzetten doe ik niet… Foto is genoeg…

   Heb ooit zoveel Mahi Mahi gevangen dat na een stuk of 5-6 werden ze ook weer terug in het water gezet… Er waren meer terug gezet dan naar huis genomen… Kon ze toch niet allemaal opeten of weg geven…

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.