Afschuwelijk. ISIS-jihadi’s verkrachten 9-jarige seksslaaf. Nu is ze zwanger

Hulpverleners zeggen dat het jonge meisje volledig getraumatiseerd is.

Het wordt met de dag zieker, zieker en nog eens zieker met de radicale moslims van ISIS. Minstens tien ISIS-jihadi’s hebben een gevangengenomen Yezidisch meisje van 9 jaar oud verkracht. Het meisje is één van de 200 vrouwelijke Yezidi’s die vrij zijn gekomen na acht maanden in gevangenschap bij ISIS te hebben geleefd.

Nu is ze zwanger, aldus een hulpverlener. De afschuwelijke gebeurtenissen hebben het meisje, logischerwijs, volledig getraumatiseerd. Via de New York Post:

“The abuse she has suffered left her mentally and physically traumatized,” said Yousif Daoud, a Canadian-based aid worker who recently returned from the region. “This girl is so young she could die if she delivers a baby. Even cesarean section is dangerous.”

Volgens de hulpverlener zijn de meeste jihadi’s die zich hebben vergrepen aan het meisje jihadi’s die aan de frontlinie vochten of zelfmoordaanslagen moesten plegen en meisjes als cadeautje kregen. “Ze was er heel slecht aan toe.” Er is nog een groot probleem: de vrijgelaten Yezidi-vrouwen en -meisjes kunnen moeilijk terug naar hun families, omdat ze zijn verkracht en zwanger zijn geraakt:

“If they are married, their husbands won’t take them back if they are pregnant,” he said. “And it’s clear that the babies will never be accepted.”

“I don’t know what the future would be for their babies,” Daoud added. “The girls and women don’t want them. They have suffered so much they just want to forget.”

Het meisje wordt nu opgevangen door Koerdische hulpverleners in Duitsland, aldus de krant. Ze zullen in ieder geval voor haar zorgen totdat de baby wordt geboren. Het is een hartverscheurend verhaal, en ik hoop dat dit soort berichten uit de ISIS-gebieden ooit verleden tijd zijn. Maar dat gaat nog lang, heel lang duren.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

18 reacties

 1. Primo

  Weer een beeld van de islam in al haar “glorie”……

  1. Barnflair

   Hoeveel voorbeelden hebben we nog onderhand nodig?

 2. Avander

  Het barabarisme voorbij, Uw kinderen ook beschikbaar apologeten van de linkse kerk?

 3. Gielah

  Die idioten zullen er wel van uitgaan dat mohammed ( bewust zet ik hier een kleine letter… net als ik met de naam satan doe…)
  ook gemeenschap had met Aisha, toen ze die leeftijd had.

  Deze zogenaamde profeet is in alles hun voorbeeld.
  Dáár komt dus hun beestachtige gewelddadigheid vandaan… van het volgen van dát voorbeeld.

  Meneer Wilders wás zo gek nog niet toen hij de koran wilde laten verbieden, alhoewel ik over het algemeen tégen het verbieden van boeken ben.
  Maar zolang DIT soort marsorders en rolmodellen de islamitische jongens en mannen bereiken kunnen… en dat gebeurt via de moskeeën en vast en zeker ook via de satellietuitzendingen uit de paradijzen van herkomst …. zal het in deze wereld nooit vrede worden… nooit veilig worden.

  1. nick

   Porno is ook verboden Gielah en de koran met haar krankzinnige schijfsels en “geboden” is minstens zo verschrikkelijk… voor beschaafde mensen.
   Dus het lijkt me feitelijk onze plicht deze te verbieden….

   1. Antidotum

    @nick

    De Koran verbieden zou een burgeroorlog kunnen veroorzaken, vergeet niet dat de Koran de levens leidraad is van moslims.
    Zij hebben geen alternatief.

    Ze zouden zich fysiek en mentaal nog meer keren tegen de Thora en Bijbellezers.

    Om deze catastrofe te voorkomen mag je de Koran blijven lezen en wordt dit boek niet verboden door onze overheid, met alle gevolgen, op den duur, vandien.

    De Koran staat zelfs voor de neus van Anouchka van Miltenburg, voorzitster van de Tweede Kamer.
    Tja……..!?

    1. sastro

     Bijbel en Koran staan niet meer voor de neus van Anouchka van M.

     http://denhaagfm.nl/2014/12/23/kleine-verbouwing-tweede-kamer-bijbel-en-koran-weg/

 4. Antivenin

  Negen jaar was de leeftijd van Aisha, de lievelingsvrouw van Mo de karavaanrover, dus worden er in de islamitische wereld heel veel meisjes op die leeftijd uitgehuwelijkt (denk bijvoorbeeld aan Yemen). Alweer een traditie die rechtstreeks afkomstig is uit/toegestaan wordt door die geweldig verrijkende “religie van de vrede”

  Hoeveel aanhangers van de islam komen er vandaag weer ons land binnen om onze cultuur te verrijken met hun barbaarse gewoontes?

 5. Julius

  Je wordt gewoon misselijk bij het idee.

 6. W.H.J. Reiss

  Verkrachters en Hoerenzonen, de vrienden van PvdA en D’66 !!!

 7. van Urk

  Mocht er een einde komen aan deze islamitische wandaden en dat hoop ik echt,dat dit niet vergeten zal worden! Want ik ben bang dat Links Nederland dit tot op hun tanden toe bijtend zal blijven ontkennen dat het met de “vreedzame” islam te maken heeft, net als de islamitische Turken de genocide blijven ontkennen op de anders gelovige Armeniers!

 8. Nicky

  In dezelfde straat waar ik woon heeft een leuk getrouwd stel een eettentje.
  Op een keer vroeg ik waar hun kleine, gesluierde hulpje was (had het meisje van net 16 een tijdje niet meer gezien), keken ze me verdrietig aan.
  “Haar vader heeft haar aan een oom gegeven (verkocht dus!) die haar wilde trouwen”

  Hoe oud is haar nieuwe echtgenoot, vroeg ik.
  “65 jaar, inch’allah”, was het antwoord.

  Vier keer haar leeftijd dus. De schat, wat moet dat kind meemaken met zo’n – in onze ogen – viezerik en moham pedo.

 9. van Urk

  Ja Nicky, Net als eerwraak en dat zou allemaal niet moeten gebeuren als partijen zoals de PvdA die problemen eens een keer echt willen gaan erkennen en met daadkracht dat soort wandaden aan te gaan pakken! Alleen doen ze totaal maar dan ook totaal geen flikker met hun politieke correcte knuffeliteiten! Maar ja, is een cultuurverrijking van onze samenleving dus hoort het er gewoon bij.

 10. Wachteres

  En dat schorrie morrie hebben we hier ook en er komt steeds meer binnen.

  Dat links zich niet DOOD SCHAAMT is mij een volkomen raadsel.

  Maar goed, wie met pek omgaat wordt ermee besmet, zullen we maar denken.

 11. LantR.fant

  Ik wil hier niet de advocaat van is spelen. Maar is het biologisch wel mogelijk om een 9 jarig meisje zwanger te maken?

  1. Gielah

   In landen waar ze veel vlees ( vaak kip) met teveel hormonen erin eten, worden de meisjes véél te vroeg geslachtsrijp.
   Op Haïti is dat bijvoorbeeld een heel groot probleem.
   Ze krijgen daar soms al op kleuterleeftijd borsten en menstrueren ook veel te vroeg.
   Maar of dat in de streek van de Yezidi’s ook zo is?
   Geen idee!

 12. HenryJoseph

  Pechtold, doe iets !

 13. ClausFobie

  Pechtold??? Hahahahaha!

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.