Afschuwelijk: ISIS publiceert nieuwe onthoofdingsvideo

Wat zijn het ook een ongelooflijke barbaren.

Het is weer zo ver: ISIS heeft voor de zoveelste keer een onthoofdingsvideo online gezet. Zoals altijd zijn de islamitische slachters blijkbaar maar wat trots op hun moordpartijen. Maar dat is niet de enige reden dat ze deze nieuwe video hebben vrijgegeven: ze willen ook laten zien dat ze, ondanks hun recente nederlagen in sommige delen van Irak, nog altijd “hun wil kunnen opleggen in het noorden van Irak.”

Screen Shot 2015-04-08 at 07.51.05

Islamitische Staat (ISIS) heeft dinsdag propagandavideo’s verspreid waarop de onthoofding van vier mannen is te zien in de Noord-Iraakse provincie Ninive. De mannen werden terechtgesteld voor diefstal en doodslag… Op de beelden is te zien hoe een gemaskerde man, voor een grote groep mensen, het verdict van het ‘islamitische hof van de staat Ninive’ voorleest. Nadat een beul de vier mannen heeft onthoofd, worden hun lichamen achteraan een pick-up gehangen waarmee ze door de stad werden gereden.

Nou is het natuurlijk moeilijk om bijzonder veel medelijden op te brengen met beroepscriminelen die onschuldige burgers overvallen en bedreigen, maar op de één of andere manier denk ik niet dat zij een eerlijk proces hebben gehad.

Screen Shot 2015-04-08 at 07.47.45

Nee, de kans is groot dat ze gewoon opgepakt en veroordeeld zijn zonder dat ze zich op een goede manier tegen de aantijgingen konden verdedigen. Daar komt nog eens bij dat je straffen hebt en straffen. Een dief gooi je een tijdlang in de gevangenis. Je onthoofdt hem niet en sleurt zijn lijk daarna ook niet vrolijk door de stad zodat iedereen kan zien dat je zelfs voor de doden geen respect hebt.

Screen Shot 2015-04-08 at 07.51.43

Laat het ons eraan herinneren dat ISIS werkelijk Het Kwaad vertegenwoordigt en dat het Westen die organisatie uiteindelijk moet vernietigen. We kunnen het ons in strategisch en ethisch opzicht niet veroorloven om deze slachters langer in leven te laten. Zij moeten van de aardbodem worden geveegd, Irak en Syrië moeten bevrijd worden van hun juk.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

14 reacties

 1. Baksteen

  En wie financiert dit allemaal inclusief de schadevrije dubbellucht pickup?

 2. AdriePVV

  Voor de zoveelste keer.

  De islam is het kwaad, isis is daarvan een afgeleide en handelt in overeenstemming met wat mohammed gedaan heeft.

  1. Antidotum

   Weet je wie in feite aanvang heeft genomen voor al deze smeerlapperij binnen de islam en de haat van de soennieten versus sjiiten, joden en andersdenkenden?

   Kalief Abu Bekr

   De eerste boodschappen van mohammed zijn door gelovigen op kleine stukjes leer aangetekend in de jaren 612/632.
   Na de dood van Mohammed zijn deze fragmenten samengebracht door zijn plaatsvervanger, in het arabisch ‘chalifa’, Kalif Abu Bekr.

   Mohammed was een eenvoudige kamelendrijver en analfabeet, dus niet geschoold, laat staan dat hij kon schrijven.

   Eerst in de tiende eeuw kreeg de koran zijn definitieve vorm.

   Ergo, er is in die eeuwen heel wat bij gefantaseerd door allerlei figuren die hun stam belangrijker vonden dan die van anderen.

   Dit is nog steeds van kracht, vandaar het buitensporige geweld van diegenen die zijn vergiftigd door de gewelddadige teksten uit de koran..

 3. Baksteen

  met lichtmetalen velgen zo te zien en airco mag ik aannemen….smartphone in de ene hand, nieuwe AK 47
  in de andere, nieuwe bedrijfskleding in US-look.

  1. Moose

   Dus?

 4. Swieber

  Even afschuwelijk als de wekelijkse ophangingen van homo’s in Iran.

  http://www.liveleak.com/view?i=c5c_1393522036

  En toch wil Obama Iran weer (met behulp van grote delen van de media) , onder het mom van een zeer slecht nucleair akkoord, weer legitimeren als nucleaire macht en handels partner net zoals Obama in 2009 tijdens zijn Caïro speech het Moslim Broederschap legitimeerde.

 5. Giny

  Gelukkig zitten ze niet in het Nederlandse
  leger!!!

 6. JanvanEechoud

  Ik bekijk ze niet….. en tóch begin ik er aan te ‘wennen’……

  Maar mijn ‘haat’ tegen bevolkingsgroepen (indonesia, Pakistan en Arabieren in het algemeen, groeit…!

 7. Nog1

  IS is niet de enige die voor criminelen de doodstraf hanteert, dat gebeurt ook in bv de VS.

  En of je nu opgehangen, geinjecteerd, gefusilleerd of onthoofd wordt is lood om oud ijzer.

  1. BETSIEvrouwtje

   Ik vraag me bovendien af,waar de toeschouwers allemaal vandaan komen.?hebben zij er plezier in of zouden ze verplicht worden,om te komen kijken?

 8. BETSIEvrouwtje

  LIk graag me bovindien fa….Waarom er zo veel toeschouwers staan,uit plezier of weten hun verdriet?

 9. van Urk

  Is de NOS er nog achter gekomen van deze “extremistische terreurbeweging” wat de motieven daar van zijn en waar zij die inspiratie toch steeds vandaan halen?

 10. peacemaker

  we moeten er maar aan gaan wennen met z’n allen, binnen nu en 10 jaar is het zover. Aan de ene kant toch wel een humane manier..een hak en je bent weg..wat dat betreft tonen ‘ze’ ook hun menselijke kant. Strakjes weer schijnheilig een minuutje stilte op de Dam…en we gaan weer verder met ons miezerig leventje….pedo’s geld toeschuiven, het inhalige tuig in de haag, onze helden de bankiers…., Pim’s moordenaar vrij laten en op onze kosten een heerlijk luizeleventje laten leiden…gatverdamme…!! wat zijn we toch een vreselijk hypocriet zielig volkje!!

 11. Teun

  Peacemaker, ik ben het hartgrondig met u eens!

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.