Bekijk wat één krant heeft gedaan met deze foto van Kim Kardashian in Jeruzalem

Iemand heeft flink met Photoshop zitten knoeien.

Kim Kardashian zorgt altijd voor een hoop controverses, maar een Joods-orthodoxe nieuwssite Kikar HaShabbat heeft wel op een heel bijzondere wijze verslag gedaan van Kardashians bezoek aan Jeruzalem en haar ontmoeting met de burgemeester van die stad. De site heeft haar gewoon helemaal uit de foto geknipt. Dit is de oorspronkelijke foto die de burgemeester zelf op Twiter zette:

Dit is wat de site ervan maakte in twee verschillende gevallen. In één geval werd ze weggecensureerd, in het andere meer opmerkelijke geval werd er een bonnetje over haar hoofd en lichaam geplakt:

kimkardashian2

kimkardashian1

Ook werd er door Kikar HaShabbat niet verwezen naar Kardashian, maar naar “zanger Kanye West en zijn vrouw”. Tjonge, wat een hoop gedoe om niks. Wat is er mis met de foto van Kardashian? Normaal gesproken loopt ze er veel naakter bij. Nou ja, het zal wel liggen aan het feit dat sommige orthodoxe Joden zijn tegen het ‘afbeelden’ van vrouwen in nieuwsmedia zijn. Dat is bizar en nergens voor nodig, maar vooruit, het kan. Vrije pers en zo. Maar om het dan op deze manier op te lossen met Photoshop…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.